The Crow Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Κατέβασα από http://www.phpbb.com την phpbb 2.0.10.Τι πρέπει να κάνω τώρα;;Από ότι ξέρω πρέπει να το ανεβάσω σε site που να υποστηρίζει php.Εντωμεταξύ προσπάθησα να ανοίξω κάποια αρχεία .php που είναι μέσα στο rar αρχείο που κατέβασα αλλά δεν άνοιγε το forum.Μήπως κάνω κάτι λάθος;;Συγκεκριμένα άνοιξα το index.php.
dim_b Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Πρέπει να το ανεβάσεις σε κάποιο site που υποστηρίζει php και mysql και να κάνεις εγκατάσταση. Είναι πανεύκολο και έχει οδηγίες στο αρχείο zip. Κάνε τις δοκιμές σου εδώ που είναι free.
wizard Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Που ήσουνα βρε άνθρωπέ μου τόσο καιρό???? Ξέρεις πόσο καιρό ψάχνω να βρω λίγο τέτοιο χώρο????
The Crow Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Έκανα ftp στο link που μας έδωσες, ανέβασα το phpbb2 και μετά τρέχω στον browser το install.php όπως ακριβώς λέει και στις οδηγίες στο site http://www.phpbb.com.Τι βάζω όμως στο Database Type;;Ότι και να βάλω ή βγάζει error ή βγάζει αυτό το μήνυμα: The PHP configuration on your server doesn't support the database type that you chose Τι να κάνω;;
The Crow Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Επίσης στο Database Username και Database Password πρέπει να βάλω κάτι συγκεκριμένο ή βάζω ότι θέλω;;
The Crow Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Λέει επίσης να δημιουργήσω και ένα DSN.Πώς ακριβώς το δημιουργώ;;;
dim_b Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις μία βάση στον server. Πηγαίνεις στο control panel του λογαριασμού σου και επιλέγεις "Manage SQL Databases", φτιάχνεις μιά νέα βάση και στο installation του phpbb βάζεις τα στοιχεία της (θα σου έρθει ένα email με αυτά).
The Crow Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Μπήκα μέσα στη φόρμα του forum το οποίο δεν έχει τίποτα.Μου ζήτησε να σβήσω από το ftp τα directories install και contrib το οποίο και έκανα.Τώρα δεν ξέρω πως να φτιάξω τα θέματα και γενικά να διαχειριστώ το forum.Έχει κάπου ένα Link που λέει Go to Administration Panel αλλά όταν πάω εκεί μου λέει να κατεβάσει το index.php! Τι είναι πάλι τούτο;;Τα φώτα σας παιδιά γιατί με βλέπω να ξημερώνω πάνω στον υπολογιστή!
billpeppas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Έλα φίλε μου. καλύτερος τρόπος είναι η εξοικείωση πρώτα με Local Server [ τον υπολογιστή σου ] Download FoxServ 3.0 [ google it ]
Dazed_and_confused Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Αν δεν κάνω λάθος το admin panel του forum θα το βρεις στο path/admin/index.php opoy path, to path poy vrisketai to forum px http://www.insomnia.gr/phpBB2 Αν κάνεις όντως τις δοκιμές σε localhost θα κερδίσεις αρκετό χρόνο.
Reginald Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Τώρα δεν ξέρω πως να φτιάξω τα θέματα και γενικά να διαχειριστώ το forum.Έχει κάπου ένα Link που λέει Go to Administration Panel αλλά όταν πάω εκεί μου λέει να κατεβάσει το index.php! Τι είναι πάλι τούτο;;Τα φώτα σας παιδιά γιατί με βλέπω να ξημερώνω πάνω στον υπολογιστή! Πάνε στην αρχική σελίδα δου forum και κάτω κάτω βρες το link που λέει Μετάβαση στόν Πίνακα Διαχείρισης απο εκεί θα τα κάνεις όλα :wink:
The Crow Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Θα σας πω ένα κουφό που μου συνέβει σήμερα.Πάω να μπω στη σελίδα που δημιούργησα και δεν έμπαινε.Κάνω Login στο 100webspace και μου λέει your account has expired!! Χτες το δημιούργησα!!
The Crow Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Ρε παιδιά έχω ανεβάσει την phpbb 2 και στο χώρο που έχω στο ftp του πανεπιστημίου μου.Δεν ξέρω όμως πως να δημιουργήσω database έτσι ώστε να συμπληρώσω το database name και password.Αυτά στο 100webspace γίνονται από ένα εργαλείο που έχει η ίδια η σελίδα.Πως μπορώ να το κάνω αυτό για το χώρο που έχω στο πανεπιστήμιό μου;;;Υπάρχει τρόπος;; :?:
billpeppas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 "Πως μπορώ να το κάνω αυτό για το χώρο που έχω στο πανεπιστήμιό μου;;;Υπάρχει τρόπος;;" Καταρχάς πρέπει να προσφέρει το Πανεπιστήμιό σου php Support & SQL Server. Ρώτα το προσωπικό του NOC.
Haros Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Giati den dokimazete kai auto -> http://www.enosi.org/FreeForum.htm pou eixe eipwthei prin liges meres... Akousthkan kales entypwseis gia arxh...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.