Προς το περιεχόμενο

laptop se ama3i

Eagle_IIz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν δεν χρειάζεσαι κανένα μετασχηματιστή... όλες οι οικιακές συσκευές ακολουθούν το πρότυπο που λέει ότι μπορούν να τροφοδοτηθούν και από 12VDC ή μια μπαταρία αυτοκινήτου, αυτό ήταν, παραμένει στις περισσότερες περιπτώσεις και θα παραμείνει κανόνας στις ηλεκτρ. συσκευές... Σίγουρα το laptop σου παίρνει και αυτό 12VDC...

Το ρεύμα μπορείς να το πάρεις από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου... αλλιώς μπορείς με φίλτρο πυκνωτή 4.7μF(τανταλίου)-πηνίο(~47μΗ)-πυκνωτή 3.3μF (ηλεκτρολυτικό) να τραβήξεις ρεύμα από το ίδιο καλώδιο που τροφοδοτείς το radioCD... αυτό βέβαια δεν είναι και το καλύτερο, αλλά με βάζοντας μεγαλύτερη ασφάλεια στο κουτί για την γραμμή αυτή δεν θα έχεις πρόβλημα... το καλύτερο είναι να ανοίξεις το πλαίσιο στην μέση του αυτοκινήτου που βρίσκεται το radioCD και να κοιτάξεις με ένα πολύμετρο αν υπάρχει ελεύθερο +12V καλώδιο με γη την κεντρική του κουτιού, αν υπάρχει με το ίδιο φίλτρο που είπα παραπάνω το συνδέεις... αποφεύγεις φίλτρα με αντιστάσεις παράλληλες λόγο θερμικού θορύβου και κακού φιλτραρίσματος σε πολύ μικρές κυματώσεις...

Αυτά...

Edit...:

Ξέχασα να σου πω ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα regulator 7812 με δυο πυκνωτές, έναν 10μF πριν το IC και έναν 1μF μετά, για να μην σου κάνει κυματώσεις το ρεύμα με την συμβολή του δυναμό... όλα αυτά θα σου κοστίσουν λιγότερο από 2 ευρώ...

Δημοσ.

εγω εχω μια αλλη ιδεα.

να παρει κανεις εινα laptop με μια οθονη 10 ιντζων. να την ξεμονταρεις να την βαλεισ αναποδα, δηλαδι οταν κλεινει το καπακι του η οθονη να ειναι απο εξω.και να το βαλεις καπου στο ταμπλο του αυτοκινητου.

Εγω αυτο σκεφτομαι να κανω.......ακουω ιδεες και προτασεις...(μην βαρατε μια ιδεα ειναι μονο)

Δημοσ.

εγω εχω μια αλλη ιδεα.

να παρει κανεις εινα laptop με μια οθονη 10 ιντζων. να την ξεμονταρεις να την βαλεισ αναποδα, δηλαδι οταν κλεινει το καπακι του η οθονη να ειναι απο εξω.και να το βαλεις καπου στο ταμπλο του αυτοκινητου.

Εγω αυτο σκεφτομαι να κανω.......ακουω ιδεες και προτασεις...(μην βαρατε μια ιδεα ειναι μονο)

Δημοσ.
εγω εχω μια αλλη ιδεα.

να παρει κανεις εινα laptop με μια οθονη 10 ιντζων. να την ξεμονταρεις να την βαλεισ αναποδα' date=' δηλαδι οταν κλεινει το καπακι του η οθονη να ειναι απο εξω.και να το βαλεις καπου στο ταμπλο του αυτοκινητου.

Εγω αυτο σκεφτομαι να κανω.......ακουω ιδεες και προτασεις...(μην βαρατε μια ιδεα ειναι μονο)[/quote']

Ego exo ena Tablet tis Qompaq sto tablo tou aftokinitou mou kai den exo kanena provlima, to agorasa metaxirismeno 1100 euro apo dimorasia sto Flea, to tablet einai oti prepi gia GPS kai oxi mono :lol:

Δημοσ.

Yparxoyn siskebes (mou diafeygei to onoma tous) pou metatrepoun tin tasi apo 12 V sinexes reyma se 220 V enalasomeno Mia tetia lish pistebo tha itan h kaliterh. Oso gia ta WATT merikes ftanoun kai ta 1000 .

Bebea oi idikoteroi se afton ton tomea einai oi tsiganoi (opos mou ipe enas magazatoras ).

Oso gia pontikia ktl pistebo pos h kaliterh lish einai ena "trackball" h akoma kalitera mia ti tha elages gia mia "touchscreen"

Epidi kai ego endiaferome gia mia paromia lisi kai to exo psaksi kai ego to thema opios thelei na antalaksi apopsis pano sto thema as stilei e-mail sto

[email protected]

Δημοσ.

Πάντως η οθόνη θα σου βγάζει χάλια εικόνα εκτός αν είναι να την συνδέσεις με VGA... Γενικά δεν θα έχεις πρόβλημα, αλλά καλό θα ήταν να κοιτάξεις την λύση του mini PC αλλά και μια ιδέα για να γλυτώσεις και ποντίκι και πληκτρολόγιο θα ήταν το touch screen!

Όσο για το GPS είναι πολύ καλό και υπάρχουν GPS USB με μόνο 70?

Δημοσ.

1,25 δολάρια ισοδυναμούν με 1?

Με λίγα λόγια ότι τιμή βλέπεις σε δολάριο την διαιρείς με το 1,25 και βρίσκεις ευρώ..

Υπόψιν: Αν είναι από ΑΜΕΡΙΚΗ-ΚΑΝΑΔΑ υπολόγιζε στην αξία του περίπου 50? έξοδα τελωνείου + περίπου το 25% της αξίας (αξία θεωρούνται και τα έξοδα αποστολής)

Αν είναι από Ε.Ε δεν έχεις να φοβηθείτς τίποτα

Αν είναι από Ασία, μην προτιμήσεις ιδιωτική courier διότι ισχύει το 50? έξοδα τελωνείου + περίπου το 25% της αξίας (αξία θεωρούνται και τα έξοδα αποστολής).

Από Ασία πάρε EMS διότι ισχύει μόνο το 25%..

Αυτά

Δημοσ.

file ta pragmata einai poli apla ...ma PARA POLI apla , oute piknotes thes, oute filtra oute statheropiites(to 7812 tha kaei se 1sec antexei mexri 1ampere) , oute anipsotes

kateuthian apo tin mpataria tou autokinito sto laptop (stin isodo +12volt) prosoxi mono min valeis anapoda tin polikotita tis trofodosias , kai kalou kakou vale kai kamia asfalia 3~4 ampere kala einai

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

i lisi brethine peri reymatos brika ystera apo paaarraaa poly psa3imo enan metatropea apo 12volt se 230 volt kai me 300watt na sikoni oso diladi enas ypologistis kai i timitoy 85 euro gia mena ala e3o exei 120 euro!!!!

opote exoyn mini othonitsa kai skliros kai karta grafikon opoy psaxno gia metaxeirismena bebea gia na min anebi sta ypsi to project!!!

anamenete fotos toy mixanimatos :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...