Webmonster Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2000 Όλοι όταν πεθάνουν ονειρεύονται να πάνε στον παράδεισο οι gamers ονειρεύονται ένα ασυνήθιστο μέρος. Μεγάλες οθόνες και χιλιάδες μηχανήματα. Αχ ρε παιδιά θέλω να πάω σε μέρος με οθόνες 60'' και δυνατά PCs με κάρτες γραφικών.
Teacher Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2000 Ki egw eimai fanatikos gamer, alla otan pe8anw 8elw na paw s' ena meros me xiliades gkomenes, me byzares kai dynata mpoutia.
Vdellas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2000 Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!! <BR>Teacher έγραψες!!!!!<BR>
Imagine Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2000 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2000 Λυπάμαι αλλά το πολύ PC σας άχει χαζέψει! Μα, δε βλέπετε εμένα που ΕΧΩ PC με monitor 69", πανίσχυρο CPU ThunderDick 1000 1ΤΗz και δεκάδες γκόμενες να μου γλείφουν το...joystick ενώ γράφω αυτό το post;....<P>Το forum έχει εκτοξευτεί σε νέα επίπεδα ποιότητας...<BR>Για σοβαρευτείτε λέω εγώ!<P>Imagine <p>[This message has been edited by Imagine (edited 13-11-2000).]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.