tomzaribo21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Μόλις είδα το Movie 10 ένα 23λεπτο βίντεο μέσω stream απο Gamespot του Half Life 2. Τ-Ρ-Ε-Λ-Α-Θ-Η-Κ-Α!!!! Δε μπορεί να είναι αληθινα αυτά που είδα. Δεν έχουν ξαναγίνει τέτοια "πράματα"! Το έχει δεί κανένας σας?Είναι αρκετά παλιό και δε το είχα ξαναδεί. Μετα θυμήθηκα το Doom 3.....γέλασα και σήμερα
The Crow Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Το stream video στο gamespot από ότι ξέρω είναι επι πληρωμή.Εσύ πως το είδες;;Ήταν free;;Αν ήταν free τότε αύριο που θα πάω πανεπιστήμιο να του ρίξω μια ματιά!!
sarisn Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Δεν είναι επί πληρωμή... μόλις το είδα και είναι όντως πολύ καλό
Panahs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Ερώτηση: Γνωρίζει κανείς τι γίνεται στο περίπου στο παιχνίδι? Από τα βιντεάκια και τις εικόνες που έχω δει φαίνεται ότι ο ήρωας και οι ομάδες του είναι κάτι σαν επαναστάτες απέναντι στο hi tech κατεστημένο κλπ κλπ...
pseira Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Enantia sta "aliens" pou ir8an apo tin portal pou anoikse pros mia alli diastasi ki exoun katalabei ti gi........
The Crow Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Πολύ καλό το βιντεάκι!!! Καλά τα γραφικά είναι με μια λέξη ...... ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!! Είμαι περίεργος σε τι ανάλυση θα μπορώ να το παίξω.Μιλάμε οι τυπάδες έδωσαν όλο τους τον εαυτό!!
Panahs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Enantia sta "aliens" pou ir8an apo tin portal pou anoikse pros mia alli diastasi ki exoun katalabei ti gi........ Και τότε οι πεζοναύτες που σε κυνηγούν τι ρόλο παίζουν? Επίσης εγώ μόνο ρομπότ έχω δει στα βιντεάκια να τον πολεμάνε. Κάτι aliens που είδα τα καθοδηγούσε ο ίδιος κατά των πεζοναυτών.
Exoskeletor Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Panah pekse to 1 kai tha katalabeis The crow se oti analysh goustareis tha to pezeis. eine poly elafrh. mia xara tha pezei sto systhma sou
Exoskeletor Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2004 exeis peksi to 1 kai den mporeis na katalabeis pos tha eine to 2?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.