bartenderas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Μα ρε παιδιά εμέις λέμε για iriver 20 και 40 gb με απίστευτη αυτονομία, ποιότητα κατασκευής και χαρακτηριστικά που έγραψα τόσο και εγώ όσο και οι αλλοι και εσείς λέτε για ipod mini 4gb 270€!!!!!!!!????? Ήμαρτον! :wink:
trustfm Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 egw 8a proteina auto http://www.t-logic.it/default.cfm?fusebox=prodotti&lang=ita&fusemenu=dettaglio&idp=113 einai kai voicerecorder
panaitolas Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Kai to i-river exei voice recorder kai me eswteriko alla kai me eksoteriko mic pou dinei mazi sti siskevasia.
Fandom Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Παίδες 440 ευρώ δεν είναι κάπως πολλά για Mp3 player? Δεν λέω έχει xtras αλλά πιθανότατα δεν θα τα χρησιμοποιήσω ποτέ...τι να πούνε τα jpg και το voice recording..μόνο το usb για την ψηφιακή κάμερα λέει...αλλα δεν έχω ακόμα κάμερα. Το ipod κανει 375 και το Ζen Τouch κάνει 260 ευρώ, πόσο άσχημο μπορεί να είναι...και με τα χρήματα που μένουν παίρνεις κ πιασάρικα ακουστικά και φεύγεις πολύ μπροστά.Σωστά; Τι λέτε για zen touch;
heyhop Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 το iriver Η320 με οθόνη TFT, με OggVorbis, με αυτονομία 16 ώρες, με 10 αξεσουάρ στην συσκευασία, με USB on the GO, με εγγραφή ραδιοφώνου σε mp3 format, με line-in/out, με εγγραφές με timer, με πλήρη παραμετροποίηση από το control panel, με...με...με ...., και το σπουδαιότερο, με την πιο εντυπωσιακή απόδοση ήχου, ε! νομίζω πως δεν μπορεί να συγκριθεί με τα παραπάνω player.
drafex Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2004 Ego agorasa to zen touch me 230 euro apo plaisio, mexris stigmis eimai eyxaristimenos. Den ithela na ksodepso para polla lefta, eno ta 20gb tou zen einai ikanopoiitika...
ababapanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 gia emena protimise kapio iRiver.... axizoun ta lefta tous
heyhop Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 ...ούτε και η τιμή του όμως έτσι; όπως και σε πολλές άλλες περιπτώσεις στην ζωή... ότι πληρώνεις παίρνεις. βλέπεις ένα creative & ένα iriver δεν είναι οι ίδιες συσκευές που έχουν διαφορετική τιμή! έχουν διαφορετική τιμή γιατί είναι διαφορετικές συσκευές! όσο για το τι αξίζει, άκου τον ababaponos... για να το λέει, κάτι θα ξέρει...
makpol4 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 πηρα εδω και 7 μερες το iriver 340 με 40 gb κανει πραγματικα παπαδες ......ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.....γραφω και απο fm radio σε mp3 με πολυ καλη ποιοτητα .......εχει τοσες δυνατοτητες που ακομα δεν τις εχω χρησιμοποιησει ολες ............φοβερο ......βεβαια κανει 549 ευρω αλλα υπαρχει και το iriver 140 με 40 gb που δεν εχει εγγραφη απο ραδιο και εγχρωμη οθονη κλπ. και κανει 200 ευρω λιγοτερο.......
heyhop Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2004 πηρα εδω και 7 μερες το iriver 340 με 40 gb κανει πραγματικα παπαδες ......ΠΟΛΥ ΚΑΛΗΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ.....γραφω και απο fm radio σε mp3 με πολυ καλη ποιοτητα .......εχει τοσες δυνατοτητες που ακομα δεν τις εχω χρησιμοποιησει ολες ............φοβερο ......βεβαια κανει 549 ευρω αλλα υπαρχει και το iriver 140 με 40 gb που δεν εχει εγγραφη απο ραδιο και εγχρωμη οθονη κλπ. και κανει 200 ευρω λιγοτερο....... επίσης, φοβερή υποστήριξη με καινούργια firmware. τώρα το jukebox παίζει και video!! βλέπε εδώ http://www.iriver.com/support/download_view.asp?idx=637&page=1&p_name=H320&word=&category=Firmware%20&%20Drivers
X-TinCtion Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2004 Xmm... egw eida to kainourio ths archos...kai tha prepei na einai polyyy kalo.. http://www.archos.com rixte tou mia matia....axizei mou fainetai...
doomx Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Κάποιες (νομίζω) ανακρίβειες ακούστηκαν ως προς τα iPods και να τις ξεκαθαρίσω: 1. Δέχονται firmware upgrades 2. Συνδέονται και με άλλα πράγματα εκτός του PC. Εγώ πχ το συνδέω με καλωδιο-κασσέτα με το αυτοκίνητο. Επίσης το έχω δει να συνδέεται μέσω του iTrip με άλλα deck αυτοκινήτου (και με CD player). 3. Επειδή το δείχνει σε διάφορα περιοδικά, δε σημαίνει ότι είναι λόγος να μην το αγοράσει κανείς. Τώρα η απόψεις μου για το iPod (4Gen 20GB): 1. Η τιμή του είναι λόγος να μην το αγοράσει κανείς (εμένα μου το έκαναν δώρο) 2. Το design του δεν παίζεται (από τη στιγμή που μιλάμε για mp3 players των 20-40GB και δεν είμαστε djs, το design αποτελεί αναμφισβήτητα κριτήριο, γιατί κανένας δεν το αγοράζει για να κάνει δουλειά του, πλην από επαγγελματίες του χώρου που δεν είναι η πλειοψηφία). 3. Είναι αρκετά απλό στη χρήση λόγω ίσως των 4 κουμπιών 4. Αλλά (το βασικότερο ελάττωμα) το S/W του και το σύστημα διαχείρισης τραγουδιών είναι σχεδιασμένο για να κάνει τη ζωή μας δύσκολη: - Δεν μπορείς να τροποποιήσεις τα playlists στο δρόμο. - Τα τραγούδια αποθηκεύονται σε περίεργη μορφή και μέσα σε φακέλους με νούμερα. - Δεν θα έλεγα πως τα προγράμματα που κυκλοφορούν για PC είναι ιδαίτερα φιλικά ή απλά drag n drop. Πιθανώς σε Mac να είναι διαφορετικά τα πράγματα. Αν αγοράσω ibook (το σκέφτομαι αρκετά) θα δω και θα σας πω. Πιστεύω όμως ότι θα είναι αρκετά πιό εύχρηστο τότε. Συνοψίζοντας, δεν είμαι ευχαριστημένος από την ευχρηστία και τις λειτουργίες του, αλλά αν όλα τα mp3 players ήταν στην ίδια τιμή, μάλλον iPod θα έπαιρνα και πιστεύω όσοι έχουν το ίδιο θα έκαναν (εκτός από αυτούς που νομίζυν ότι αξίζει τα όσα - αρκετά - λεφτά έχει τώρα και θα το ξανααγόραζαν με κλειστά τα μάτια).
DIMERR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2004 Proteinw creative zen touch 20gb.To exw kai einai poli kalo mexri twra.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.