mindscape Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Παιδια , εχω απογοητευτει πληρως με το Media Player το 9 που εχω καιρο τωρα... Δεν μπορω να δω βιντεακι που να μην κολλαει και οταν φορτωνω πολλα κομματια να παιξει, τα φτυνει!! Μουχει σπασει τα νευρα... Το 10 ειναι καλυτερο η θα νευριασω χειροτερα? Εναλλακτικες? Winamp?
parsifal Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Winamp ή foobar2000 για ήχο / Media Player Classic για βίντεο
seventh_son Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 dokimase kai ton windows media player 6.4 pou einai mesa sta windows ( sigoura sta win2k, den gnorizo gia ta xp ).
LEFteriz Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 ton opoio gia na ton trekseis... pas start - run kai grafeis mplayer2
LordArthas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Καποιος που εχει το foobar2000 μπορει να μου πει πως γινεται να εμφανισω ελληνικα στην playlist; Εχω πολλα τραγουδια με ονοματα και tags στα ελληνικα και δεν μου τα εμφανιζει σωστα. Ευχαριστω
OPC Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2004 Μια εναλλακτική λύση είναι βεβαίως να κάνεις ένα update στα hardware σου
rvas78 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Παιδια ' date=' εχω απογοητευτει πληρως με το Media Player το 9 που εχω καιρο τωρα... Δεν μπορω να δω βιντεακι που να μην κολλαει και οταν φορτωνω πολλα κομματια να παιξει, τα φτυνει!! Μουχει σπασει τα νευρα... Το 10 ειναι καλυτερο η θα νευριασω χειροτερα? Εναλλακτικες? Winamp?[/quote'] το 10 φιλε μου ειναι με δοιαφορα καλυτερο.εγω παντως στα server 2003 που εχω ο 9 δεν μου κανει τετοια προβληματα.Βεβαια καλα θα ηταν να εωαζα τον 10 αλλα ελα που τα server δεν τον δεχονται
nikoskon Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Evala ton 10.Einai pio grhgoros/elafrys apo ton 9. Ston proteinw.
LordArthas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Τον εχω δοκιμασει, αλλα για την ωρα προτιμω το winamp. Μου αρεσε το foobar, αλλα εχω το προβλημα με τα ελληνικα.
GIA_Blackmore Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2004 gia pio grigoro player ..vale ton 10 . episis o mplayer einai enas ekseretos player kai poli grigoros. enallaktika iparxei panta kai o media player classic pou se sindiasmo me to ffdshow kai ta quicktime kai realtime altenrative ,dinei resta. auta
LordArthas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Παιδια ειπα τον 10 τον εχω δοκιμασει το εγραψα και παραπανω. Δε μου αρεσαν οι media player 9-10. Δεν ξερω γιατι, αλλα δεν τους χρησιμοποιω. Για video εχω το media calssic, αλλα για audio θα ηθελα το foobar.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.