Προς το περιεχόμενο

καηκε ο σκληρος μου?

dethKnight

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχθές άλλαζα σκληρούς στο pc μου μέχρι που ξαφνικά ο δικός μου ST40G 5400 rpm έπαξε να λειτουργεί. αυτό που παρατήρησα είναι οτι απο κάτω μέσα σε 10 δευτερόλεπτα καίει σαν την φωτιά κυριολεκτικά, παραλίγο να πάθω έγκαυμα.

λοιπόν όταν τον συνδέω στον δικό μου 1.7αρη ιντελ,δεν τον βλέπει ούτε στο βιος.

όταν τον συνδέω σε έναν αμδ 1000αρη τοτε δεν βλέπει ούτε τον δικό μου αλλά ούτε και τον δικό του μαστερ.

οταν το συνδέω σε ένα 2.4 πεντιυμ τότε δεν πάλι ούτε ο δικός του σκληρός δουλεύει αλλα ούτε το δικό μου..

ρε παιδιά απο χθες κλαίγομαι την μοίρα μου !! :cry: :cry: :cry:

τί θα κάνω χωρίς όλα τα δεδομένα που έχω χάσει ?? :cry: τόσες ώρες ίντερνετ κατεβάζοντας μπ3 πήγαν χαμένες ? :cry: τόσα προγράμματα που είχα κατεβάσει ? :cry: .. ειμαι σε μεγάλη απόγνωση..

μάλιστα είχα χωρίσει τον σκληρό μου σε 2 κομμάτια ώστε να σώσω το D: απο φορμάτ, αφού ότι κατέβαζα έμπαινε εκεί μέσα... μόνο που το σκέφτομαι μου ρχεται να παρατήσω το pc... :cry: :cry:

Δημοσ.

Aiwnia tou h mnhmh, zwh se mas...

Me ta sumptwmata pou anafereis, mhn elpizeis se anastash nekrwn. Sxetika posts gia anakthsh data uparxoun, alla an les oti den anagnwrizetai me tipota kai kindyneueis na pareis kai fwtia, 3exna to...

Auto einai ena ena kalo ma8hma gia olous tous upoloipous, NA KANOYN BACKUP gia na mhn pa8oun ta idia... An grafoume ena CDaki pou kai pou mono kerdos exoume.

Prosexoume gia na exoume.

Δημοσ.

Katarxhn kapio mikro la8os exeis kanei sxetika me to test tou diskou sou ston amd , sto primary ide eixe master western digital disko? an nai tote prepei na allakseis to jumperaki apo pisw sto disko sth 8esh Master with slave present diaforetika den 8a mporeseis na dokimaseis ton diko sou ALLA oute prokeitai na dei pote ton prwto disko.

Oso gia to disko ayta symvainoun dont worry :D yparxoun arketes etairies pou kanoun recovery apo diskous , akomh kai sthn ellada twra gia xrewsh den kserw ka8olou...

Plhrofories edw > http://www.tictac.gr/

Δημοσ.

Αν έχει καεί μόνο η πλακέτα(που είναι το πιο πιθανό αν δεν έχει φάει χτυπημα ο δίσκος, υπάρχει δυνατότητα αν βρείς έναν ίδιο δίσκο να κάνεις σκάτζα τις πλακέτες και να σώσεις τα δεδομένα.

Δημοσ.

(το dethKnight account είναι ενώς φίλου μου κ μπήκα με εκείνο)

χθές βγήκα στα καταστήματα και κοίταξα για σκληρούς και τελικά διάλεξα 160Gb WD 7200 8mb cache 3 χρόνια εγγύηση στα 90 ευρώ +φπα.

σε ένα άλλο κατάστημα (γνωστός) μου πρότεινε πάλι τον ίδιο αλλά σε 110€. καλά έκανα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...