dim_b Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Επειδή αρκετοί αγοράζουμε DVD από ξένα online shops, σκέφτηκα να κάνουμε εδώ τις προτάσεις μας γιά τίτλους που έχουμε βρει και ίσως να ενδιαφέρουν κι άλλους. Κάνω την αρχή με κάποιους τίτλους από το αγαπημένο μας play.com... Tarantino Box Set (Reservoir Dogs / Jackie Brown / Pulp Fiction) Και οι 3 ταινίες είναι σε εκδόσεις 2 δίσκων (δυστυχώς χωρίς Ελληνικούς υπότιτλους) και κοστίζει μόνο 15 λίρες (περίπου 22 ευρώ). Στην Ελλάδα μόνο το Pulp Fiction κοστίζει 30 Friends Seasons 1-10 17 λίρες (24,50 ευρώ) η καθε μία. Ευκαιρία να συμπληρώσετε τη συλλογή σας, αρκεί να μη θέλετε Ελληνικούς υπότιτλους. X-Files Seasons 1-9 Ξανακυκλοφορούν σε πολύ καλύτερη τιμή όλες οι σαιζόν των X-Files. Μόνο 27 λίρες (39 ευρώ) η καθε μία. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι 3 πρώτες, ενώ οι επόμενες θα κυκλοφορήσουν ανά 3 στις 27/12 και 7/3/2005. Όλες εκτός από την 1η έχουν και Ελληνικούς υπότιτλους. 3 ταινίες με 20 λίρες (29 ευρώ) Αν επιλέξετε 3 τουλάχιστον τίτλους από αυτή την προσφορά, θα πληρώσετε 6,66 λίρες (9,65 ευρώ) γιά τον καθένα. Μερικές ενδιαφέρουσες προτάσεις... The Usual Suspects - Special Edition (2 Discs) Seven - 2 Disc Edition Big Fish * Fargo: Special Edition Raging Bull - 20th Anniversary (2 Discs) Terminator - Special Edition (2 Discs) * The Silence Of The Lambs - Special Edition (2 Discs) * Once Upon A Time In America - Special Edition (2 Discs) Ocean's Eleven (2001) * * Έχουν Ελληνικούς υπότιτλους Σημείωση: Από το play.com είναι καλύτερα να επιλέγετε τιμές σε λίρες Αγγλίας, γιατί υπάρχει αρκετά μεγάλη διαφορά με τις τιμές σε Ευρώ.
Edgar Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Episis tha proteina kai David Lynch Box Set (Mulholland Drive / Eraserhead / Lost Highway) 15.99 lires (giro sta 26 eura)
KaizerSoze Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Once upon a time in the West Apla parte to,gia 8 lires,diplo DVD kai me Greek subs giauth thn tainiara kai gamato vivliaraki einai E-Y-K-A-I-R-I-A!!!Grigora
avenger Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Star trek original series season 1 play.com 83 ευρώ. Το ίδιο κουτί στο μετρόπολις 37 ευρώ.Έτσι απο μαγκιά το παίρνουμε φτηνά στην Ελλάδα.
Akujin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 na rwtisw kati: exei parei kaneis pote criterion dvd? ti special exoun? (aporia-apla den kserw) kai to thema tis perioxis 1, pws to antimetwpizete? entaksei sto pc kapoia sxetika software kykloforoun, gia to deck omws pws ginetai i douleia? -thanx-
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Το μέλος Akujin θέτει, σε λίγες γραμμές, αρκετά θέματα. na rwtisw kati: exei parei kaneis pote criterion dvd?ti special exoun? (aporia-apla den kserw) Είμαι fan της Criterion' date=' κυρίως για τις προσεγμένες της εκδόσεις και την συνήθως άψογη (κι όταν λέω άψογη το εννοώ) εικόνα. Έχω καμιά 15αριά Criterion και, για να είμαι ειλικρινής, αν είχα μπόλικα λεφτά θα αγόραζα μπόλικα Criterion - κι ας μην έχουν ελληνικούς υπότιτλους. Τα specials ποικίλους από ταινία σε ταινία. Έχω δει ταινία με κορυφαία extras (το [b']Brazil[/b] του Terry Gilliam, το Rebecca του Alfred Hitchcock και το Knife in the water του Roman Polanski) που ούτε στο όνειρό μου δεν θα τα περίμενα και έχω δει και εκδόσεις (της Criterion πάντα) με ελάχιστα extras. Το κυριότερο χαρακτηριστικό της Criterion είναι η άψογη μεταφορά της ταινίας - και η υψηλή τιμή. Ένα καλό site για να αρχίσεις είναι το επίσημο site της Criterion. Εκεί έχει όλα τα DVD που κυκλοφορούν και που ΘΑ κυκλοφορήσει σύντομα η εταιρεία, ώστε να προγραμματίζεις τις αγορές. Εγώ πλέον δεν αγοράζω DVD από το εξωτερικό αν δεν επισκεφθώ πρώτα το περίφημο Rewind (πρόσφατα άλλαξε σε DVDcompare). Εκεί βάζω μία ταινία και το database του site μου λέει ποιά είναι η καλύτερη έκδοση που κυκλοφορεί και γιατί (αναλύει όλες τις εκδόσεις). kai to thema tis perioxis 1' date=' pws to antimetwpizete?entaksei sto pc kapoia sxetika software kykloforoun, gia to deck omws pws ginetai i douleia? -thanx-[/quote'] Το θέμα της R1 το αντιμετώπισα με μία επίσκεψη στο DVD Chips (αυτή τη στιγμή που γράφω δεν φαίνεται να δουλεύει...) και έλυσα κάθε πρόβλημα. Σχετικά ανέξοδα και χωρίς να ανοίξω το DVD Player μου (ουσιαστικά χωρίς να ΑΓΓΙΞΩ το μηχάνημα), έχω region-free player που παίζει και δισκάκια R1 RCE (τα οποία έχουν ειδική κωδικοποίηση για να ΜΗΝ παίζουν σε region free μηχανήματα). Το όλο 'κόλπο' είναι ένα remote control που στέλνει τροποποιημένο firmware σε μερικά DVD players κι έτσι γίνονται region free. Δεν δουλεύει σε ΟΛΑ τα DVD players - το δικό μου είναι Pioneer (εννοείται deck, όχι DVD-ROM). Αλλά ακόμα κι αν το συγκεκριμένο μαγαζί δεν δουλεύει πια, υπάρχουν αρκετά μαγαζιά στην Αθήνα (δεν γνωρίζω για εκτός Αθηνών - αν και είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις θα υπάρχουν αντίστοιχα) που κάνουν μετατροπή - συνήθως ανοίγοντας το DVD player. Είχα ρωτήσει στο DVD World (αλυσίδα νομίζω ότι είναι - εγώ ρώτησα στο υποκατάστημα Βριλλησίων) και μου είχαν πει ότι γίνεται. Πάντως αρκετά DVD της Criterion είναι R0 (δηλαδή μηδενικής περιοχής, δηλαδή region free). Το πρόβλημα είναι ότι σχεδόν πουθενά δεν λένε ποιά είναι R0 - στο DVDCompare που δίνω πιο πάνω συνήθως λένε.
grigas Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 H άλλη λύση (sorry για το offtopic) είναι να πάρεις το Yamada 6600 το οποίο εκτός από divx player με υποστήριξη ελληνικών υποτίτλων είναι και region free DVD player!
Akujin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 allazw thema, exei parei kaneis auto to boxset tou polanski? http://www.play.com/play247.asp?page=title&r=R2&title=123238&p=57&g=72 exw akousei oti oi sygkekrimenes tainies einai aptis kalyteres tou, den exw dei kamia omws. mou aresan poly to tenant kai to rosemary's baby kai filodoksw oti milame ki edw gia megales tainies(?) to proteinete gia agora?
Akujin Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 alitheia, paredwse poia criterion dvd katexeis? (just curious)
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 To box set του Roman Polanski που δίνει το play.com έχει αρκετά καλές ταινίες (αν δεν ενοχλεί τον υποψήφιο αγοραστή ότι έχει μόνο αγγλικούς υπότιτλους) και σε καλή τιμή - ιδίως αξίζει το 4ο δισκάκι με τα 8 μικρού μήκους φιλμ του σκηνοθέτη. Απευθύνεται βέβαια στους πιο... 'φανατικούς' φίλους του σκηνοθέτη. Να σημειώσω επίσης ότι οι μικρού μήκους ταινίες περιέχονται και στην έκδοση Criterion του Knife in the Water. Akujin, ένα μέρος της συλλογής μου (έχω προσθέσει κι άλλα DVD από τότε) είναι εδώ. Περιλαμβάνει και τα Criterion DVD.
nk_surfer Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2004 The Lord of the Rings Trilogy (Extended Edition Box Set) http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/ASIN/B0002VJT2C/qid=1102484454/sr=2-1/ref=sr_2_11_1/026-1693462-3292444
Em_Zed Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 έβαλα προτεραιότητα αυτές τις γιορτές, να μου κάνω δώρο ένα dvd rom. Αν και θέλω να ρωτήσω τι μάρκα / μοντέλο να προτιμήσω το αφήνω για άλλο τόπικ και ρωτώ : 1) παιρνώντας χτες απο τα εδώ μετρόπολις, κοίταζα το σταντ με τις ταινίες, και είδα κάτι παράξενες τιμές....27.30.. μου φάνηκαν πολύυυ ακριβά. είναι; Επειδή γενικά δεν ξέρω τι παίζει απο τιμές σε άλλα μαγαζιά και ιντερνετ, τι προτεινετε :να αγοράσω μια ταινία απο ένα μαγαζί, όπου γλυτώνω και την αναμονή της αποστολής απο το εξωτερικό, και την αγωνία μήπως χαθεί, ή να αρχίσω να παραγγέλνω απο το πλει; 2) επίσης είδα κάτι ταινίες με ελληνικό "καπάκι", δηλ. είχαν μεταφραστεί όλα τα κείμενα στα ελληνικά, και ήταν ελληνική έκδοση τέλος πάντων. Θέλω να ρωτήσω αν αγοράζοντας αυτήν, θα έχω ακριβώς τα ίδια πράγματα με το αν αγόραζα την αυθεντική έκδοση; Θέλω να πω ίδια ποιότητα, ίδια εξτρας κλπ. 3) Αν αγοράζω ή νοικάζω dvd περιοχής 1, θα μπορώ να τα παίζω στο dvd του πισι μου; Σόρυ αν το τόπικ είναι εκτός θέματος, αλλά μιας και αναφέρθηκαν και άλλα θέματα εκτός της καθαρής αγοράς dvd, και επειδή τα άτομα εδώ ξέρουν κάτι τις παραπάνω...
KaizerSoze Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2004 1) AN den exeis provlima me ta Agglika,play kai pali play!!!O monos logos pou kapoios tha eperne apo Ellada einai EITE to oti thelei opwsdhpote Ellhnika subtitles EITE giati fovatai pistwtiki.Pantws na sou pw tin alithia toses fores egw kai oloi apo to play pernoume kai eimaste jet,no problem.2 themata me to play.PITHANON kapoies special ekdoseis,trilogies,ktl na einai pio ftina Ellada(to fainomeno einai spanio kai gia memonomena DVD to play den toxw dei mia fora pio akrivo) kai prosexe na kaneis tis araggelies se lires Agglias(an tis metatrepeis ESY kai oxi i trapeza se DVD exoun tin palia analogia kai tha sou vgoun perisotera se Euro).Episis mia parathrhsh: Ta sites tou exwterikou exoun ta realeses twn xwrwn tous,px o Hrwas akoma na vgei sto play giati stin Agglia vgike ton perasmeno mhna se DVD 2)Nai ua einai logika i idia,ti ennoeis omws authentika?Ennoeis apo to exwteriko?Sto 90% twn periptwsewn to mono pou allazei einai to menu kai oi ypotitloi.Entoutois sto exwteriko yparxoun kai polles prosegmenes ekdoseis 3)Sto PC sou nai arkei na katevaseis to RegionFree i kapoio allo programma na kanei tin idia douleia.Don't ry this sto desk DVD(ektos an exeis peiraxei to firmware)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.