Προς το περιεχόμενο

Windows Media Player 9 = πιο αργο και απο το θανατο...

mindscape

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια , εχω απογοητευτει πληρως με το Media Player το 9 που εχω καιρο τωρα... Δεν μπορω να δω βιντεακι που να μην κολλαει και οταν φορτωνω πολλα κομματια να παιξει, τα φτυνει!! Μουχει σπασει τα νευρα... Το 10 ειναι καλυτερο η θα νευριασω χειροτερα?

Εναλλακτικες?

Winamp?

Δημοσ.

Καποιος που εχει το foobar2000 μπορει να μου πει πως γινεται να εμφανισω ελληνικα στην playlist; Εχω πολλα τραγουδια με ονοματα και tags στα ελληνικα και δεν μου τα εμφανιζει σωστα.

Ευχαριστω

Δημοσ.
Παιδια ' date=' εχω απογοητευτει πληρως με το Media Player το 9 που εχω καιρο τωρα... Δεν μπορω να δω βιντεακι που να μην κολλαει και οταν φορτωνω πολλα κομματια να παιξει, τα φτυνει!! Μουχει σπασει τα νευρα... Το 10 ειναι καλυτερο η θα νευριασω χειροτερα?

Εναλλακτικες?

Winamp?[/quote']

το 10 φιλε μου ειναι με δοιαφορα καλυτερο.εγω παντως στα server 2003 που εχω ο 9 δεν μου κανει τετοια προβληματα.Βεβαια καλα θα ηταν να εωαζα τον 10 αλλα ελα που τα server δεν τον δεχονται :(

Δημοσ.

Τον εχω δοκιμασει, αλλα για την ωρα προτιμω το winamp. Μου αρεσε το foobar, αλλα εχω το προβλημα με τα ελληνικα.

Δημοσ.

gia pio grigoro player ..vale ton 10 . episis o mplayer einai enas ekseretos player kai poli grigoros. enallaktika iparxei panta kai o media player classic pou se sindiasmo me to ffdshow kai ta quicktime kai realtime altenrative ,dinei resta. auta :)

Δημοσ.

Παιδια ειπα τον 10 τον εχω δοκιμασει το εγραψα και παραπανω. Δε μου αρεσαν οι media player 9-10. Δεν ξερω γιατι, αλλα δεν τους χρησιμοποιω. Για video εχω το media calssic, αλλα για audio θα ηθελα το foobar.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...