Προς το περιεχόμενο

Episode III full story-προφανως τρελα SPOILERS

digitalsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
τετοια έργα ρε σεις δε τα χαλάνε με SCREENER. ειναι αδιανόητο να μην πας στην πρεμιερα η εστω λιγο αργότερα σινεμα για SW...

Συμφωνώ απολύτως!Η μέρα της πρεμιέρας είναι Ιερή!!Δεν πρέπει να τη χάσεις με τίποτα!!

• Απαντ. 353
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
paidia telika 19 maiou?

eida to trailer kai to teaser kai exw xasei ton ypno mou...

poios perimenei....

Στις 18 Μαΐου στη Γαλλία και στη Γερμανία. Στις 19 Μαΐου στις ΗΠΑ.

Στις 20 Μαΐου στην Ελλάδα.

Οι ημερομηνίες ανά την υφήλιο.

;)

Δημοσ.

Μμμμμ μάλλον καλύτερα ster τελικά γιατί έχουν μεγαλύτερες οθόνες και όπως και να το κάνουμε starwars είναι αυτό.

Όμως δε νομίζω ότι τα ster θα κάνουν προπώληση εισητηρίων. Ας περιμένουμε λίγο να δούμε, καθώς υποψιάζομαι ότι αμέσως μετά το Πάσχα θα ξεκινήσουν οι προπωλήσεις.

Δημοσ.

βρε παιδιά ο louke στα παλιά μου φένετε OTI δεν ειχε και δυναμεις οπως ο anakin στα νεα επισοδια

ΠΩΣ νίκησε τον Vader στην τελευτέα μάχη ????

Δημοσ.

Μπορεί να πει κανείς ότι αγκάλιασε το θυμό του όπως τον παρότρυνε ο αυτοκράτορας ενώ ο πατέρας του ήταν διχασμένος και μπερδεμένος.

• Super Moderators
Δημοσ.
Μπορεί να πει κανείς ότι αγκάλιασε το θυμό του όπως τον παρότρυνε ο αυτοκράτορας ενώ ο πατέρας του ήταν διχασμένος και μπερδεμένος.

Ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ. Ήρθε σε 'επαφή' με την σκοτεινή πλευρά της Δύναμης (yeah!!!) αλλά δεν προσχώρησε σε αυτή. Δες λίγο την μανία με την οποία χτυπάει τον Vader - πραγματικά πιο Dark Side ήταν τότε παρά... 'Light'. ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...