Προς το περιεχόμενο

Nba Live 2005

brandon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Giannis__, akribos AUTO einai to megalitero problima tou nbalive!! Mexri tora einai to mono melano simeio tou paixnidiou pou exo brei !! Pantos to ebala kai epexa sta 800x600 na do ti leei !! Paidia KAMIA SXESH me tin 1024 !! Stin 1024 APOLAMBANEIS to paixnidi !!

Gia na kalitereuseis tin kamera prosopika to exo balei to megalitero zoom pou exei (-1) giati allios einai poli makria !!

Kai ontos prepei na eisai pianistas gia na kerdizeis tis omades!! Na po oti pezo sto deutero epipedo diskolias (apo ta 4 pou exei -distixos den ta thimamai) kai to paixnidi einai sxetika diskolo !!

btw: Ena akoma mprabo tote kai ston sensiro gia to KATAPLIKTIKO (nai tha to leo sinexeia giati axizei) Greek League Mod !!

Δημοσ.
Τώρα' date=' για ελληνικό mod, προσωπικά δεν γνωρίζω αν θα βρεθεί ομάδα για να προλάβουμε... Πέρσι είχα κάνει μια προσπάθεια με άλλα 2 παιδιά, είχα φτιάξει εμφανίσεις και logos για 8-9 ομάδες, υπήρχαν rosters για καμιά 10αριά, ενώ υπήρχαν και έτοιμα όλα τα cyberfaces και τα γήπεδα των 3 ομάδων της Euroleague, αλλά δυστυχώς, λόγω έλλειψης χρόνου κι από τα 3 παιδιά που το ετοιμάζαμε, έμεινε κάπου στη μέση...

Ποιος ξέρει, ίσως αν ενδιαφέρονται τα παιδιά του NBA Live Portal για συνεργασία (sensiro, ακούς; ) να γίνει κάτι καλό φέτος...[/quote']

Φίλε olorin είμαι ο webmaster του NBA Live Portal, θα ήθελα να σου θυμήσω λοιπόν ότι, πέρυσι είχαμε δημιουργήσει το Greek League Ultra Mod το οποίο περιέχει όλες τις ομάδες Α1 και Α2 με τα γήπεδα τους και ενημερωμένα τότε rosters. Επίσης είχαμε επικοινωνήσει μαζί σου και ενώ είχες πει ότι θα έβαζες το MOD(μόλις 6 MB μέγεθος) στο CD του περιοδικού όχι μόνο δεν το έβαλες αλλά δεν έγινε και καμία αναφορά στην ιστοσελίδα. :( Τέλος πάντων, περασμένα ξεχασμένα και με χαρα φέτος θα συνεργαστούμε με όποιον έχει καλή διάθεση για να κάνουμε το NBA Live 2005 ακόμα καλύτερο. :D :D

Φίλε powerthunder , κατ'αρχάς, νομίζω πως πρέπει να διευκρινίσω κάποια πράγματα για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις... Για το περσινό σας mod, αν δεν κάνω λάθος είχα έρθει σε επαφή με τον sensiro πριν ολοκληρωθεί και μου είχε πει ότι θα με ειδοποιήσει όταν τελειώσει για να το κατεβάσω και να το βάλω στο CD. Δε λέω, το παραδέχομαι πως κι εγώ ξέχασα να ξανασχοληθώ, αλλά αν όταν ήταν έτοιμο μου είχατε στείλει ένα e-mail, να είσαι σίγουρος πως θα το είχα συμπεριλάβει στο CD...

Επειδή όμως πρόσφατα είδα το mod στο σπίτι ενός φίλου μου, αν θες μια (φιλική, πάντα) κριτική, είχε κάποια στοιχεία που με ενθουσίασαν και κάποια που με απογοήτευσαν. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν τα πολύ λεπτομερή rosters των ομάδων και στη δεύτερη (no offense) τα γραφικά (logos, εμφανίσεις, γήπεδα). Φυσικά και σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια, απλώς είπα να σας επισημάνω κάποια πράγματα, με στόχο καθαρά ένα καλύτερο mod κι ελπίζω να μην το πάρεις στραβά... :)

Τώρα, για την αναφορά στην ιστοσελίδα (φαντάζομαι εννοείς στο κομμάτι των fan sites στο review), έχεις απόλυτο δίκιο και υπόσχομαι να επανορθώσω στο review του NBA Live 2005 (θα σας βάλω πρώτους-πρώτους μετά το επίσημο site!!!)

Όσο για το αν υπάρξει φετινή αντίστοιχη προσπάθεια, φυσικά και θα ήθελα να ήμουν μέλος της, αν είμαι ευπρόσδεκτος εννοείται... :)

Δημοσ.
Φίλε powerthunder , κατ'αρχάς, νομίζω πως πρέπει να διευκρινίσω κάποια πράγματα για να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις... Για το περσινό σας mod, αν δεν κάνω λάθος είχα έρθει σε επαφή με τον sensiro πριν ολοκληρωθεί και μου είχε πει ότι θα με ειδοποιήσει όταν τελειώσει για να το κατεβάσω και να το βάλω στο CD. Δε λέω, το παραδέχομαι πως κι εγώ ξέχασα να ξανασχοληθώ, αλλά αν όταν ήταν έτοιμο μου είχατε στείλει ένα e-mail, να είσαι σίγουρος πως θα το είχα συμπεριλάβει στο CD...

Επειδή όμως πρόσφατα είδα το mod στο σπίτι ενός φίλου μου, αν θες μια (φιλική, πάντα) κριτική, είχε κάποια στοιχεία που με ενθουσίασαν και κάποια που με απογοήτευσαν. Στην πρώτη κατηγορία ανήκουν τα πολύ λεπτομερή rosters των ομάδων και στη δεύτερη (no offense) τα γραφικά (logos, εμφανίσεις, γήπεδα). Φυσικά και σε τέτοιες περιπτώσεις αυτό που μετράει είναι η προσπάθεια, απλώς είπα να σας επισημάνω κάποια πράγματα, με στόχο καθαρά ένα καλύτερο mod κι ελπίζω να μην το πάρεις στραβά... Smile

Τώρα, για την αναφορά στην ιστοσελίδα (φαντάζομαι εννοείς στο κομμάτι των fan sites στο review), έχεις απόλυτο δίκιο και υπόσχομαι να επανορθώσω στο review του NBA Live 2005 (θα σας βάλω πρώτους-πρώτους μετά το επίσημο site!!!)

Όσο για το αν υπάρξει φετινή αντίστοιχη προσπάθεια, φυσικά και θα ήθελα να ήμουν μέλος της, αν είμαι ευπρόσδεκτος εννοείται... Smile

Φίλε Olorin, ευχαριστώ για την απάντηση και για την κριτική, κάθε κριτική είναι ευπρόσδεκτή για να μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι. Για την φετινή προσπάθεια εννοείτε ότι είσαι ευπρόσδεκτος. Όσο περισσότεροι είμαστε τόσο το καλύτερο. Καλό modding λοιπόν. :D :D

Δημοσ.

Ok, επιφυλλάσσομαι τότε για περισσότερες λεπτομέρειες μόλις πάρω το παιχνίδι στα χέρια μου... :)

(Αλήθεια, αν το έχεις, μπορείς να μου πεις αν έχουν αλλάξει καθόλου οι μορφές των αρχείων???)

Δημοσ.

mpori na to katevasis apo to http://www.nbaliveportal.tk vriskete sta projects

:D :D :D

Paidia anevasa kai kati kainourgies mpales gia to 2005 ....opios endiaferete...

pados to pexnidi exei allaxi sto tomea tou patching kamia sxesi me to 2004 telios diaforetikos tipos arxion.....

Aaaa kai na mi to xehaso opoios endiaferete gia to greek league as stilli e-mail na organothoume ,exo arxisi kai mazevo iliko ....eftiaxa molis simera tin mpala tou ellinikou protathlimatos ..... :shock: :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

το παιχνίδι με ανθουσίασε...το έπεξα από την πρώτη στιγμή στο all-star. Σε κουράζει σε κάποια σημεία η δυσκολία του...αλλά όταν μπεις στον τρόπο παιχνιδιού τότε όλα είναι κομπλέ. Στα καρφώματα έχω πορωθεί...

αλλά στην προπόνηση κατάφερα να μάθω τα απλά καρφώματα...τα οποία είναι απίστευτα πολλά...τουλάχιστον έμαθα κάπως να τα πετυχαίνω. Τώρα δεν ξέρω πως να κάνω τα alley-oop...μιλαει για δεξί αναλογικό μοχλό, στο πληκτρολόγιο δηλαδή πως το κάνουμε?(αν και δεν δοκίμασα το ποντίκι να δω τι κάνει).

Πως κάνουμε τα alley-oop ρε παιδιά?

Εγώ παίζω με Press Box κάμερα...εσείς?Πιθανώς το παιχνίδι να χρειάζετε άλλη κάμερα από αυτή που παίζω για να εκμεταλευτείς χώρους!

Στο διαγωνισμό καρφωμάτων πάντως στο all-star κατάφερα και το πήρα μία φορά...μετά έπεξα σερί 4-5 διαγωνισμούς και με τρελάνανε...τι κόλπα με τακουνάκια...τι με τον ώμο...όπως θέλετε πετάγαν την μπάλα και μετά έκαναν εκπληκτικά alley-oops...σε κάποια έχωναν και το χέρι...αυτά τα τρελά μόνο με αντίστοιχα alley oop τα κοντράρεις.

βοήθεια παιδιά...

Δημοσ.

Sto all-star gia na kerdiseis prepei na paizeis "ksylo" kai stin amyna kai stin epithesh.

Aifnidiasmos bgainei spania, kai to problhma einai oti to computer kanei synexeia double team stin amyna, kalyptei pantou. Enw sti dikh sou amyna, pera apo ton paixth pou elegxeis, oi alloi den kalyptoun to idio kala, prepei na allazeis synexws paikth.

Apo thn allh sto starter, to cpu exei poly xamhlo AI, kai kerdizeis aneta. Ekei omws fxaristiesai paixnidi giati kaneis aifnidiasmous, mporeis na baleis pio theamatika kalathia genika... sto all-star xanoun kai polla alley-loop/karfwmata (an den fas tapa)... Alla otan kerdizeis 30+ pontous sto starter synexeia ginetai bareto.

Anyway, as einai kala to multiplayer me filous, pou einai apolaush :)

Δημοσ.

Μαμάει το παιχνιδάκι δεν το συζητάω, άψογα γραφικά σε 1024x768. Πολύ καλή δουλειά έκανε η ΕΑ για ακόμα μια φορά. Κρίμα όμως που οι μαμάκες το έβγαλαν στο Xbox χωρίς να υποστηρίζει το Live (κι' αυτό μόνο στην Ευρώπη γιατί στην Αμερική το υποστηρίζει κανονικά)

Θα σας πρήξω πάλι με αυτήν την παλιά ιστορία αλλά να δω άνθρωπο που έχει και το ESPN NBA 2k5 και το NBA Live 2005 στο ΧΒΟΧ και να προτιμά το δεύτερο και να πετάξω το ΧΒΟΧ. Το 2k5 έχει ΧΒΟΧLive πάντως, λογικά θα το υποστηρίζει και στην Ευρώπη. Με αυτά που είπατε για το all star weekend όμως (αλλά και για τα mods για το ελληνικό πρωτάθλημα) με πορώσατε και αποφάσισα να ρίξω μια ματία και στο Live 2005.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά...έχει μάθει κανείς με το πληκτρολόγιο πως να λειτουργήσει το "FREESTYLE"...το ψάχνω για να δω για να μάθω Alley Oop καρφώματα...αλλά ο συνδιασμός που λέει μέσα δεν είναι...

δηλαδή το spin+κίνηση!

Ποιος ξέρει τι γίνετε?

Είπα...για πληκτρολογιο!

Δημοσ.

Ta alley-oop ginontai me to eidiko koumpaki pou exei, ki analoga ti thesh kai ton paixth, eite kanei karfwma, eite layup, eite tpt :)

Oso gia to freestyle, sto config screen me ta koumpia, mporeis na baleis oti thes.

Twra an den sou leitourgoun, periergo.

Nomizw oti to freestyle einai otan soutareis, kai kaneis san off-balance sout, i kati tetoia sout pou kanei to cpu sinithws. Den kserw an exei kammia alli special kinhsh.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...