Προς το περιεχόμενο

Εγγραφή από ράδιο

mesc4l

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το goldwave τι είναι;Κάτι σα το wavelab;

Apo to programma tis kartas sou mallon tha exei capture.Allios katebase to goldwave bale san input device tin karta sou kai kane record apo ekei...
Δημοσ.

o Total Recorder μπορεί να σου κάνει αυτή την δουλειά.

απλά θα πατήσεις στο κουμπάκι Recording Source and parametrs, εκεί θα ρυθμίσεις να γράφεις "What U Hear" (αφού έχεις συνδέσει το καλώδιο AUX απο την μια μεριά στην κάρτα ήχου σου σε θήρα Line-In και απο την άλλη μεριά στο ραδιόφωνο στην θύρα AUX-Out). και μετά θα πατήσεις το κουμπάκι ακριβώς απο κάτω που λέει Change και θα αλλάξεις την ποιότητα και σχετικά. επίσης όταν κάνεις εγγραφή μετά μπορείς να κόψεις το κομμάτι που έγραψες(διαφημίσεις κ τέτοια) πολύ απλά αφού έχει ενσωματομένω selection αριστερά κάτω.

Δημοσ.

Καταρχήν ευχαριστώ για τις τόσες απαντήσεις,αλλά όπως καταλάβατε είμαι αρχαριος και με μπερδέψατε.Τι από όλα αυτα να κάνω τελικα;;Στο goldwave δε βλέπω πουθενα settings ,ένα αυτό.Θα δοκιμάσω τον τρόπο του λ^2 και θα σας πω.

Δημοσ.

Αφου εκανα τη συνδεση του καλωδιου aux από το ραδιο σε line in της καρτας ήχου το προβλημα είναι άλλο.΅Εγώ χρησιμοποιω το wavelab σαν προγραμμα εγγραφής.Και ενώ φαινεται να είναι σε κατασταση εγγραφής, δηλ το προγραμμα λαμβανει τον ήχο απο το ράδιο με τις αλλαγές που έκανα στα καλώδια τώρα δεν ακουω από τα ηχεια.Μήπως δεν γινεται να έχω και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο;;;

o Total Recorder μπορεί να σου κάνει αυτή την δουλειά.

απλά θα πατήσεις στο κουμπάκι Recording Source and parametrs' date=' εκεί θα ρυθμίσεις να γράφεις "What U Hear" (αφού έχεις συνδέσει το καλώδιο AUX απο την μια μεριά στην κάρτα ήχου σου σε θήρα Line-In και απο την άλλη μεριά στο ραδιόφωνο στην θύρα AUX-Out). και μετά θα πατήσεις το κουμπάκι ακριβώς απο κάτω που λέει Change και θα αλλάξεις την ποιότητα και σχετικά. επίσης όταν κάνεις εγγραφή μετά μπορείς να κόψεις το κομμάτι που έγραψες(διαφημίσεις κ τέτοια) πολύ απλά αφού έχει ενσωματομένω selection αριστερά κάτω.[/quote']

Δημοσ.

Εγω παιδια καταρχήν δεν ακούω ράδιο στο internet.Θέλω απλά αποτι κατάλαβα ενα record software..Εγω το WaveLab και αφού έκανα καποιες αλλαγές στα καλώδια πίσω κατάφερα να γράψω αλλά μετά από λίγα δευτερόλεπτα το ράδιο κλεινει από μόνο του...Τι είναι παλι τούτο;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...