Προς το περιεχόμενο

BIG TIME PROBLEM ME ATI 9800XT

REBEL0S

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Tωρα μου τη λέτε ή κάνω λάθος? :)

Ενας-ένας!

Billpeppas wrote:

tomzaribo21 , αν διάβασες το ποστ θα είδες πως η μνήμη RAM του παιδιού έχει problem

Ρε bill, αν διαβάσεις το reply μου αρχίζω κάπως έτσι

Καλά,πριν αρχίσεις να ξεκουμπώνεις μνήμες και τρέχεις να τις αλλάξεις δοκίμασε και τα παρακάτω

Κόπος θα του είναι να τα δοκιμάσει?Αν δε λειτουργήσουν ας πάρει άλλες μνήμες!

Απλά οταν έχουν πρόβλημα οι μνήμες ΕΧΟΥΝ για όλα τα παιχνίδια και όχι για ένα συγκεκριμένο το οποίο έχει και ιστορικό "κρασαρισμάτων" σε διάφορους υπολογιστές.

Επίσης

εμένα τρέχει κανονικότατα & με την audigy 1 & με την audigy 2 zs

Ποιός είπε οτι φταίνε οτι οι audigy 1 & 2.Εγω για drivers μίλησα και πιο συγκεκριμένα για το EAX.

Mήπως δε τα λέω στα ελληνικά?

Αiluros wrote:

Που ξέρεις ότι έχει NTFS ή FAT32?

Μια απλή υπόθεση έκανα!Αν δεν έχει NTFS ας μη το κάνει ,αν έχει ας το δοκιμάσει!Απλά.

και τώρα με 1024mb μνήμη είναι στα 1536-1536 (static
δεν είναι διόλου απίθανο ένα γιγαντιαίο swapfile να μειώσει τελικά τις επιδόσεις με 512 μνήμη.

Μα και αυτός δεν έχει 512mb αλλά 1024 (2*512) και τα 2 Gb swap για τόσο μνήμη δεν είναι υπερβολικό μέγεθος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα και αυτός δεν έχει 512mb αλλά 1024 (2*512) και τα 2 Gb swap για τόσο μνήμη δεν είναι υπερβολικό μέγεθος

Γιατί ξέρεις τι εφαρμογές τρέχει ο χρήστης ακριβώς; Το δικό μου παράδειγμα είναι απόλυτα εφικτό για το δικό μου σύστημα και τις εφαρμογές που τρέχω. Αν δεν έτρεχα εφαρμογές επεξεργασίας εικόνας για παράδειγμα δεν θα υπήρχε λόγος με τόση μνήμη να ανέβω πάνω από τα ~800MB για σημερινά παιχνίδια.

’Εγραψα παραπάνω τα εξής:

Εδώ δεν υπάρχουν κανόνες, ούτε σταθεροί αριθμοί. Ο χρήστης εδώ πρέπει να πειραματιστεί ποιές ακριβώς ρυθμίσεις βοηθάνε το σύστημά του για αυτό που το θέλει.

....για κάποιο λόγο.

Μια απλή υπόθεση έκανα!

Πλέον της μιας υπόθεσης θα έλεγα. Δεν είν΄κακό βέβαια. Απλά δεν μου έχει τύχει προσωπικά τσιπάκι μνήμης ως τώρα που να βγάζει λάθη στο τεστ μνήμης και να μην είναι στο τέλος ελλατωματική.

Απλά οταν έχουν πρόβλημα οι μνήμες ΕΧΟΥΝ για όλα τα παιχνίδια και όχι για ένα συγκεκριμένο το οποίο έχει και ιστορικό "κρασαρισμάτων" σε διάφορους υπολογιστές.

Ποιός το λέει αυτό; Να υποθέσω ότι υποθέτεις πάλι; :lol: Εξαρτάται από την ζημιά που έχει η μνήμη. Την εποχή του SDRAM τα΄χε φτύσει μια 512MB μνήμη. Μέχρι του σημείου που οι εφαρμογές δεν κατανάλωναν την υπόλοιπη μνήμη του συστήματος (256- 768 το σύνολο) δεν είχα ούτε ένα πρόβλημα. Εφαρμογές που άγγιζαν πλέον των 256MB μνήμης εκδήλωναν προβλήματα μόνο κάτω από ορισμένες περιστάσεις και στα παιχνίδια μόνο ορισμένα. Και η μνήμη έβγαλε τρελλό αριθμό λαθών όταν την έλεγξα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...