Προς το περιεχόμενο

Ασύρματο πληκτρολόγιο+mouse: Logitech ή Microsoft;

Spitzenklasse

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, για μια ακόμη φορά ζητώ την πολύτιμη και χρήσιμη βοήθειά σας.

Εντός των ημερών σκέφτομαι να αγοράσω ένα ασύρματο σετ πληκτρολογίου και mouse και βρίσκομαι στο δίλημμα ανάμεσα στο Wireless Optical Desktop 3.0 της Microsoft και το Cordless Desktop MX της Logitech. Έχει κανείς καμία γνώμη; Τι γίνεται, ρε παιδιά; Να πάρω όποιο βρω ή κάποιο από τα δύο είναι καλύτερο;

Η διαφορά τιμής δεν αποτελεί εμπόδιο.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Den exw dokimasei to sugekrimeno ths microsoft alla exw arketa wireless set ths Logitech kai eimai APOLUTA ikanopoihmenos! Epishs to support ths logitech einai EKSAIRETIKO! To mono kako me to mx einai oti to mouse tha prepei na to vazeis sth vash gia forthsh peripou ka8e 4 meres an to xrhsimopoieis para polu. Fortizei arketa grhgora omws...

Δημοσ.

Λοιπόν,

Δε μπορώ να σου πω για τα συγκεκριμένα αλλά θα σου πω την εμπειρία μου από το Microsoft Wireless Intellimouse (ή κάπως) έτσι που έχω. Το είχα αγοράσει τέλος 2002 αλλά δε με βόλεψε καθόλου (μα καθόλου). Εκτος από πολύ ογκόδες και με περίεργο σχήμα (τρελλός πόνος στο χέρι) είχε το πολύ κακό ότι γλίστραγε απίστευα δύσκολα. Αυτές οι μικρές επιφένειες που είχε για να ακουμπάνε με την επιφάνεια εργασίας, ακόμα κι αν τις καθάριζες μέσα σε 15 λεπτά ξαναείχαν πιάσει σκόνη και το mouse κόλλαγε τρελλά, οπότε τι να το κάνω το οπτικό αν αντί της μπίλιας πρέπει να καθαρίζω κάθε 15 λεπτά αυτά τα σημεία. Είχα αναγκαστεί να χρησιμοποιώ mousepad αλλά πάλι καμία βελτίωση. Εντάξει , δε καθαρίζω συχνά το γραφείο μου αλλά το logitech First / Pilot Wheel Mouse που χρησιμοποιώ τώρα, αν και δεν είναι ασύρματο ούτε οπτικό, έχει πολύ καλύτερη απόκριση και δεν το έχω καθαρίσει επί μήνες. Από την άλλη ένα από τα καλύτερα mouse που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ ήταν ένα Microsoft (ενσύρματο με μπίλια το αποίο είχα στο γραφείο όταν υπηρετούσα στο ΓΕΣ) το οποίο επί 10 μήνες δεν καθάρισα ποτέ (και δε πιστευω να το είχε κάνει κανείς άλλος για πολύ καιρό πριν) και δε το χρησιμοποιούσα με mouspad αλλά ξερά πάνω στο γραφείο και είχε άριστη απόκριση.

Συμπέρασμα.

Δεν εμπιστεύομαι τα ασύρματα microsoft. Αν και δεν έχω δοκιμάσει ασύρματο Logitech μάλλον θα διάλεγα αυτό (δε μπορεί να είναι χειρότερο από το microsoft).

Δημοσ.

oses fores pira asirmato pliktrologio i pontiki, markas mekapses, ola itan gia petama, kalitera na protimiseis ena Logitech.... egw parola auta ehw voleftei me ena asirmato pontiki microsoft , auto pou thimizei matrix, kai mporw na pw ine oti kalitero ehw agorasei apo pontikia pragmatika.

Δημοσ.
kalutera logitech giati sun tis allois an sou xalasei to microsoft tha prepei na to steiloun sta kentrika se antithesi me to logitech...Apo anthrwpo tou plaisiou pou mou ta eipe...

Φίλε εγώ μια φορά που είχα πρόβλημα με MS optical από το εν λόγο κατάστημα τους το πήγα και απλά μου έδωσαν ένα εντελώς καινούργιο...

Έχει αλλάξει τώρα το σύστημα;;; :?:

Δημοσ.

Mallon.Egw eixa ena MS basic optical kai otan eipa na tous to paw na mou to ftiaksoun i na mou dwsoun kainourgio mou eipan pws tah prepei na to steiloun sta kentrika kai tha arghsei giati leei etsi einai i politikh ths MS.Enw mou leei an eixes logitech kanena problem na sto allazame epitopou

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...