Anduril Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Τελευταια αρχιζει να με ενοχλει η φασαρια που κανει το ανεμιστηρακι του επεξαργαστη(εχω αυτο που ηταν boxed μαζι με το cpu)και καθως τελευταια πρατηρησα και μια παραξενη αυξηση της θερμοκρασιας του cpu(εκει που μεσω ορο ειχε 41 τωρα εχει 51)σκεφτομαι λοιπον να παρω καινουρια ψυκτρα...Αλλα θελω και ησυχια και καλη θερμοκρασια,αλλα και καλη τιμη(οχι και 50? που βλεπω μερικες ψυκτρες να εχουν)Εχω δει μερικα της thermaltake και zalman αλλα θα ηθελα και καμια τριτη γνωμη απο οσους εχουν καποια εμπειρια σε ψυκτρες :roll:
billpeppas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Η καλύτερη επιλογή σου είναι κάποια ThermalRight [ αν δεν θες να σκάσεις πολλά λεφτά , μπορείς κάλιστα να πάρεις κάποια παλιά , όπως π.χ. την SLK-900U ] , και σαν 2η πρόταση κάποια Zalman. Πες μας μέχρι πόσα λεφτά θες να "σκάσεις" για να σου προτείνουμε κάποιες. Για το σύστημα της υπογραφής σου την θες ?
Anduril Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Ναι το θελω για αυτο το συστημα.Απο λεφτα...ε ενταξει το πολυ μεχρι 40? θα ελεγα.Τωρα αν υπαρχει καποια προταση αρκετα καλυτερη και ειναι γυρω στα 50? το σκεφτομαι...Προτασεις μεχρι και 50? τις δεχομαι παντως. :| Thermaltake δεν αξιζει λες?
billpeppas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Αν είναι να δώσεις 40 ευρώ , βάλε άλλα 10 μωρέ και πάρε την ThermalRight SP-97. I wouldn't consider ThermalTake as an option.
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Εγώ έχω αγοράσει προσφατα μία Thermaltake Silent Boost 21db. Φυσικά δεν ΄κάνει τόσο λίγο θόρυβο αλλα είναι αρκετά ήσυχη. ΜΑλιστα την έχω βάλει σε ένα aerogate I και το τρέχω στα 9 volt(αύξηση στα temps 3C) και είναι σχεδόν αθόρυβο.. CPU Barton 2600@3000
Anduril Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Αν είναι να δώσεις 40 ευρώ ' date=' βάλε άλλα 10 μωρέ και πάρε την ThermalRight SP-97. I wouldn't consider ThermalTake as an option.[/quote']Ρε συ αυτα δε θελουν επιπλεον ανεμιστηρακι?Βλεπω κατι για recomeded fan να γραφει κατω κατω στο site...Η και χωρις καλα ειναι?Αλλα 50? ειναι καπως πολυ... :? Anyway σε τι καταστημα μπορω να βρω thermalright?Πλαισιο και κατι τετοια δεν βλεπω να εχουν.
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Η δικιά μου κάνει γύρω στα 28 ευρώ μπορεί και λιγοτερο πλέον και εάν παρεις το panel της thermaltake κάνει 17 ευρώ επιπλέον και κατεβάζει και άλλους 4 ανεμηστήρες.... Που λογικά θα έχεις... Γιατί και να κατεβάσεις τον ανεμιστήρα της cPU εάν τα άλλα γυρνάνε στις 2500 βράστα...θόρυβο θα εχεις.....
Lord_Az Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 μιας και προχθες εψαχνα.. Thermalright δεν βρηκα πουθενα... γυρισα ολη την στουρναρη. Τελικα κατεληξα σε στην polo 735 της thermaltake..κυριως επειδη ηταν φθηνη (35 ευρω με ανεμιστηρακι) που ενω μια χαρα θερμοκρασιες κραταει...κανει θορυβο..και την δουλευω στις 3000 στροφες για να μην μου παιρνει τα αυτια...με αποτελεσμα να χανω 3-4 βαθμους.(σιγα το πραμα για μενα). Οι thermaright ειναι ακριβες παντως...κοιτα checkmate.gr και χωρις ανεμιστηρακι.. λογικα τα αξιζουν τα λεφτα τους.. εσυ κρινεις..
billpeppas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Me seira protimhshs [ epidosewn dhladh ;-) ] ThermalRight > Zalman > Swiftech > ThermalTake Gia ThermalRight -->> http://www.checkmate.gr & http://www.e-shop.gr [ sto e-shop den einai online otan den exei stock , alla mporeis na thlefwnhseis sto 2115000500 kai na paraggeileis opoia T.R. thes ] Gia anemisthraki sthn thermalright mporeis na valeis kai kana 80ari apo kana palio PSU sou. H agorazeis ena aplo [ cheapstuff ] Oso xamhlostrofo kai na nai , diathreitai poly kryos o epeksergasths. An den thes na dwseis 50e , pare mia ThermalRight SLK-900U.
panxris Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 E oxi kai h xalkinh Zalman gia Athlon XP kaliterh apo thn Thermaltake Polo 735!Kai sthn idia timh kiolas........
billpeppas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 panxris , αν και κανονικά δεν θα έπρεπε καν να απαντήσω σε αυτό που έγραψες. [ 3 thread έχουμε που φαγώθηκες με όλους για την ThermalRight ] check this link: [ http://www.a1-electronics.net/Heatsinks/2004/Thermtake_Polo735_pg2.shtml ] Και Υ.Γ. Αν τόσο πια γουστάρεις την Tt [ ThermalTake ] , έχω κονέ στον επισ. εισαγωγέα , θες να σε βάλω για δουλειά εκεί? Υ.Γ.2. Και νομίζεις ότι η Tt θα αντισταθεί στην Zalman , όταν ειδικά έχουμε πάνω ένα πολύ χαμηλόστροφο ανεμιστηράκι???
KWSN_Men Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 E oxi kai h xalkinh Zalman gia Athlon XP kaliterh apo thn Thermaltake Polo 735!Kai sthn idia timh kiolas........ Λυπάμαι αλλά είναι. Το ότι έχεις πάρει Thermaltek εσύ δεν την κάνει την καλύτερη.
Nfountou Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Tha elega na pareis mia Thermalright 948U apo to HAC. Thn exoun kana 35 max an thumamai kala k fantazomai oti tis pane gia sprwksimo mias k exoun vgei ta kainouria montela. pairneis k ena 90ari fanaki xamhlwneis tis strofes tou k eisai AAArxontas!
panxris Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 panxris ' date=' αν και κανονικά δεν θα έπρεπε καν να απαντήσω σε αυτό που έγραψες. [ 3 thread έχουμε που φαγώθηκες με όλους για την ThermalRight '] check this link: [ http://www.a1-electronics.net/Heatsinks/2004/Thermtake_Polo735_pg2.shtml ] Και Υ.Γ. Αν τόσο πια γουστάρεις την Tt [ ThermalTake ] , έχω κονέ στον επισ. εισαγωγέα , θες να σε βάλω για δουλειά εκεί? Υ.Γ.2. Και νομίζεις ότι η Tt θα αντισταθεί στην Zalman , όταν ειδικά έχουμε πάνω ένα πολύ χαμηλόστροφο ανεμιστηράκι??? Τωρα αυτο το λινκ γιατι μου το δωσες?Δε βλεπω συγκριση μεταξυ Zalman - Thermaltake αλλα ThermalRight-Thermaltake (πραγμα που δειχνει ποιοι εχουν ψυχωση με τη ThermalRight - οχι εγω παντως).Ποτε δεν ειπα οτι η Thermaltake ειναι η καλυτερη που υπαρχει.Ειπα ομως οτι ειναι οτι καλυτερο στην τιμη που την αγοραζεις.Στο ιδιο το review εξαλλου τελειωνει με: With all things considered we are awarding this Thermaltake Polo 735 heatsink three Gold & one Silver medal Δε νομιζω οτι φαγωθηκα σε 3 θρεντ για τιποτα.Απλα οταν ρωταει καποιος με 30 ευρω τι ψυκτρα να παρω του δινω απαντηση που ανταποκρινεται στο ερωτημα και οχι copy-paste "Thermalright με ανεμηστηρα Enermax" ασχετα αν το πακετο μπορει να του κοστισει πανω απο 60 ευρω ουτε φυσικα τον προτρεπω να χαχνει αγγελιες (εγω ειχα ψαξει και δεν εβρισκα τιποτα) η να περιμενει 1 μηνα μεχρι να βρει μια μεταχειρισμενη για να ειναι απλα Thermalright. Οσο για το κολλημα που υποτιθεται εχω με συγκεκριμενη μαρκα συστηματων ψυξης αυτη ειναι δικη σου αποψη που εμφανως δε τη συμμεριζονται ολοι (με εχει υποστηριξει τουλαχιστον ενας οταν πεσατε να με φατε). Τελος πως ανεχεσε να εχεις κονε με αντιπροσωπο της ακατανομαστης εταιριας?ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ! :twisted:
billpeppas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Ok ok panxris. Είπαμε η ThermalTake Polo 735 είναι η καλύτερη ψύχτρα από όλες. Zalman? Ποιά Zalman μωρέ. Χέσε την παραγκωνισμένη βλακεία! Υ.Γ. "με εχει υποστηριξει τουλαχιστον ενας οταν πεσατε να με φατε" Δεν σημαίνει ότι έχετε και δίκιο όμως. "Δε νομιζω οτι φαγωθηκα σε 3 θρεντ για τιποτα.Απλα οταν ρωταει καποιος με 30 ευρω τι ψυκτρα να παρω του δινω απαντηση που ανταποκρινεται στο ερωτημα και οχι copy-paste "Thermalright με ανεμηστηρα Enermax" ασχετα αν το πακετο μπορει να του κοστισει πανω απο 60 ευρω ουτε φυσικα τον προτρεπω να χαχνει αγγελιες (εγω ειχα ψαξει και δεν εβρισκα τιποτα) η να περιμενει 1 μηνα μεχρι να βρει μια μεταχειρισμενη για να ειναι απλα Thermalright. " 1ον) Δεν χρειάζεται να ψάξεις για να βρείς ThermalRight e-shop 2115000500 [ @ your home ] http://www.checkmate.gr [ @ your home ] http://www.hacshop.gr [ @ your home ] 2oν) Οι παλιότερες είνια πολύ φτηνότερες , και στα ίδια λεφτά βγάζεις πολύ καλύτερη από την αντίστοιχη ThermalTake. 3) End of the story , won't bother again.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.