hurin Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Έχει καταπληκτική κασετίνα. Δεν θα πιστεύεις τα μάτια σου με το πακέτο...
Akujin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 εγώ τσίμπησα ένα θείο ίνγκμαρ από criterion, το περιμένω από μέρα σε μέρα να έρθει Fanny And Alexander (5 Disc Box Set/Criterion) φαίνεται dream case, την ήθελα καιρό+το καθυστερούσα ρε γαμ*το προσπαθώ εδώ και μήνες να παραγγείλω το ρημάδι το Band of Outsiders από playusa.com αλλά πάντα είναι out of stock! dammit για πες για την Viridiana, paredwse, ωραίο το dvd τελικά? (να σου πω, που είναι αυτό το λινκ με την criterion λίστα σου, το έχω χάσει) cheers2all...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2006 [...]ρε γαμ*το προσπαθώ εδώ και μήνες να παραγγείλω το ρημάδι το Band of Outsiders από playusa.com αλλά πάντα είναι out of stock! dammit Σου πουλάω το δικό μου... ... 500 ευρώ (ναι' date=' τόσα μου λείπουν). για πες για την Viridiana, paredwse, ωραίο το dvd τελικά?(να σου πω, που είναι αυτό το λινκ με την criterion λίστα σου, το έχω χάσει) Το DVD είναι εκπληκτικό, με την καλύτερη δυνατή μεταφορά του έργου σε ψηφιακή μορφή. Ήχος DD 1.0 φυσικά. Τη λίστα έχω να την ανανεώσω ΠΑΡΑ πολύ καιρό, θα κάτσω κάποια στιγμή που δεν θα βαριέμαι και θα την ξαναφτιάξω. Από τότε έχω πάρει πολλά κομμάτια, τα Criterion είναι γύρω στα 30...
dim_b Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 James Bond Attache Case: The Ultimate Editions Box Set (40 Discs) Η απόλυτη συλλογή James Bond σε μιά βαλίτσα. Οι 20 ταινίες του 007 σε διπλά DVD με ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, ήχο Dolby Digital και DTS, Ελληνικούς υπότιτλους και πάρα πολλά extras. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα 300? είναι μάλλον πολλά (ειδικά αν έχεις ήδη τις ταινίες στις απλές εκδόσεις τους).
Akujin Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 molis proseksa oti sto playusa.com ola ta criterion dvds anevikan +1 lira (dammit) ~ akomi na erthei o ingmar pou perimenw avrio eimai sto orio na steilw email. (my order was posted on Jul 4 -imarton) ~ auta ta oliga offtopic ~ cheers
KaizerSoze Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Tsimpisa proxtes apo SummerSales tou play.com Leon stis 5,5 lire ME ellinikous ypotitlous kai The Descent stis 8 lires (2 DISC EDITION) XWRIS ellinikous subs
babisch7 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 paidia psaxnw lost season 2 (complete) opoios mporei as help.exw argi sindesi kai den mporw na to katebasw.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 paidia psaxnw lost season 2 (complete) opoios mporei as help.exw argi sindesi kai den mporw na to katebasw. Δεν υπάρχει ακόμα με ελληνικούς υπότιτλους. Με αγγλικούς έχει εδώ: Το πρώτο μέρος της Season 2: http://www.play.com/DVD/DVD/MCPOTW/3-/931133/Lost_Season_2_Part_1_Box_Set/Product.html (διαθέσιμο άμεσα) To 2o μέρος της Season 2: http://www.play.com/DVD/DVD/PROD/3-/1094244/Lost_Season_2_Part_2_Box_Set/Product.html (διαθέσιμο από 2.10.2006)
Dimitris22 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2006 piadia mpeno gia proti fora stin diadikasia na agoraso DVD apo to internet kai fisika me mono tropo pliromis tin antikatavolh me kat oikon paradosi exete na protinete kapio aksiopisto site pou na edrevi stin ellada kai na exi ena arketa megalo katalogo apo ellinikes kai ksenes tainies???
apxwv Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 από ότι βλέπω το eshop.gr στελνει με αντικαταβολή. πάντως θα σου πρότεινα να βγάλει καμία κάρτα (χρεωστική) και να ρίχνεις καμιά ματιά στο play.com έχει κάποιες προσφορές που δεν νομίζω να σε χαλάνε. πχ top gun ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ στο eshop.gr 22E + 3E(αποστολη)= 25E στο play.com 10E + 0E(αποστολη)=10Ε!!!! μεγάλη διαφορά και φυσικά αυτή η έκδοση είναι με ελληνικους υπότιτλους
KaizerSoze Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 XWRIS ellhnikous ypottlous(alla to tsimpisa,xestika) Apo play.com The Descent(2 disc edition) Mpolika extras kai poly wraio paketaki kai syskeuasia Gia ta 7,49 lironia pou edwsa einai mourlia
Akujin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 egw tsimpisa xthes to triplo CLERKS, apo play http://play.com/DVD/DVD/4-/672766/Clerks_10th_Anniversary_Edition/Product.html gia 7,99 lironia. sweet.... (to exei kaneis sas?)
dim_b Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Το είχα βάλει κι εγώ στο καλάθι μαζί με πολλά άλλα από τις καλοκαιρινές εκπτώσεις, αλλά επειδή ανέβηκε πολύ ο λογαριασμός μετάνοιωσα και δεν πήρα τίποτε Παραμένει πάντως στα υπ'όψη.
Akujin Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Παραμένει πάντως στα υπ'όψη ki ena kevin smith poll.
apxwv Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 το clerks Θα είναι η επόμενη αγορά μου. τώρα πήρα το Alien Quadrilogy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.