sotris99 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Υπάρχει κάποιος τρόπος έτσι ώστε όταν βάζω το office 97 στο cd-rom να έχει επιλογές μόνο για το word? Δηλαδή θέλω να πετάξω τα περιττά πράγματα από το cd και να αφήσω μόνο το word. Νομίζω η διαδικασία λέγεται thining... Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει είναι μεγάλη ανάγκη...
1Mbitmx Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 ti ennoeis na kaneis install mono to office? an nai pas custom install kai epilegeis mono to word. elpizo na einai auto pou zitas.
sotris99 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Να φτιάξω installation disk μόνο με το word...
Highlander Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Πρέπει να πειράξεις κάποιο αρχεί μέσα στο CD. Θέλεις κάτι σαν το unattented setup των Widnows. Δεν το θυμάμαι ποιό είναι. Αν δεν βγάλεις άκρη, πες μου να το ψάξω...
sotris99 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Πρέπει να πειράξεις κάποιο αρχεί μέσα στο CD. Θέλεις κάτι σαν το unattented setup των Widnows.Δεν το θυμάμαι ποιό είναι. Αν δεν βγάλεις άκρη' date=' πες μου να το ψάξω...[/quote'] Θα το ψάξω!!! Αν δεν καταφέρω τπτ εδώ είμαστε... (ελπίζω)... Και σε ευχαριστώ γι' αυτό. Δουλεύει και με τo cd του ram... επεργάσθηκε από εμένα την 27η Οκτωβρίου 2004 στις 12:01 το βράδυ Highlander δεν βρήκα κάτι. Help! :roll:
sotris99 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Highlander δεν βρήκα κάτι. Help! :roll: :roll:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.