Προς το περιεχόμενο

Protaseis gia games, Please!

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια βοήθεια παρακαλώ,<BR>θα περάσω συντομα απο τον "πειρατή της γειτονιάς" για ψώνια...<P>Αν μπορειτε να μου προτείνετε μερικα pc-games γιατι δεν παρακολουθω πολυ τις νεες κυκλοφορίες. Δηλαδή απέχω κανα χρόνο. <P>Θα πάρω σίγουρα το Fifa 2001.<BR>Αλλο ?<BR>Εχει βγει νέο Red Alert ?<P>θελω τυπου Racing, Quake/FPS, Red Alert, <BR>Freespace, καταλάβατε..<P>δεν ασχολουμαι με RPG, Adventure, Diablos...<P>Ξέρω, όλα υπάρχουν online, αλλα με 4μελή οικογένεια ,1 τηλέφωνο, δουλειά, και χαλασμένο cdrw.. .. χέσε..<P>που να κατεβάζω 300-600 mega!<BR>καλύτερα να δώσω 1500 δρχ.<P><BR>Ευχαριστώ

Δημοσ.

Έχει βγει το Read Alert 2 αλλά κάποιοι λένε ότι δεν είναι και τόσο καλό...<P>Πάντως, για να είσαι σίγουρος τι "αγοράζεις", δοκίμασε τα demo που κυκλοφορούνε από τα περιοδικά του χώρου πρώτα και μετά αποφάσισε...<P>Στις άμεσες "αγορές" μου, είναι το Deus Ex και το Colin Mc Rae 2 (όπως και το Fifa 2001 αν και το έχω σε Playstation)

Δημοσ.

Για FPS που δεν προορίζεται για on-line deathmatches προτείνω Soldier of Fortune, και Half-Life + Mission Pack: Opposing Force.<BR>Για on-line Quake 3 Arena & Unreal Tournament<P>Πολύ της μόδας και τα squad FPS που ενσωματώνουν και στοιχεία στρατηγικής - ελέγχου ομάδας όπως τα Rainbow Six, Hidden & Dangerous και SWAT 3.<P>Racing καλά είναι τα F1 - 2000, NFS 5 Porsche, Superbikes 3000 κ.α. (αν δεν έχεις καλό σύστημα, ΑΓΟΡΑΣΕ!!)<P>Από νέα strategy δεν ξέρω πολλά πράγματα. Το Red Alert 2 δεν το είδα αλλά πολλοί το αντιπάθησαν με την πρώτη ματιά (άδικο μου φαίνεται). Μου άρεσε τα Metal Fatique.<P>Imagine smile.gif

Δημοσ.

LOIPON (o logos pou grafw mw kefalaia einai giati ine varisimanto auto pou tha pw) smile.gif <P>NA PAS NA PAREIS ME KLEISTA TA MATIA TO "RALLY MASTERS"...TO PAIXNIDI EINAI SKETI KAVLA (meta sygxwrisews).<P>p.s.Milame gia rally (WRC) fisika etsi...Egw prosopika exw pathei koloplaka!!!!kai to sistinw anepifilakta

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...