Προς το περιεχόμενο

Ποιό Mp3 player με σκληρό δίσκο;

Fandom

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω ένα mp3 player με σκληρό δίσκο και μαζεύω απόψεις...

τα υποψήφια είναι:

Ipod 20gb - 40gb : 375 - 500 ευρώ (!)

Sony Vaio Pocket 40gb : 415 ευρώ

Creative Zen touch 20gb: 240 ευρώ

Creative Zen Xtra 60gb: 340 ευρώ

Αρχικά με ενδιαφέρει η ποιότητα του ήχου (χωρίς έξτρα ακουστικά κλπ.), μετά η αυτονομία (παίζει σημαντικό ρόλο) και τέλος η χωρητικότητα.

Και ποιό πιστεύετε οτι είναι το πιο συμφέρον ως πρός τα χρήματα που απαιτεί;;

Τέλος, μήπως είναι καλύτερο να επενδύσω αυτά τα χρήματα σε κάποιο high-end κινητό που θα λειτουργεί και σαν mp3-player; Η ποιότητα ήχου τους είναι χαμηλή;

Δημοσ.

Tα creative εχουν πολυ καλο ηχο, το zen touch 24 ωρες μπαταρια (!!) , χαλια ποιοτητα κατασκευης.Στα φορουμ διαβασα πολλα για χαλασμενους σκληρους.

Καλο δειχνει το sony, αλλα θα περιμενα να δω τι παιζει.Τα mp3 players δεν ειναι ο τομεας της sony.

Εγω εχω ενα ipod 40gb 4ης γενιας (400 ευρω).Ο λογος που το προτιμησα απο το zen ειναι οτι ειναι το στανταρ στα mp3 players, οτι ειναι τα windows για τους υπολογιστες.(σημ. δεν θ αγοραζα mac)Yπαρχουν gadgets,προγραμματα, τα παντα για ipod.

Δεν χρειαζεται να χρησιμοποιεις απαραιτητα το itunes.

Δες και ipodlounge.com / ipodhacks.com και αλλα sites.

Τελος αν πιασεις ενα ipod στα χερια σου και παιξεις και με το interface... ξεχνας ολα τα αλλα.Ποιοτητα και ευχρηστια.

Kινητο?????!!!!δεν τα καις καλυτερα τα λεφτα σου?Καθε αλλο παρα επενδυση ειναι τα κινητα

Δημοσ.

Αν σκέφτεσαι να συνδέσεις στη συσκευή που θα αγοράσεις και αναλογική πηγή ήχου (π.χ. στερεοφωνικό , κονσόλα ήχου , cd player αυτοκινήτου ή οτιδήποτε άλλο γιά να ηχογραφήσεις) τότε να αγοράσεις το Nomad Creative Jukebox 3. Το έχω αγοράσει εδώ και δύο χρόνια , είναι 20 G και είναι απλώς τέλειο. Όλα τα υπόλοιπα που κυκλοφορούν στην αγορά συνδέονται μόνο με υπολογιστή και με τίποτα άλλο.Γιά περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής που σου αναφέρω δες στο :

http://www.nomadworld.com/products/Jukebox3/

Συνεργάζεται άψογα με Windows και συνοδεύεται από το απαραίτητο software χρήσης.Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως η Nomad εξελίσσει συνεχώς software και firmware που αφορούν το εν λόγω προιόν.

Γιά τιμή δεν ξέρω τι παίζει σήμερα , όμως τότε το είχα αγοράσει 320 ευρώ μαζί με το φπα. Ελπίζω να βοήθησα

Δημοσ.

Να συμφωνήσω απόλυτα με τον "spyrospatras", με μόνη παρατήρηση ότι το Nomad Jukebox 3 σήμερα δεν παράγεται πια και ο μόνος τρόπος να το αποκτήσερι κανείς είναι να το βρει μεταχειρισμένο απο ebay γύρω στα 150-180 €. Δυστυχώς η Creative δεν στέκεται στο ύψος της φήμης της και δεν το υποστηρίζει άλλο πια. Γι' αυτό δεν θα το συνηστούσα σε κάποιον που δεν έχει τη διάθεση να τραβιέται να βρει μπαταρίες (είναι ειδικές λιθίου και δίνουν διάρκεια αυτονομίας ως 22 ώρες), γιατί εγώ αυτόν τον καιρό αυτό το πρόβλημα αντιμετωπιζω και είμαι πολύ εκνευρισμένος.... Πάντως το μηχάνημα είναι αξεπέραστο και σηκώνει μέχρι 16000 tracks. Εγώ έχω βάλει 60άρι δίσκο και το χρησιμοποιώ ολημερής κι ολονυχτής....... :D

Δημοσ.

spyrospatras said: " olla ta ypoloipa pou kykloforoun stin agora syndeontai me to pc kai tipota allo"

---------------------------------------------------------------------------------------------

Φίλε μου sorry αλλά κάνεις πολύ μεγάλο λάθος.....

Παιδιά θα πω για χιλιοστή φορά ότι το BEST VALUE FOR MONEY και το καλύτερο από πλευράς δυνατοτήτων είναι τα hard disk της iRiver.

Σίγουρα όλα τα hddisk mp3 player που αναφέρετε είναι καλά αλλά τα ipod έχουν καταντήσει να διαφημίζονται στο Cosmopolitan , madamme figaro , Men's health και δε συμμαζεύεται. Με άλλα λόγια έχουν γίνει πολύ της μόδας. Σε σχέση με τα iriver δεν έχουν ούτε ραδιόφωνο, ούτε line in, ούτε είναι firmware upgradable.

Ξερεις πόσο σημαντικό είναι το τελευταίο????? ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!!!

Εγώ πήρα το iriver iHP120 που τώρα καλείται H120 τον περασμένο Γενάρη από Αμερική. Όταν το πήρα δεν έπαιζε ogg και είχε τα 2/3 από τα χαρακτηριστικά που έχει τώρα μετά από 3 upgrade που έχει βγάλει επίσημα η εταιρεία και είναι πανεύκολο να τα εγκαταστήσεις.

Για τη μπαταρία του δεν θα πω πολλά.ΤΕΛΕΙΑ. Για τα αξεσουάρ που το συνοδεύουν πάλι δε θα μιλήσω.

Μάλιστα το καινούριο Η320 , είναι έγχρωμο και συνδέεται ΤΟΣΟ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ , ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΠΗΓΗ ΗΧΟΥ ΚΑΙ.........ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ USB HOST που διαθέτει!!!!!!!!!!!!

Ελπίζω να βοήθησα....

Πάντα Φιλικά προς όλους :D

Δημοσ.

Όταν λες : " , ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΠΗΓΗ ΗΧΟΥ " εννοείς έξοδο ή και είσοδο ? Κι αν όντως έχει και είσοδο γιά ηχογράφηση μήπως τότε έχει και οπτική όπως το δικό μου ? Θα ήθελα σε παρακαλώ να με ενημερώσεις σχετικά γιατί δεν παρακολουθώ την αγορά όπως παλιά και θα με ενδιέφερε κάποια τέτοια καινούρια συσκευή με αρκετά μεγαλύτερη χωρητικότητα π.χ. 120 G. Θα ήθελα επίσης να προσθέσω πως το Creative Nomad Jukebox 3 μπορεί να ηχογραφεί απευθείας σε mp3 (και σε wav εννοείται ε ?) κάτι που μου γλίτωσε αρκετό χρόνω μετατροπών.Φυσικά έχει εισόδους USB και FIREWIRE.

Δημοσ.

Exw to iriver iHP-120.Einai skliros diskos ths toshiba kai sindeete katefthian se pc xoris software.To sindeeis sti usb thira kai ton vlepoun amesws san sklhro disko.Exei optical/line in kai out mazi dinei kai polla aksesuar opws mikrofwna adaprtora kassetas gia amaksi an exei kasetofwno palio ktl.Gia mena apo poiothta kataskevhs einai i korifea marka.Ola ta i-river einai ftiagmena apo titanio kai einai poly anthektika sto xrono.Twra vevea exun vgei nea pou mporeis na deis kai arxeia jpg kai polla alla.Gia perissoteres info digimania.gr.Telos i mpataria tou krataei 16 wres se sxesh me ta alla ths katigorias tou pou den kratane ute 10.Ola afta pou anaferw einai gia to diko mou mp3 player sigrinontas to me ta alla tin epoxh pou to agorasa.Telos to vasiko tous pleonekthma einai oti einai FIRMWARE UPGRADABLE.Dld egw otan eixa parei to diko mou den mporuses ma kaneis eggrafh apo to radio tou.Vazontas omws neo firmware afth i dynatothta vriskete sto menou kai leitourgei kanonika.

Δημοσ.

Άλλη μια ψήφος στο iPod.

Την creative δεν θα στην πρότεινα, γιατί είχα αγοράσει 5 φορές προϊόντα της, και κάε φορά έλεγα τι μ@...@ έκανα.

Όλο κάτι δεν πάει καλά, και πολλές φορές το τμήμα μάρκετινγκ δεν έχει ιδέα του τι προωθεί (βλέπε στην πρώτη Audigy που διαφημίζαν 24bit/96KHz εγγραφή αναπαραγωγή, αλλά το DAC και το ADC της ήταν 24bit/48KHz, ή στην SoundBlaster AWE68 Gold, που ή θα είχες 64voices, ή full duplec ή directsound, όχι ταυτόχρονα δύο ή και τα τρία)

Δημοσ.

Giati den rixneis kai mia matia sto Ipod Mini ? Exei 4 Gb xoritikotita ( diladi giro sta 1000 tragoudia ) einai poli mikro se megethos ( mikrotero apo to ipod ) kai afti ti stigmi kanei thrafsi sto uk ( apo opou to pira ) se arketa kaloutsiki timi. Stoixizei gyro sta 270 euro.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...