avenger Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Κάντε ένα search ρε παιδιά.Αλλά επειδή εγώ έκανα τώρα την αίτηση ας προσπαθήσω να τα κάνω λίγο λιανά. Λοιπόν κάθε μήνα θα πρέπει να πληρώνεις. Πάγιο dsl στον Οτε (19,90(χωρίς φπα) Συνδρομή σε isp για να έχεις internet(οι τιμές διαφέρουν,χοντρικά 25-30 ευρώ το μήνα για 384 πάντα) Τα παραπάνω βρέξει χιονίζει θα τα πληρώνεις. Τώρα με την ενεργοποίηση χρειάζεσαι ένα modem(γύρω στα 50 ευρώ,αν θες το παίρνεις απο τον ΟΤΕ και στο χρεώνουν σε 3 δόσεις(μέσω του λογ/σμου). Και τέλος,επειδή η ενεργοποίηση γραμμής είναι σκληρή δουλειά(xa xa)θα πληρώσεις και μια 50αρα ευρώ στον πρώτο λογ/σμο(ουσιαστικά τα πάγια των 2 επόμενων μηνών προκαταβολικά). Τελικά κάθε μήνα θα πληρώνεις για να έχεις dsl(384 γραμμή)γύρω στα 50 ευρώ,εκτός απο τον πρώτο λογ/σμο που θα έρθει λίγο τσιμπημένος. Τα παραπάνω τα γράφω χωρίς να έχω ακριβώς τα νούμερα,απλώς στο περίπου να κάνεις μια εκτίμηση krios72.Πιο αναλυτικά εδώ http://www.oteshop.gr/home/adslconnection.htm διάβασε και τα faq που έχει είναι κατατοπιστικά.
ΖΑΧΑΡΙΑΣ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 καλημερα εχω κανει αιτηση για ΑDSL εδω και 10 μερες περιπου και ακομα θα περιμενω καμια εβδομαδα ακομα γιατι λενε οτι εχει προβλημα το κεντρο εδω στα ΧΑΝΙΑ.Το παγιο ειναι(με φπα)23,50 περιπου, η συνδρομη στην otenet ειναι (με φπα)35,70 περιπου+το παγιο στην ISDN το μηνα.πιστευω οτι λιγο ακριβη ακομα.καλημερα σε ολους απο τα χανια
thanosgr Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2004 yparxoun 2 xrewseis gia DSL 1) OTE (gia th fusikh grammh - ta kalwdia) (phgene sto OTEshop kai des times) 2) gia ton provider (OTENET, HOL, etc ) mani mani mazeuonte kamia 60aria eurw to mhna standard mono gia internet (384)... h thlefwnikh grammh pou exeis einai ksexwristh (kai sta pagia kai sth xrewsh omilias) (prosekse an agoraseis DSL na tous peis oti exeis ISDN h PSTN) uparxoun bebaia kai alles mlks twn ISPs me xrewsh ana MB afou sou dosoun kapia MB doro to mhna ... alla an exeis skopo na leiwneis sto DL mhn to skeftese
patrickdrd Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Η vivodi έχει το 256 στα 32 ευρώ + ΦΠΑ (σύνολο 37), το θέμα είναι συμπεριλαμβάνεται ο provider ή όχι; Γιατί πρέπει να πληρώνουμε ένα σωρό λεφτά για το κ... dsl γμτ; Η δικιά μου στη Γαλλία πλήρωνει 30 ευρώπουλα το μήνα και έχει 1 mb! Όλα κομπλέ φυσικά! Εμείς πότε θα ξεφύγουμε από την ... μιζέρια που μας δέρνει;
Michalakhs Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 ase tis alles xwres.... ELLAS pagio adsl ~24 E pagio isdn ~13 E pagio pstn ~10 E i.s.p. adsl ~25 E eksoda texnikoy (proeretiko) 50E kostos energopoihshs 35E kostos modem (to pio ftino) 60E alcatel speedtouch 530i se 3 doseis twn 20 xontrika 1os logariasmos ~117-~167 E apo kei kai pera ~62 + 2 doseis twn 20E gia modem filika
WaVe Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Η vivodi έχει το 256 στα 32 ευρώ + ΦΠΑ (σύνολο 37), το θέμα είναι συμπεριλαμβάνεται ο provider ή όχι; Nie simperilamvanete. Pigene k sto site tis i sto http://www.adslgr.com na ta deis analitika
DarkOrion Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Η vivodi έχει το 256 στα 32 ευρώ + ΦΠΑ (σύνολο 37), το θέμα είναι συμπεριλαμβάνεται ο provider ή όχι; se poia periptwsi?? otan douleueis me full llu milas??? i otan exeis grammi mesw ote kai isp tin vivo???
fotisman Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Αν έχεις ADSL στο λογαριασμό του ΟΤΕ θα πηρώνεις θές δε θες 45-50 ευρώ. Τώρα πρέπει να πληρώσεις και σε ένα παροχο για τα pass. Πχ ο οτε έχει 24 ευρώ νομίζω την 384. Διαλέγεις και παίρνεις απο isp. Τώρα αν υπάρχει κοντά σου δίκτυο της Vivodi (μόνο αυτή έχει ιδιόκτητο δίκτυο) τότε αλλάζουν τα πράγματα. Αλλά η Vivodi έχει δίκτυο μόνο σε μεγάλα αστικά κέντρα, την υπόλοιπη ελλάδα την καλύπτει ο ΟΤΕ
eurochild Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 1.ston ote plirwneis tin adsl prosvash ka8e mina analoga me tin taxutita syndeshs, epeidh to adsl diktyo einai diko tou. 2.ston provider pou 8a dialexeis dineis pali analoga me tin taxutita sundeshs. toso apla!
WaVe Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 1.ston ote plirwneis tin adsl prosvash ka8e mina analoga me tin taxutita syndeshs, epeidh to adsl diktyo einai diko tou. Kai stin Vivodi mporeis na ta plirwneis an fisika kaliptei tin perioxi sou
eurochild Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 1.ston ote plirwneis tin adsl prosvash ka8e mina analoga me tin taxutita syndeshs' date=' epeidh to adsl diktyo einai diko tou.[/quote'] Kai stin Vivodi mporeis na ta plirwneis an fisika kaliptei tin perioxi sou entaxei ennoeitai auto, apla den to egrapsa giati autoi edw mperdeuontai me to paramikro. as ma8oun ta vasika prwta!
mindtrapper Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2004 1.ston ote plirwneis tin adsl prosvash ka8e mina analoga me tin taxutita syndeshs' date=' epeidh to adsl diktyo einai diko tou.[/quote'] Kai stin Vivodi mporeis na ta plirwneis an fisika kaliptei tin perioxi sou entaxei ennoeitai auto, apla den to egrapsa giati autoi edw mperdeuontai me to paramikro. as ma8oun ta vasika prwta! ts ts, n00bs!! :twisted:
avenger Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Άσχετο,αλλά από σήμερα είμαι και εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος μιας adsl(384) σύνδεσης.Χρόνος απο την αίτηση μέχρι το σερφάρισμα,<7 ημερών!Ημουν φαίνεται απο τους τυχερούς.Επίσης εντύπωση μου προκαλεί η ταχύτητα με netcarta,σταθερά 40αρια!
fatrer Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2004 Άσχετο,αλλά από σήμερα είμαι και εγώ ένας ευτυχισμένος κάτοχος μιας adsl(384) σύνδεσης.Χρόνος απο την αίτηση μέχρι το σερφάρισμα,<7 ημερών!Ημουν φαίνεται απο τους τυχερούς.Επίσης εντύπωση μου προκαλεί η ταχύτητα με netcarta,σταθερά 40αρια! Άμα σε σκοτώσω (για να απελευθερωθεί η πόρτα) τί θα πεις τότε;;;!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.