ednet Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 ρε παιδια εχω μια απορια. ο ενας πηρε 100 DVD ο αλλος αλλα100 τι τα κανετε τοσα δισκακια βιντεοκλαμπ εχετε .
seventh_son Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 mi viazesai na katadikaseis ta princo san dvd. Exo xalasei arketes katostades kai de mou xei parousiasei kanena kanena problima. Paizei megalo rolo i siskevi pou ta kais? Den paratirises oti kai oi dio pou eixate problima me ta en logo dvd eixate siskevi Nec ? Ego me ena pioneer DVR 106 den exo kanena provlima. Antitheta mou exoune ferei kati alla, kai de mporei na kleisei to cd, me apotelesma to dvd na pigainei axristo.
parsifal Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 ..... Τίνους ίσι σύ; :?: :?: :?: Επειδή κι εγώ Ρουμελιώτης είμαι στην καταγωγή, μήπως μπορείς να εξηγήσεις βρε Μάριε πώς του την είπες με αυτή την έκφραση, γιατί δε βλέπω να κολλάει και πολύ στην περίπτωση?
marios1957 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Ναι,αμέ,μάθε:"Έσκασε ένας κινέζος στα βουνά και τον κοζάρουν οι τοπικοί,που δεν είχαν ξαναδεί κινέζο.Τίσι συ,ρωτάει ο ένας.Κινέζος,απαντάει ο έτσι.Κι απουπού ίσι σύ,ξαναρωτάει ο άλλος.Από την Κίνα,ξαναπαντάει ο κινέζος.Απουπού απ' την Κίνα,ρωτάει ο τρίτος.Απ' το Πεκίνο,ο δικός μας.Μίέσα απ' του Πικίνου;η κλασσική επόμενη ερώτηση.Ναι,λέει ο κίτρινος.Και η διάσημη ατάκα: Κι τίνους ίσι σύ",συνοδεύει έκτοτε οτιδήποτε δεν πρόκειται να καταλάβω,όσες επεξηγήσεις και να μου δώσουν.Επίσης το χρησιμοποιώ και σαν ευγενικό κράξιμο,σε οποιαδήποτε κριτική που αγγίζει τα όρια της αδιακρισίας...
djcensor Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 lithike to prob...telika eftaigan ta diskakia...pira kati RITEK kai ola mia xara..!
Michalakhs Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 egw den lypame kanenan allo para mono tis etairies pou spatalane xrono na ftiaxoun listes me ta ypostirizomena dvdr afou kanenas den ta diavazei episis lypame kai toys xrhstes poy ana 2 topic grafon ta idia pragmata epeidh varieste na kanete search mia idea einai prin anoixeis topic na sou petaei mia selida me anagkastiko search gia ayto pou theleis kai an den vreis oti zitas tote na to kaneis.... filika
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.