DrLo Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Χρειάζομαι ένα scanner και σχεδόν το μοναδικό μου κριτήριο είναι η ταχύτητά του, και φυσικά να αντέχει στη συχνή χρήση. Δε θα ήθελα να υπερβώ τα Ε100+ΦΠΑ (οπότε οι επιλογές μου δεν είναι πολλές) ενώ δε με ενδιαφέρει να μπορεί να βγάζει τρελές αναλύσεις αφού δε θα σκανάρω φωτογραφίες υψηλής ποιότητας αλλά περισσότερο κείμενο, σκίτσα και απλές φωτογραφίες περιοδικών. Ποιοό θα προτείνατε και ποιό χρησιμοποιείτε? Αν κάποιος έχει χτησιμοποιήσει scanners διάφόρων κατασκευαστών θα μπορούσε να μου δώσει κάποιες τιμές για το πραγματικό αριθμό σελίδων / min. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Πήρα πρόσφατα το Canon Lite 35 και είμαι υπέρ ευχαριστημένος. Αρκετά γρήγορο και με καλή ποιότητα. Ειδικά με την λειτουργία ocr που ένα εξώφυλλο περιοδικού μου το πέρασε κατευθείαν σε excel (ή word αν θέλεις) για επεξεργασία είναι απίθανο... (ή όποιο άλλο έγγραφο ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
indian Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Φίλε το ΗΡ 2400 είναι καλο και φθηνό.Ρίξε μια ματιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Highlander Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Χρειάζομαι ένα scanner και σχεδόν το μοναδικό μου κριτήριο είναι η ταχύτητά του' date=' και φυσικά να αντέχει στη συχνή χρήση. Δε θα ήθελα να υπερβώ τα Ε100+ΦΠΑ (οπότε οι επιλογές μου δεν είναι πολλές) ενώ δε με ενδιαφέρει να μπορεί να βγάζει τρελές αναλύσεις αφού δε θα σκανάρω φωτογραφίες υψηλής ποιότητας αλλά περισσότερο κείμενο, σκίτσα και απλές φωτογραφίες περιοδικών. Ποιοό θα προτείνατε και ποιό χρησιμοποιείτε? Αν κάποιος έχει χτησιμοποιήσει scanners διάφόρων κατασκευαστών θα μπορούσε να μου δώσει κάποιες τιμές για το πραγματικό αριθμό σελίδων / min.[/quote'] Ψάχνω μία από τα ίδια για ένα πελάτη μου. Τα γρηγορότερα που έχω δει είναι τα Canon και μάλλον θα καταλήξω εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.