redxaris Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 mono pou egw exw kingstone 512 mnimi kai i karta den mou to ekana apo tin apxi afto alla molis tin evgala kai xsanaevala giati den douleve to anemistiraki tis(cooler artic) epidi eixe piastei ena kalwdio mesa!!!
andrip Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 παιδιά τελικά την κάρτα την έχω πάει απο τις 30 οκτωβρίου στο service του καταστήματος. Υποτίθεται απο την προηγούμενη δευτέρα θα με ειδοποιούσαν αλλα έχουν περάσει 10 μέρες και τίποτα. Πήρα και 2 φορές ητλέφωνο και μου παν δεν την έχουμε κοιτάξει ακόμη. Εκνευρίστηκα και τώρα δεν τη θέλω την κάρτα. Τι να πώ γ@μώτο. Δεν είμαι και αθήνα για να πάω απο το μαγαζί. Μπορώ να κάνω τίποτα για λέφτά πίσω μπα ε? Ή να πάει κανενας γνωστός μου να αγοράσει κάτι άλλο με τα λεφτά?
billpeppas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 πόσο καιρό την έχεις την κάρτα? Επιστροφή χρημάτων δικαιούσαι μόνο μέχρι και 15 ημέρες από την αγορά. βεβαίως [ ίσως ] καταφέρεις να τους πείσεις να σου βγάλουν πιστωτικό , με το οποίο θα μπορείς να αγοράσεις κάτι άλλο από το μαγαζί αυτό.
andrip Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 την κάρτα την αγόρασα πέμπτη και σάββατο την πήγα στο service ούτε λεπτό δεν έπαιξα γιατι ήταν χαλασμένη. Έχω σκάσει σχεδόν 250? και έχω τρελαθεί. 15 μέρες δεν έχουν περάσει ακόμα. Αυτό με τις 15 μέρες ισχύει? Το μαγαζί είναι στη στουρνάρη, δεν είναι καμια τρύπα δηλαδή στη γειτονιά μου
billpeppas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Ναι , είναι ΝΌΜΟΣ. Απλά μερικά καταστήματα προσπαθούνε να κοροϊδέψουν τον πελάτη λέγοντας πως δεν ισχύει , κλπ κλπ. Αν αρνούνται , κάνε φασαρία. Και αν το παρατραβήξουν με την γαϊδουριά , κάνε ότι πέρνεις το ΚΠΚ.
andrip Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 αναγκάστηκα να αγοράσω τελικά άλλη κάρτα απο άλλα κατάστημα, πήρα σήμερα τηλ στο μαγαζί και μου είπαν οτι δε δικαιούστε χρήματα πίσω ούτε πιστωτικό μόνο αλλαγή. Τι σκ@τ@ γίνεται;
billpeppas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Andrip: Αν κοιτάξεις την απόδειξη αγοράς της κάρτας σου , θα δείς την ημ. αγοράς. Από την ημερομηνία αγοράς , και για 15 μέρες , μπορείς να πάρεις πίσω τα χρήματά σου , από ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ κατάστημα. Είναι ΝΟΜΟΣ. Απλά επειδή μερικοί μερικοί μας περνάνε για μ@λ(@#*@)$*ες , μας το παίζουν δήθεν δεν γίνεται , κλπ. Πήγαινε στο μαγαζί και κάνε τους φασαρία. By the way , ποιό είναι το εν λόγω μαγαζί?
andrip Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 απο το ram-shop είναι. Απλα μωρε θέλω να σιγουρευτώ οτι είναι νόμος μην πάω και φύγω με @@ στο χέρι
gpktm Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Κι εγω μια απο τα ιδια, η καρτα ειναι 9700PRO. Εστω οτι φταει ο χρονισμος της καρτας, πως μπορω να τον χαμηλωσω?
RapidShade Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Ανασκαφές στο νεκροταφείο με τις ΑΤΙ... Χαίρε Καίσαρ, οι τυμβωρύχοι σε χαιρετούν...
stefan123 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Κι εγω μια απο τα ιδια, η καρτα ειναι 9700PRO. Εστω οτι φταει ο χρονισμος της καρτας, πως μπορω να τον χαμηλωσω? Tipota den mporeis na kaneis mias kai ta epaiksan oi mnimes sou....Ego tin exo kremasmeni ston toixo(mia sapphire kokkini) kai apoti thimamai tote pou to eixa pathei an kai ekana iperanthropes prospatheies o asthenis epiviose... Pare alli karta,i karta teleiose,kai i zoi sinexizetai.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.