Προς το περιεχόμενο

ADSL από που; Και πόσα θα 'σκάω' το μήνα;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα!

Φαντάζομαι ότι θα υπάρχουν παρόμοια θέματα, αλλά επειδή αυτά τα πράγματα αλλάζουν συνέχεια, θα ήθελα να με ενημερώσετε για αυτά τα 2 πραγματάκια, επειδή σκέφτομαι το dsl.

Από ποια εταιρεία προτείνετε;

Εγώ έχω δει μέχρι τώρα Vivodi (δωρεάν το modem με 6μηνη σύνδεση)

(στα 256 ας πούμε) και κάπου 40 ευρώπουλα το μήνα και

Otenet, αλλά αυτοί λένε τόσα για το ένα, τόσα για το άλλο, κλπ

Από που προτείνετε να βάλω; Δίνω γύρω στα 40 το μήνα, δεν με ενδιαφέρει να είναι και σούπερ σφαίρα...

Περιμένω προτάσεις...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Vivodi, που έχω εγώ ειναι ΟΚ.

Αν κάνεις αίτηση vivodi, να διευκρινίσεις οτι ΔΕΝ επιθυμεις εγκατάσταση, γιατι την χρεώνουν 50 euro, και ο τεχνικός δεν κάνει τίποτα άλλο απο το να καρφώσει δυο βύσματα και να βάλει τους drivers.

Δημοσ.

φίλε liberto, μπορείς να τα κάνεις λίγο πιο λιανά, γιατί δεν σκαμπάζω και πολλά από αυτά;

και κάτι άλλο: πόσα πληρώνω αρχικά;

bandito, 256 ή 384; ποιό είναι value for money?

Δημοσ.

bandito' date=' 256 ή 384; ποιό είναι value for money?[/quote']

384.

Δεν ξέρω, γιατι δεν ξέρω τι δινει ο καθε ISP.

To καλύτερο θα ήταν να πάρεις μια γνώμη απο τον καθένα μας για τον ISP που χρησιμοποιεί και να καταστάλλαξεις κάπου. αφου τα ζυγίσεις.

Η vivodi , έχει άθλια εξυπηρέτηση πελατών. Πριν λίγο καιρό, περίμενες στο τηλέφωνο 20 λεπτα για να το σηκώσουν. Τώρα ειναι λιγο πιο γρήγορα, αλλα κανενας δεν ξέρει να σου πεί αυτο που θες να μάθεις, και πολλές φορές άλλα λέει ο ένας υπάλληλος άλλα λέει ο άλλος (για το ίδιο θέμα). Υπο άλλες συνθήκες δεν θα είχε τόσο σημασία αυτό , αλλα εμένα μου έβγαλαν την πίστη.

Δημοσ.

για πολλές - πολλές πληροφορίες adslgr.com.

για 256

για 10 μήνες forthnet 144 ευρά (μαζί με φπα), (14.4 / μήνα)

για οτέ (αρυς) 23 (με φπα) κάθε μήνα

ενεργοποίηση απο οτέ νομίζω 40 (δεν είμαι σίγουρος όμως.)

Δημοσ.

φίλε liberto, προσωπικά θα έβαζα οτέ τα 23 τελική είναι πιστεύω μια χαρά, αλλά μάλλον πρέπει να πληρώσω κανά σωρό λεφτά στην αρχή (modem κλπ), έτσι δεν είναι; Η προσφορά της Vivodi δεν λέει περισσότερο που σου δίνει δωρεάν το modem;

Ερώτηση: τι εστί "αρυς";

Δημοσ.

και κάτι άλλο: πρέπει να υπάρχει ήδη σύνδεση με ISP πάροχο;

δηλαδή, αν δεν έχω σύνδεση με ISP, θα πρέπει να πληρώνω και καμιά δεκαριά ευρώ για αυτο;

Δημοσ.

κάποιος να απαντήσει στην τελευταία ερωτησούλα μου...

Τα 23 ευρώ π.χ. του ΟΤΕ περιλαμβάνουν την συνδρομή του provider ή πάει extra αυτό;

Δημοσ.

μια ερωτηση οι τιμες που γραφετε ειναι μονο το παγιο? με τις χρεωσεις οταν εισαι μεσα τι παιζει?

Δημοσ.

μια ερωτηση οι τιμες που γραφετε ειναι μονο το παγιο? με τις χρεωσεις οταν εισαι μεσα τι παιζει?

Δημοσ.

snik, δεν υπάρχει χρονοχρέωση στο dsl, μόνο πάγιο πληρώνεις, το θέμα είναι πρέπει να πληρώνουμε και για την σύνδεση στο internet? (provider?)

βοηθήστε ρε παιδιά να ξεστραβωθούμε κι εμείς οι αδαείς!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...