Προς το περιεχόμενο

Αγορα 200GB δισκου

axtarmas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να αγορασω ενα 200αρι δισκο Seagate(γιατι τοσα χρονια μονο seagate χωρις κανενα προβλημα ποτε!! ) . Θελω διακοσαρι δισκο καθαρα για θεμα Sharing.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εχετε ακουσει δισκοι με τοσο μεγαλες χωρητικοτητες να παρουσιαζουν προβληματα...μεχρι και να κλαταρουν.

Γενικα σαν δισκοι ειναι αργοι ???

Εχετε ακουσει να χτυπανε 160αριδες ??

Να αφησω το εγχειρημα και να παω στα 160GB...νομιζω οτι και τα 160GB θα καλυπτουν μερικως τα Share Limits αλλα ρωταω καθαρα για τεχνολογικο θεμα γιατι δεν κολυωμαι να παρω 200αρι δισκο

Παντα μιλαμε για seagate αλλα αναφορες σε αλλες εταιριες επισης δεκτες :twisted:

Δημοσ.

seagate kai ksero psomi!!!!!!

exw 2 160arides SATA, kanena apolitos problima, athoriboi kai grigoroi (opos oloi sthn epoxh mas).

eixa akousei gia poles epistrofes se kapoio sigkekrimeno montelo ton 80GB SATA+IDE.

alla pera apo afto pali seagate tha empistebomoun.

h ante kai WD alla pote maxtor, exw kai 2 apo aftous kai kata diastimata kanou kati perierga reset kai crack-crack.

Good Luck :)

Δημοσ.

Seagate και από εμένα.

Έχω έναν 80GB ΑΤΑ, έναν 4GB σε παλιό μηχάνημα και έναν 1,7GB (για image των ΧΡ) χωρίς το παραμικρό πρόβλημα τόσα χρόνια και περιμένω να μου έρθει ο 200GB ΑΤΑ.

Δημοσ.

Maxtor απο εμένα έχω αγοράσει 3 και στον έναν που είχα πρόβλημα απο την αρχή έγινε αλλαγή μέσα σε 3 ημέρες.Μην σου πάθει κάτι ο σκληρός και περιμένεις κανα μήνα...

Δημοσ.
Σκεφτομαι να αγορασω ενα 200αρι δισκο Seagate(γιατι τοσα χρονια μονο seagate χωρις κανενα προβλημα ποτε!! ) . Θελω διακοσαρι δισκο καθαρα για θεμα Sharing.Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν εχετε ακουσει δισκοι με τοσο μεγαλες χωρητικοτητες να παρουσιαζουν προβληματα...μεχρι και να κλαταρουν.

Γενικα σαν δισκοι ειναι αργοι ???

Εχετε ακουσει να χτυπανε 160αριδες ??

Να αφησω το εγχειρημα και να παω στα 160GB...νομιζω οτι και τα 160GB θα καλυπτουν μερικως τα Share Limits αλλα ρωταω καθαρα για τεχνολογικο θεμα γιατι δεν κολυωμαι να παρω 200αρι δισκο

Παντα μιλαμε για seagate αλλα αναφορες σε αλλες εταιριες επισης δεκτες :twisted:

egw file ton seagate 200gb exw parei apo to kalokairi kai kathara gia ton idio logo.(sharing)ws twra kanena provlhma ola doulevoun apsoga 8)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...