Προς το περιεχόμενο

Προτάσεις γιά αγορές DVD

dim_b

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

re paidia ena einai to DVD pou den prepei na lipi apo kanenan

EURO 2004.......................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dite xaristea dela KAPSI (me kefalea gia efnoitous logous) kai trelathite

ELA RE ELADARA :-)

post-535-129062923279_thumb.jpg

• 5 μήνες μετά...
  • Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ταινία του 90 είναι και λέγεται pump the volume !! Εγώ την παρήγγειλα. Είναι χωρίς ελληνικούς υπότιτλους και κάνει 20€ αλλά λέει. Τρομερό soundtrack και θυμίζει ταινίες "mega-καλοκαίρι-σάββατο μεσημέρι".. ελπίζω αυτή η κατηγορία να μην είναι μόνο στο δικό μου μυαλό :)

Θέμα:Πώς το ραδιόφωνο, η μουσική και μια δυναμική φωνή μπορεί να αλλάξει την κοινωνία!!

Δημοσ.
Ταινία του 90 είναι και λέγεται pump the volume !! Εγώ την παρήγγειλα. Είναι χωρίς ελληνικούς υπότιτλους και κάνει 20€ αλλά λέει. Τρομερό soundtrack και θυμίζει ταινίες "mega-καλοκαίρι-σάββατο μεσημέρι".. ελπίζω αυτή η κατηγορία να μην είναι μόνο στο δικό μου μυαλό :)

Θέμα:Πώς το ραδιόφωνο' date=' η μουσική και μια δυναμική φωνή μπορεί να αλλάξει την κοινωνία!![/quote']

gamati tainia!apo pou tin pires?exei bgei kai se elliniko dvd?ksereis?

Δημοσ.
gamati tainia!apo pou tin pires?exei bgei kai se elliniko dvd?ksereis?

Αν είσαι από Αθήνα την παρήγγειλα από πανεπιστημίου, λίγο πιο πάνω από το μεγάλο metropolis, που λέγεται memos dvd. Το περίμενα δυο βδομάδες.

Σε ελληνικό δεν πάιζει να το βρεις αφου σκέψου δεν υπάρχει ούτε σε dvdάδικα να το νοικιάσεις. Και σιγά μην βγει τώρα σε ελληνικά, εδώ δεν έχει βγει το κοράκι. Αλλά με αγγλικούς υπότιτλους δεν είναι πολύ πρόβλημα!!

Δημοσ.

Έχω κι εγώ μια προσφορά να σας προτείνω. Πάνετε στο vc της γειτονιάς, πάρτε το δισκάκι που σας ενδιαφέρει, ριπάρετέ το και μοιραστείτε το με τους φίλους σας! Κοστίζει λιγότερο και είναι πιο σίγουρο απ' τις δήθεν ευκαιρίες μέσω του διαδικτύου (αν δεν την έχεις πατήσει δεν μπορείς να καταλάβεις τι πουσ... παίζονται).

Αν έχετε ενδοιασμούς για το θέμα της πειρατίας, κάντε και μια γύρα απ' το ανάλογο thread.

Δημοσ.

Diomedes κατάλαβε κάτι...Υπάρχουν πολλοί (και γώ μέσα σ'αυτούς) που γουστάρουν να ξοδεύουν τα λεφφά τους σε αυθεντικά cd/dvd...Η ποιότητα και το όλο feeling απλά είναι μεγάλη ανωτερότητα.(προσωπική άποψη πάντα, στα πλαίσια του "αγοράζω κάτι που μου αρέσει τόσο πολύ")

Απο κεί και πέρα αν δεν θέλεις εσύ να αγοράζεις (ή να δίνεις λιγότερα, και να πέρνεις και λιγότερα) προφανώς είναι δικαίωμα σου και επιλογή σου.Τώρα όσο αναφορά αυτό που προτείνεις, δεν νομίζω κάποιος να μήν το έχει σκεφτεί!

No offence at all!!

Δημοσ.

sthn tainiothiki tha upirxe sigoura gus van sant kai sigekrimena to elephant.san mia douleia me thn apoluti apopsi sthn texni tou kinimatografou apo ton gas.tha epistrepsw,den thelw na anaparagw tis klassikes se olous mas apopseis gia thn 7h texni me fight club,taxi driver,salo,coppola,boyle,tarantino,kubrik ktl.

->twn opoiwn tainies axizoun ta lefta tous.ependiseis in other words..:)

exw thn apopsi oti o kathenas exei ti dinatotita na kanei texni,pragmatika,alla den mporei na kanei o kathe enas texni :)

• Super Moderators
Δημοσ.
Xmmm,thymamai den me eixe syginisei oso perimena

Eκπλήσομαι που το ακούω αυτό, τράβα στο topic για να το συζητήσουμε, θέλω να δω τι περίμενες.

Δημοσ.

Καλή τιμή, αλλά Γερμανικά με Αγγλικούς υπότιτλους; Έχω το Das Boot σε R1 και ξενέρωσα τόσο πολύ που με την πρώτη ευκαιρία το αγόρασα ξανά σε R2 (με 10? από το Metropolis :P)

Δημοσ.
Καλή τιμή, αλλά Γερμανικά με Αγγλικούς υπότιτλους; Έχω το Das Boot σε R1 και ξενέρωσα τόσο πολύ που με την πρώτη ευκαιρία το αγόρασα ξανά σε R2 (με 10€ από το Metropolis

Tι θες να πεις; Ότι προτιμάς μεταγλωττισμένο;;; Οοοοοοχι ευχαριστώ δε θα πάρω :) Προτιμώ τα γερμανικά αν και δεν την κατέχω τη γλώσσα. Btw region 2 είναι το undergang. Και το das boot το είδα και μεταγλωττισμένο και original και το original εννοείται κλάσεις ανώτερο... Άσε που τα μεταγλωττισμένα μου θυμίζουν βραζιλιάνικες σαπουνόπερες...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...