operater Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2000 ΑΣΧΕΤΟ !!! ΧΕΧΕ <BR>Αγαπητοι φιλοι ψαχνω τις παλιες κασσετες του<BR>Χαρυ Κλυν.<BR>Αν τις εχεις καποιος και μπορει να μου τις αντιγραψει ας μου στειλει μυνημα εδω ή<BR>[email protected]
zaskar Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2000 pali mega blepame... xexe. Sorry file den tis exw, an pantos den tis breis des kai sto napster. ekei mexri kai tous tipous me tis brisies sto tilefwno apo tin patra brika
paokara Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2000 <BLOCKQUOTE><font size="1" face="Verdana, Arial">quote:</font><HR>Originally posted by operater:<BR><B>ΑΣΧΕΤΟ !!! ΧΕΧΕ <BR>Αγαπητοι φιλοι ψαχνω τις παλιες κασσετες του<BR>Χαρυ Κλυν.<BR>Αν τις εχεις καποιος και μπορει να μου τις αντιγραψει ας μου στειλει μυνημα εδω ή<BR>[email protected]</B><HR></BLOCKQUOTE><P>Text</FONT c><BR>to napster 8a breis arketa komatia apo palies kasetes tou xary kly
fotofanis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 filarako apo edo tha katevasis se mp3 ta palia tou xary klyn apo to 1978 kai meta. http://www.harry-klynn.gr
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Ε ναι, μετα απο 7 χρονια λες ακομα να ψαχνει ο ανθρωπος?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2007 Ε ναι, μετα απο 7 χρονια λες ακομα να ψαχνει ο ανθρωπος? Του κερατά, μετά από 7 χρόνια ελπίζω πραγματικά να'χει βρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.