javanidhs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 γεια χαρα θελω μια βοηθεια στο εξης ερωτημα! εχω γραμμη PSTN Ο οτε -ανασταση- εδωσε την δυνατοτηα ADSL over PSTN στην περιοχη μου. Στο σπιτι εχουμε 3 ενεργα socket της ιδιας γραμμης! ! 1.κρεαβατοκαμαρα- 2.καθιστικο - και 3.στο γραφειο μου. οι 2 πρωτες εχουν πανω τους τηλεφωνικες συσκευες ..ενω η τριτη απλα καρφωτα το PSTN modem του υπολογιστη μου. εχω λιγο μπερδευτει με την αγορα microfilter kai splitter! Ειναι δυνατον να εγκαταστησω 3 microfilter σε καθε ενα απο τα socket αυτα και να μην χρησιμοποιησω splitter? εψαξα γνωστο forum του ειδους και βρηκα καποιες εικονες με συνδεσμολογια...και ανακαλυψα οτι γινεται απλα θελω να δω αν το εχει κανει κανεις! στο socket νουμερο 3 του γραφειου δεν με ενδιαφερει να εχω τηλεφωνικη συσκευη παραλληλα με το ADSL Μοdem. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
Teoulas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Βάζεις ένα microfilter πριν από κάθε τηλεφωνική συσκευή/fax. Το aDSL modem/router το συνδέεις απ'ευθείας με την τηλεφωνική γραμμή. Τα σχήματα δείχνουν αυτό ακριβώς.
javanidhs Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Ναι...η σαφης η εικονα..βρηκα και ιδια στο επισημο site του OTE Οποτε απομενει η υλοποιηση! ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.