Προς το περιεχόμενο

TV tuner - δεν δουλεύει σε XP

billdjjj

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Exw ena tv tuner Flyview 98 to opoio douleue kanonikota se win98, apo th mera pou to ebala se xp moularwse...An kai yparxoun drivers sto site ths kartas dystuxws h eikona einai poly spasth. Yparxei kapoios tropos na doulepsei h rimadokarta?

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει 4-5 drivers & software αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

billdjjj, Αν κάνεις κάτι πες το και σε εμένα.

Πάντως ούτε οι original drivers παίζουν. Επίσης με τους περισσότερους παγώνει το software και κλείνει μόνο από task manager.

• Moderators
Δημοσ.

Και μενα μου βγαλε την πιστη μεχρι να δουλεψει(drivers,αλλοι drivers κλπ κλπ)και τελικα δουλεψε με τους original drivers και το windvdr.Give it a shot!

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα ,

Αντιμετωπίζω και εγώ πρόβλημα με κάρτα TV με chipset ΒΤ878 , σε περιβάλλον 98-ΜΕ λειτουργεί κανονικότατα , σε XP με το Chris Tv που δοκίμασα να λειτουργήσει ((μιας και το software που συνόδευε την κάρτα δεν υποστήριζε τα ΧΡ)) ενώ έχω κανονικά εικόνα – πιάνω κανάλια κλπ δεν έχω ήχο με τίποτα…

Δοκίμασα να κάνω κάποιες ρυθμίσεις που λέει το αρχείο βοήθειας του προγράμματος αλλά τζίφος…

Η έξοδος ήχου της κάρτας TV βγαίνει μέσα από μια S/B LIVE 1024.

Έχει αντιμετωπίσει άλλος το συγκεκριμένο πρόβλημα ???

Δημοσ.

...αν πιάνει κανάλια, το πρόβλημα μάλλον είναι στις ρυθμίσεις ήχου, αλλά, με ποιόν driver δοκιμάζεις στα XP ;

Αν δοκιμάζεις με τον μανίσιο....δεν ξέρω. Διότι αν δεν δουλεύει το software, χλωμό να δουλεύει κι ο driver...

AN είναι έτσι, δοκίμασε να εγκαταστήσεις αυτόν http://sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=btwincap&filename=btwdmdrvinstaller5.3.8.zip&use_mirror=ovh

που είχε αναφέρει ο moderator parsifal πριν από μια σελίδα και...4 χρόνια.

Αν πάλι σου κάνει νερά το Chris , δοκίμασε να ανοίξεις την κάρτα με τον KMPlayer (δεξί κλικ στον player, και "open wdm device")

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...