Προς το περιεχόμενο

Τα καλύτερα φιλτρα για Photoshop

karib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να προσθέσω με την σειρά μου και τα lokas και panopticum. Αλλά η κορυφή νομίζω είναι η σειρά φίλτρων KPT, Alien Skin και extensis. Αν και τα τελευταία δεν παίζουν πλέον στην CS έκδοση

Δημοσ.
Να προσθέσω με την σειρά μου και τα lokas και panopticum. Αλλά η κορυφή νομίζω είναι η σειρά φίλτρων KPT, Alien Skin και extensis. Αν και τα τελευταία δεν παίζουν πλέον στην CS έκδοση

to Mask pro v.3.01 Extensis kai Photo Frame v.2.50 se emena paizoun mia xara pantos

kai eftixws diladi giati me eblepa stin v.7.01

Δημοσ.

Ναι, το Mask pro δουλεύει. Το photo frame δεν το χρησιμοποιώ.

Αλλά δυστυχώς δεν δουλεύουν τα PhotoTools. Φοβερά φίλτρα. Με χάλασε πολύ όταν τα δοκίμασα και δεν δούλευαν με το CS

Δημοσ.

Τελικα απο οτι καταλαβα εχει ανακυψει μεγαλο προβλημα με τα Plugins με την εκδοση CS του Photoshop.

Αντε να βρεις τωρα τι δουλευει και τι δε δουλευει.

Δημοσ.

Εκτός από αρκετά φίτρα της Extensis που είναι συμβατά με το photoshop μέχρι την έκδοση 6.01 όλα τα υπόλοιπα που έχουν αναφερθεί, δουλεύουν.

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο τα PhotoTools της extensis που δεν δουλεύουν πλέον Petza. Μάλλον έχεις ξεχάσει τα PhotoGraphics, PhotoText Solο, SmartScale και το Intellihance Pro που από ότι είδα, έχει βγάλει πρόσφατα νέα έκδοση η extensis, συμβατή πλέον με το CS

Δημοσ.

το Intellihance Pro pantos emena doulebei mia xara einai i egdwsi 4.03

ta PhotoText Solο kai Photo Bevel Solo einai meros ton PhotoTools kai ta dinei i Extensis gia diafimisi.

twra to PhotoGraphics an kai exw tin egdwsi 1.01 den tin exw balei pote mou kai den kserw

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...