Προς το περιεχόμενο

Μεταφορά σκληρού σε άλλο pc

mikaha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kapoios filos mou, eixe provlima me ta windows kai mou edose ton skliro tou na kano format. Perasa ta xp pro, evala ola ta aparaitita programmata ktl alla otan ton epestrepsa den mporouse na mpei sta windows. Egrafe oti exoun ginei allages sto logismiko i yliko kai apo kato eixe tis epiloges gia kanoniki ekkinisi, asfalis, teleftaies rythmiseis pou leitourgousan ktl alla opoia kai an dialeksa ekane reboot kai emfanize to idio minima. Ti mporei na ftaiei (etsi apo periergeia rotao) giati ekana 2o format kai ola ok.

Δημοσ.

Αν καταλαβα καλα εκανες εγκτασταση των windowsxp στον σκληρο του φιλου σου ενω τον ειχες συνδεσει στον υπολογιστη σου.Στη συνεχεια πηγες και τον εβαλες στον υπολογιστη του φιλου σου?Ε στην εγκατασταση εγινε το σετταρισμα συμφωνα με τον υπολογιστη σου(drives κτλπ)και στην συνεχεια λογικο ηταν να μην δουλεψει οταν απλως τον συνεδεσες στον υπολογιστη του φιλου σου :D

Δημοσ.

εγω παντως εκανα ακριβως αυτο που εκανε ο φιλος mikaha, και δουλεψε. μπορει να ημουν τυχερος, αλλα θεωρητικα δουλευει.

Δημοσ.

Κοιτα μπορει το συστημα σου να ηταν παρεμφερες με το συστημα στο οποιο εβαλες τελικα τον δισκο.Δεν λεω το ιδιο.Απλα μπορει οι μνημες να ηταν στην ιδια συχνοτητα ιδιας εταιρειας επεξεργαστες κτλπ.(πχ αν στο δικο σου εχεις ιντελ και μετα πας και τον βαλεις σε ει εμ ντι με διαφορετικης συχνοτητας μνημες εε μαλλον θα εχεις προβλημα με τα windows).

Υ.Γ.:Αυτα απο γενικες γνωσεις παιδια δεν ειμαι και κανενας ειδικος στο θεμα.Αν καποιος ξερει καλυτερα ας ποσταρει και αν εχω λαθος διορθωστε με.

Δημοσ.

αντιθετως. το πρωτο συστημα ηταν amd k6-2/350, 64mb sdram (100mhz) soyo mobo.

το δευτερο ηταν intel celeron/950, 256mb sdram (133mhz), msi mobo.

και παλι μπορει να ηταν συμπτωση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...