evil_dildo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Αν συνδεεται μεσω τηλεορασης δοκιμασε να την συνδεσεις μεσω καρτας γραφικων αν και χλωμο το κοβω να μην γινουν τα ιδια..... Η κάρτα γραφικών είναι της πλάκας, και φυσικά δεν έχει Video in. Πέρα απ'αυτό, έκανα ό,τι μου έιπατε για να βγάζει BSOD και να μη κάνει restart. Μάλλον εξαιτίας ελληνικών windows τα γράμματα δεν διαβάζονται, και τα μόνα που μπορώ να σας μεταφέρω είναι τα εξής (σε 2 διαφορετικά reboot) nv4_disp.dll PAGE_FAULT_IN_MONOPAGED_AREA ***STOP: 0x00000050 ***nv4_disp.dll - Adress blablabla base at BLABLABLA, PageStamp BLABLA και την άλλη φορά DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL κλπ κλπ ελπίζω να βοηθάν αυτά κάποιον να βγάλει κανένα συμπέρασμα.. :roll:
Highlander Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Σωστά. Αναβάθμιση με τους τελευταίους drivers της Nvidia. ftp://download.nvidia.com/Windows/61.77/61.77_win2kxp_english.exe ftp://download.nvidia.com/Windows/61.76/61.76_win9x_english.exe Η καμερούλα που χρησιμοποιείς είναι αυτή που είναι σαν στυλό; Έχω πελάτισα οδοντίαντρο (όχι πολύ σέξι :P ) και έχει μία από τα ίδια πάνω από χρόνο τώρα.
evil_dildo Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Ήταν το πρώτο πράγμα που έκανα μόλις άρχισε να κάνει τα reboot.. Έχω αλλάξει 2 φορές drivers ως τώρα, χωρίς καμιά επιτυχία. @Highlander ναι, γι'αυτή μιλάμε (τη κάμερα, όχι την οδοντίατρο ) Λοιπόν, όταν ξαναπάω θα βάλω τη δικιά μου κάρτα γραφικών, και θα κάνω και format μήπως και γίνει τίποτα.. Ως τότε οποιαδήποτε άλλη βοήθεια/πρόταση πραγματικά ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ πολύ όσους βοηθούν :roll:
scyther666 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 pantws apo to minima pou sou vgazei einai 100%provlima tis kartas/drivers...allakse tous kai dokimase kai pio palious... exeis alli karta na dokimaseis? Aneparkeia se psiksi i trofodosia (mikro i elatomatiko trofodotiko) mporei na exoun to apotelesma pou exeis....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.