dub Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 για πείτε παιδιά σας παρακαλώ κάποιοα προγράμματα "προσωμοίωσης" λειτουργικών μέσα απο host λειτουργικό... Εχω το connectix Virtual Pc αλλά είναι πολύ παληό . Αν μπορείτε κάνετε και κάποιο σχόλιο για αυτά(ποιο είναι καλιτερο, λιγότερο απαιτητικό κτλ.) Ευχαριστώ
dub Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 α μπράβο !!! αυτό θυμόμουν πως μάλλον είναι το καλίτερο ε?
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 υπαρχει και το virtual pc αλλα δεν το εχω δοκιμασει καθως το vm κανει μια χαρα την δουλεια του! :wink:
dub Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 ok. Ευχαριστώ. Το κατεβάζω. Πες μου κάτι. Οταν τρέχεις το virtual λειτουργικό , έχεις και πλήρη πρόσβαση στο host λειτουργικό ??? Δηλαδη στους σκληρούς δίσκους, στο ποντίκι, στο πληκτρολόγιο κτλ?
Moderators Gi0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Yeap!Τα παντα!Στο vm με ενα ctr-alt απελευθερωνεις το ποντικι και δουλειυεις στο host λειτουργικο.Ριξε μια ματια στο manual και εγκατεστησε τα vm tools για καλυτερη αποδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.