G_Zisis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Μήπως ξέρει κάποιος κανένα πρόγραμμα για αντiγραφή παιχνιδιών για PC (σπάζοντας την ασφάλεια φυσικά)? :?:
laskos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Karmpon. milame gia akrivestata antigrafa. kai pio ftino apo fototipiko. oso gia to spasimo oi pio poloi xrisimopoioun sfiri gia ta cd kai bariopoula gia ta dvd. ego protimo na ta patao me to amaksi. sta dvd kano kai opisthen gia na eima sigouros. Sovara tora mipos eisai kanenas apo tou kainourgious cyber mpatsous pou ftiaksane tora i kivernisi apoteloumenous apo foitites pou roufianepsane tous paliokomounistes maliades simfitites tous ston thio tous ton xorofilaka me antalagma diorismo stin astinomia?
epp281 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 I xazos mpatsos einai i den jerei na diabazei... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: http://www.insomnia.gr/phpBB2/rules.php ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ένας χρήστης γράψει μήνυμα σχετικά με παράνομο λογισμικό ή μεθόδους εξουδετέρωσης της προστασίας λογισμικού (Crack, Serial, Key generator) ή για παράνομα αντίγραφα έργων που προστατεύονται από την νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας καθώς και σύνδεσμους (links) για ιστοσελίδες με τέτοιο περιεχόμενο, θα του απαγορευτεί άμεσα η πρόσβαση στο forum (ban) χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση! RTFM=READ THE FUCKIN FUUUUUUUUUUUCKIN MANUAL
iagouaros Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Μήπως ξέρει κάποιος κανένα πρόγραμμα για αντiγραφή παιχνιδιών για PC (σπάζοντας την ασφάλεια φυσικά)? :?: file G_Zisis se allo forum tha vreis tin apantisi. edo sizitame mono gia nomimes diadikasies
StavrosD Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Υπάρχουν προγράμματα που βγάζουν αντίγραφα για προσωπική χρήση, αλλά δεν εισάγονται στην Ελλάδα.
OVERLORD Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Αντιγραφη παιχνιδιων???..............i dont know this!!!! Δεν ειναι παρανομο?? Μα αφου εχει ασφαλεια πως θα σπασει?? Εγω εχω ενα Hyundai, θα μπορεσω να τη σπασω ή να πω στο θειο μου που εχει τριαξονικο?? lllllooooooolllllllll
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.