KaizerSoze Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Yparxei sta Ellinika DVD clubs to Director's cut tou Donnie Darko?
grigas Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Mόλις παρήγγειλα από το playusa το The Twilight Zone: Complete Series (2002).43 επισόδεια μόνο 15 ευρώ. Άντε να δούμε πότε θα έρθει....
wlv36 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Δημοσ. 26 Μαΐου 2006 Kserei kaneis sas gia Carnivale The complete Second Series?
dim_b Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Επιτέλους βγαίνει και η 2η σαιζόν σε DVD. 18 Ιουλίου σε Region 1 και 7 Αυγούστου σε Region 2
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Yparxei sta Ellinika DVD clubs to Director's cut tou Donnie Darko? Έχω την εντύπωση ότι δεν έχει βγει με ελληνικούς υπότιτλους - οπότε δεν θα υπάρχει στα ελληνικά video/dvd-clubs... Η έκδοση που έχω είναι μεν R2 αλλά χωρίς ελληνικούς υπότιτλους.
wlv36 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Euxaristo. Telika i 3iti season pou sizitiotan den tin blepoume na bgainei, sosta?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Αύριο (9/6/2006) κυκλοφορεί το Season 1 της δημοφιλούς σειράς Lost με ελληνικούς υπότιτλους! http://www.audiovisual.gr/movie_detail.asp?e_cat_serial=001002&movie_id=2675&prod_id=3672 Πήρα τηλ. στην AV, μου είπαν ότι τα extras είναι ίδια με την R2 αγγλική έκδοση (αφού το όλο boxset είναι εισαγωγής) αλλά δεν μου είπαν τιμή.
dim_b Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Σίγουρα υπάρχουν extras; Η έκδοση που κυκλοφορεί στην Αγγλία έχει 7 DVD ενώ η AV μιλάει γιά 5 (και πράγματι, τόσα είδα στο ράφι του video club χθες). Είναι εισαγωγής, αλλά όπως βλέπετε είναι έκδοση γιά την Ανατολική Ευρώπη και δεν ξέρω αν είναι ακριβώς ίδια με την Αγγλική.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2006 Σίγουρα υπάρχουν extras; Η έκδοση που κυκλοφορεί στην Αγγλία έχει 7 DVD ενώ η AV μιλάει γιά 5 (και πράγματι, τόσα είδα στο ράφι του video club χθες). Είναι εισαγωγής, αλλά όπως βλέπετε είναι έκδοση γιά την Ανατολική Ευρώπη και δεν ξέρω αν είναι ακριβώς ίδια με την Αγγλική. Αυτό μου είπε μία τύπισσα στην Audiovisual που πήρα... Πάντως κάτι άλλο μου κάνει εντύπωση. Στο site της Audiovisual (βλ. παραπάνω link) λέει ότι ο ήχος είναι Dolby Digital Surround 2.0. Αντίθετα η R1 και η R2 εκδόσεις έχουν DD 5.1... Με βλέπω να 'χτυπάω' την R1 έκδοση...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Πήρα πρόσφατα το Panic Room Special Edition R2 DVD και είπα να μοιραστώ τις πρώτες εντυπώσεις μου. Πρόκειται για μία εξαιρετική έκδοση, που απλώνει σε τρείς δίσκους όλα τα μυστικά της ταινίας, με πάρα πολλά extras (βλ. παραπάνω link για να μην αντιγράφω). Τα μενού είναι εκπληκτικά σχεδιασμένα, ως αρχιτεκτονικά σχέδια. Η εικόνα είναι αψεγάδιαστη, ο ήχος (μόνο DD 5.1 - το DTS δεν υπάρχει παρά μόνο στην R2 έκδοση του ενός δίσκου) πεντακάθαρος και υποβλητικός. Ιδίως οι στιγμές του έντονου μπάσου που χρησιμοποιείται αρκετά για να "βαρύνει" το κλίμα, θα συγκινήσουν όσουν έχουν σύστημα 5.1 στο σπίτι τους και θα ανησυχήσουν τους γείτονες. Μόνο, ΙΜΗΟ, μειονέκτημα... το ίδιο το έργο! Που δεν είναι στο ίδιο εξαιρετικό επίπεδο με άλλες δημιουργίες του σκηνοθέτη David Fincher (Se7en, The Game, Fight Club). Για τους φίλους της ταινίας ή/και της Jodie Foster, συνίσταται ανεπιφύλακτα.
beastgr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Χα χα! Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν. Τι να τα κάνεις τα μενού και τα ρέστα όταν η ταινία δυστυχώς δε λέει και πολλά (ούτε το ένα χιλιοστό από τις άλλες ΤΑΙΝΙΑΡΕΣ του δεν φτάνει...) Και επί τη ευκαιρία βρήκα το spitited away με 5 λίρες στα hmv, 2 DVD. Όποιος είναι στο αγγλία να πάει να το πάρει ΚΟΡΥΦΗ ειδικά για τους φαν του Μιγιαζάκι από τα καλύτερά του
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Χα χα! Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν. Τι να τα κάνεις τα μενού και τα ρέστα όταν η ταινία δυστυχώς δε λέει και πολλά (ούτε το ένα χιλιοστό από τις άλλες ΤΑΙΝΙΑΡΕΣ του δεν φτάνει...)[...] Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου - κι εγώ θεωρώ το Panic Room σαφώς κατώτερο από τις άλλες ταινίες του Fincher. Ξαναβλέποντάς το όμως προχθές ανέβηκε κάπως στην εκτίμησή μου. Όχι πως συγκρίνεται με Fight Club, Se7en, Game, προς θεού. Αλλά, ας πούμε, από 5/10 που θα το είχα πριν, με τη δεύτερη "ανάγνωση" θα έπαιρνε 6,5/10... Όπως έγραψα, για τους fan της ταινίας (δεν είμαι) και τους fan της Jodie Foster (είμαι), είναι πολύ καλή αγορά.
DhZou Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Παρήγγειλα το Aliens box set 18 λίρες από το amazon από το play νομίζω έχει 17 λίρες. Σίγουρα αξίζει τα λεφτά του (περίπου 30 ευρώ) για 9 dvd 4 ταινιάρες.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουλίου 2006 Παρήγγειλα το Aliens box set 18 λίρες από το amazon από το play νομίζω έχει 17 λίρες. Σίγουρα αξίζει τα λεφτά του (περίπου 30 ευρώ) για 9 dvd 4 ταινιάρες. Αν είσαι fan των ταινιών, τα αξίζει και με το παραπάνω. Δεν θα το μετανιώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.