karib Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Εχω φτιαξει καποιες αξιολογες-για μενα- δημιουργιες στο photoshop, κατα το παρελθον. Ο καιρος ομως περνα, και παροτι τις εχω αποθηκευμενες σε μορφη photoshop(.psd), δεν μπορω να θυμηθω πως δημιουργησα την καθε συνθεση-εικονα. Αυτο με στενοχωρει καπως, αφου θελω τωρα να κανω κατι παρομοιο με τις δουλειες που εχω κανει στο παρελθον και δεν θυμαμαι πως τα εχω κανει. Υπαρχει καποιος τροπος, καποια ρυθμιση, ή κάποιο προγραμμα(?) που να καταγραφει τις κινησεις μου όπως τις κανω και οπως αυτες καταγραφονται στο history pallete? Ωστε να μπορω να ανατρεξω στο μελλον και να δω πως εκανα το καθετι?
SupaCoopa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Το Photoshop εχει τα "Actions" που κανει περιπου αυτο που λες, δηλαδη καταγραφει κινησεις ωστε να μπορεις να τις επαναλαβεις. Δεν ξερω αν θα σε καλυψει πληρως, ριξε παντως μια ματια στο manual να δεις τι παιζει...
karib Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Τα ξερω οτι υπαρχουν τα actions. Ομως, ελεγα μηπως υπαρχει κατι πιο συνοπτικο, οπως οι κινησεις που καταγραφονται στην καρτελα history.
damdim Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Η έκδοση CS (8.0) έχει επιλογή να σωθεί η history μαζί με το αρχείο ή σε ξεχωριστό txt αρχείο. Η έκδοση 6 δεν έχει τέτοια επιλογή, την 7 δεν την έχω για να ξέρω :wink: Στην CS είναι στο Edit --> Preferences --> General --> History log. Τις επιλογές τις ρυθμίζεις ανάλογα... Αν σωθεί στο αρχείο πάς File --> File info --> History και την βλέπεις
karib Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Η έκδοση CS (8.0) έχει επιλογή να σωθεί η history μαζί με το αρχείο ή σε ξεχωριστό txt αρχείο Ολα τα λεφτά! Αυτο ειναι.
Godfath3r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Χμμμ.Το σκεφτόμουν και γώ αυτό.Τελικά είναι τέλειο αυτό το πρόγραμμα...:!::!::!:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.