Godfath3r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Να ξεκαθαρίσω οτι δεν έκανα κάποιο search για το θέμα που με απασχολεί.(αν και υπάρχει περίπτωση να έχει ξανααναφερθεί)Μιάς και δεν ξέρω πώς να το ψάξω.Anyway Θέλω κάποιο πρόγραμμα που να γράφει τους τίτλους των αρχείων (και άλλες πληροφορίες καλό θα ήταν), που βρίσκονται σε κάποιον φάκελο, σε ένα txt.To χρειάζομαι για να κάνω μια λίστα με τα video clips...
Moderators Gi0 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Αν δεν βαριεσαι να το κανεις manually μπες απο cmd στο στον φακελο και μετα δωσε dir fakelos > contents.txt
Godfath3r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Την σκέφτηκα αυτή την λύση.Όπως και με Tree /f > Contents.txt.Αλλά θέλω κάτι ποιο advanced με μερικές ρυθμίσεις κτλπ.
StavrosD Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δοκίμασε το folder ripper. Κάπου το είχα, οπότε αν δεν το βρεις στο ΝΕΤ, στείλε pm να στο στείλω, freeware είναι
Godfath3r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Kανένας άλλος καμμία άλλη πρόταση?StavrosD, αυτό που πρότεινες εσύ έχει αρκετές επιλογές?
StavrosD Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Έχει γραφικό περιβάλλον, διαλέγεις τον κατάλογο που θες, αν θες τους υποκαταλόγους, τι αρχεία θες (π.χ. *.avi) αν θες να εμφανίζει ημερομηνία κ.τ.λ. Έχω να το χρησιμοποιήσω 3-4 χρόνια, από τότε που ανακάλυψα το whereisit, αλλά μέχρι τότε με είχε βγάλει ασπροπρόσωπο.
Godfath3r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Το whereisit τι ακριβώς κάνει?Παρόμοια δουλειά?
StavrosD Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Διαλέγεις έναν κατάλογο ή CD, και φτιάχνει μια λίστα με όλα τα περιεχόμενά του, ώστε ακόμα και να βγάλεις το CD να έχεις λίστα με το τί έχεις και που. Έχει δυνατότητα εξαγωγής σε αρχεία κειμένου, αλλά το δικό του file format είναι νομίζω προτιμότερο.
Godfath3r Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Χμμμ.Ενδιαφέρον.Θα τα κατεβάσω και τα δύο αύριο να τα τεστάρω...!!Thanx very much!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.