Προς το περιεχόμενο

Phpbb και δημιουργία forum

The Crow

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατέβασα από http://www.phpbb.com την phpbb 2.0.10.Τι πρέπει να κάνω τώρα;;Από ότι ξέρω πρέπει να το ανεβάσω σε site που να υποστηρίζει php.Εντωμεταξύ προσπάθησα να ανοίξω κάποια αρχεία .php που είναι μέσα στο rar αρχείο που κατέβασα αλλά δεν άνοιγε το forum.Μήπως κάνω κάτι λάθος;;Συγκεκριμένα άνοιξα το index.php.

Δημοσ.

Πρέπει να το ανεβάσεις σε κάποιο site που υποστηρίζει php και mysql και να κάνεις εγκατάσταση. Είναι πανεύκολο και έχει οδηγίες στο αρχείο zip.

Κάνε τις δοκιμές σου εδώ που είναι free.

Δημοσ.

Έκανα ftp στο link που μας έδωσες, ανέβασα το phpbb2 και μετά τρέχω στον browser το install.php όπως ακριβώς λέει και στις οδηγίες στο site http://www.phpbb.com.Τι βάζω όμως στο Database Type;;Ότι και να βάλω ή βγάζει error ή βγάζει αυτό το μήνυμα:

The PHP configuration on your server doesn't support the database type that you chose

Τι να κάνω;;

Δημοσ.

Πρέπει πρώτα να δημιουργήσεις μία βάση στον server. Πηγαίνεις στο control panel του λογαριασμού σου και επιλέγεις "Manage SQL Databases", φτιάχνεις μιά νέα βάση και στο installation του phpbb βάζεις τα στοιχεία της (θα σου έρθει ένα email με αυτά).

Δημοσ.

Μπήκα μέσα στη φόρμα του forum το οποίο δεν έχει τίποτα.Μου ζήτησε να σβήσω από το ftp τα directories install και contrib το οποίο και έκανα.Τώρα δεν ξέρω πως να φτιάξω τα θέματα και γενικά να διαχειριστώ το forum.Έχει κάπου ένα Link που λέει Go to Administration Panel αλλά όταν πάω εκεί μου λέει να κατεβάσει το index.php! :shock: Τι είναι πάλι τούτο;;Τα φώτα σας παιδιά γιατί με βλέπω να ξημερώνω πάνω στον υπολογιστή! :)

Δημοσ.
Τώρα δεν ξέρω πως να φτιάξω τα θέματα και γενικά να διαχειριστώ το forum.Έχει κάπου ένα Link που λέει Go to Administration Panel αλλά όταν πάω εκεί μου λέει να κατεβάσει το index.php! :shock: Τι είναι πάλι τούτο;;Τα φώτα σας παιδιά γιατί με βλέπω να ξημερώνω πάνω στον υπολογιστή! :)

Πάνε στην αρχική σελίδα δου forum και κάτω κάτω βρες το link που λέει Μετάβαση στόν Πίνακα Διαχείρισης απο εκεί θα τα κάνεις όλα :wink:

Δημοσ.

Θα σας πω ένα κουφό που μου συνέβει σήμερα.Πάω να μπω στη σελίδα που δημιούργησα και δεν έμπαινε.Κάνω Login στο 100webspace και μου λέει your account has expired!! :shock: :shock: Χτες το δημιούργησα!!

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω ανεβάσει την phpbb 2 και στο χώρο που έχω στο ftp του πανεπιστημίου μου.Δεν ξέρω όμως πως να δημιουργήσω database έτσι ώστε να συμπληρώσω το database name και password.Αυτά στο 100webspace γίνονται από ένα εργαλείο που έχει η ίδια η σελίδα.Πως μπορώ να το κάνω αυτό για το χώρο που έχω στο πανεπιστήμιό μου;;;Υπάρχει τρόπος;; :?:

Δημοσ.

"Πως μπορώ να το κάνω αυτό για το χώρο που έχω στο πανεπιστήμιό μου;;;Υπάρχει τρόπος;;"

Καταρχάς πρέπει να προσφέρει το Πανεπιστήμιό σου php Support & SQL Server.

Ρώτα το προσωπικό του NOC.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...