Highlander Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Γιάννη' date=' χωρίς να συνεργάζομαι με καμιά εταιρεία, αυτό που ζητάς μπορείς να το κάνεις μόνος σου με περίπου 6-7 ευρώ το μήνα, αφού φυσικά αγοράσεις και το όνομα με περίπου 20 ευρώ για 2 χρόνια. Τα υπόλοιπα ποσά που διαβάζω είναι εξωφρενικά. Καλό είναι βοηθάμε κάποιον που ψάχνεται, όχι να του πουλάμε υπηρεσίες τρίτων με καπέλο 300%.[/quote'] Έχω την εντύπωση ότι αναφέρεσαι σε εμένα. Δεν είμαι μεσάζοντας ή τρίτος κάποιου. Απλά συνεργάζομαι με κάποια εταιρία του χώρου για την σελίδα μου, τα email μου κλπ. Εμένα μου παίρνουν 150? το χρόνο έχω 7 email acccounts και είμαι υπερβολικά ικανοποιημένος. Να πω το πιό απλό, ότι μιλάω κατ'ευθείαν με τον τεχνικό στο κινητό του, μη εργάσιμες ώρες και ημέρες. Και επειδή ότι πληρώσεις παίρνεις (τις περισσότερες φορές...) πιστεύω ότι αξίζει. Τώρα αν πιστεύεις ότι απάντησα στο Γιάννη με σκοπό να τον εκμεταλευτώ.... ας κρίνει ο ίδιος...
galanta Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Highlander μου έκαναν εντύπωση τα 20 ευρώ το μήνα. Δεν ξέρω αν ήταν δικό σου το μήνυμα.
gvard Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Μπορω να αγορασω ενα ονομα με καταληξη .gr χωρις να εχω σκοπο να ανεβασω σελιδα για να εχω μονο σταθερο email [/b']??? Αν ναι ποσα email μπορω να εχω και θα μπορω να τα παιρνω απο το outlook express ????Βαρεθηκα να ειμαι ερμαιο καθε freemail κλπ...Ευχαριστω. Καλησπέρα, Μπορείς αν θες να πάρεις κάποιο από τα πακέτα που παρέχω και από 6,50 το μήνα (με φπα 18%) να έχεις τα e-mail που επιθυμείς. Σε διετή προπληρωμή του hosting το domain έρχεται δωρεάν.
Γιάννης Platano Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Τελικα πηρα το standar πακετο απο : http://www.hyperhosting.gr. Σας ευχαριστω πολυ ολους.
angelos0 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 sto front page brhka auto http://www.insomnia.gr/comments.php?catid=2&id=559 an kai to hyperhosting me deleazei k mena
VradinoFrapedaki Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Gia tin hyperhosting kai ton idioktiti tis etairias exw akousei ta kalitera logia kai pistebw pws aksizei ta lefta oi ipiresies pou prosferei. Mono kai mono gia to support pou prosferei aksizei ta lefta tou. Gvard to control panel pou prosfereis pio einai ? prwth fora to vlepw to sigkekrimeno.
paschalia Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 offtopic : Angelos0 προλαβαινει κανεις αλλος να βαλει νεα στην πρωτη σελιδα?!
gvard Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Gia tin hyperhosting kai ton idioktiti tis etairias exw akousei ta kalitera logia kai pistebw pws aksizei ta lefta oi ipiresies pou prosferei. Mono kai mono gia to support pou prosferei aksizei ta lefta tou.Gvard to control panel pou prosfereis pio einai ? prwth fora to vlepw to sigkekrimeno. Καλημέρα, Υπάρχουν 2 control panels, αναλόγως την χώρα που βρίσκονται οι servers: Αμερική: http://demo.hyperhosting.gr/menu (user: test pass: testtest) Control Panel: In-house κατασκευή της Alabanza οπου βρισκονται οι servers. Ελλάδα: http://cp.hyperhosting.gr/cpanel (user: cp pass: demo) Control Panel: cPanel, τα μηχανήματα βρίσκονται στο DC της FORTHnet.
fatrer Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 rikse mia matia kai sto http://www.freegreece.netap'oti lene einai dorean kai exoun unlimited pop3 accounts kai webbased mail Chryssa Ναι είναι δωρεάν με 30€/2έτη! Τέλος πάντων αυτό που θέλεις, τσάμπα δεν πρόκειται να το βρεις! αλλά 30€/2έτη δεν είναι πολλά (εδώ πληρώνουμε 50+€/μήνα για dsl)
bandito Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Τι ειναι αυτο το κακο με τις ελληνικές εταιρίες? Ειναι απατεώνες με όλη την σημασία της λέξης. Μια σύγκριση: Δίνω 8 euro το μήνα, και έχω: Άπειρα mails. Άπειρους mail forwarders Άπειρα subdomains 3000 GB!!!! χώρο 30 GB μηναίο traffic. (και άλλα τόσα που δεν σε ενδιαφέρουν και δεν τα έχει κανένας έλληνας). Σε ελληνική εταιρία, θα πλήρωνα 20 euro το μηνα για 50 mb και 5 emails. ΕΛΕΟΣ με τους απατεώνες. 'Ασε που οι περισσότερες εταιρίες του εξωτερικού κάνουν δώρο και .com domain και το εχεις σε 2 μερες. EDIT: Για να μην παρεξηγηθω αναφερομαι στις ελληνικές ΜΕΓΑΛΕΣ εταιρίες, τύπου otenet, forthnet. ktl
gvard Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Καλησπέρα, α)Δεν μπορείς να μας λες όλους απατεώνες, ειδικά αυτους που δεν τους εχεις δοκιμάσει. β)Που βρήκες 20 ευρώ το μήνα τα 50ΜΒ χώρου;;; γ)Οι περισσότεροι δίνουμε .com δωρεάν δ)Το .GR domain δίνεται άμεσα και είναι λειτουργικό σε μερικές ώρες πια. Οσο για την Hostony, ρίξε μία ματιά στο webhostingtalk.com. Όλο αρνητικές κριτικές βρήκα και μία θετική που τελικά ήταν από υπάλληλο της.
VradinoFrapedaki Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Kai an iparxei kana provlima me ton server pou einai to site sou den ksereis pion na protorwtiseis gia support. Yparxoun apires eteries eksoteriko pou xwnoun kamia 400-500 sites me overselling space kai transfer.... kai oi server tous einai mono provlimata. Ellada plirwneis to support kai tipota allo kai aksizei na to plirwneis giati an simvei kati me to site sou ( h email sou ) exeis pou na pas ( i na pareis til. ) na zitiseis eksigiseis kai na apetiseis na to ftiaksoun. Sto eksoteriko tha stileis ena email kai meta apo kati wres isws pareis kapia apantisi oti to site sou tha einai on se 2-3 meres. Twra gia ta dwra .com .net ktlp .. kostizoun 7-9 $ siga to doro ... An apefthinese se ellines tha pareis ena .gr
gvard Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 http://forum.hostony.com/index.php?showforum=4 Δείτε τι γίνεται στο ιδιο τους το forum. Εδω θα δειτε αποψεις απο πελατες τους και οχι απο καποιον που λεει διαφορα χωρις να ξερει (οπως εμενα).
VradinoFrapedaki Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Exw filo hosted sti hostony.com kai den eixe kanena apolitos provlima . Opote eksartate se ti server einai to kathe site.. Kai stis megaliteres eteries iparxoun dowtimes kai provlimata. Afto pou einai simantiko einai o xronos pou apantane sta support msgs.
bandito Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2004 Καλησπέρα' date=' α)Δεν μπορείς να μας λες όλους απατεώνες, ειδικά αυτους που δεν τους εχεις δοκιμάσει. β)Που βρήκες 20 ευρώ το μήνα τα 50ΜΒ χώρου;;; γ)Οι περισσότεροι δίνουμε .com δωρεάν δ)Το .GR domain δίνεται άμεσα και είναι λειτουργικό σε μερικές ώρες πια. Οσο για την Hostony, ρίξε μία ματιά στο webhostingtalk.com. Όλο αρνητικές κριτικές βρήκα και μία θετική που τελικά ήταν από υπάλληλο της.[/quote'] EDIT: Για να μην παρεξηγηθω αναφερομαι στις ελληνικές ΜΕΓΑΛΕΣ εταιρίες, τύπου otenet, forthnet. ktl Τελικά παρεξηγήθηκα. Ναι στην OTENET, πχ η τιμές ειναι αυτες που λέω. Και ακόμα χειρότερες. Σιγα πια που θέλετε όλοι τόσο πολύ το support. Αν θέλεις σουπερ-douper αξιόπιστο server, τοτε θα αγοράσεις δικό σου. Εγώ στην HOstony, που δεν ειναι και η καλύτερη εταιρία, αλλά εχει value for money, έχω 24/7 ONLINE support. Οταν λέω online εννοώ, χτυπάω το contact στο icq και λεω: " I can't see my site", " The server is rebooting, it'll be up in a minute", και διάφορα άλλα. Με email θα την έκανα πιο γρήγορα την δουλειά μου? Δεν έχω διάθεση να υπερασπίσω κανεναν, αλλα αν είχε και το hyperhosting ένα φορουμ, οπου θα μπορούσε να κάνει ο καθένας post το προβλημά του, τότε θα κάναμε συγκρίσεις. Εγώ βλέπω ένα online chat -> μη διαθέσιμο. Αν συγκρίνω π.χ τις τιμές του hyperhosting με τon http://www.myacen.com (το insomnia ήταν εκεί πάνω, και ένα άλλο site που ξέρω και το uptime είναι quarantee, το hyper hosting ειναι κατάτι πιο ακριβό, και με λιγότερες υπηρεσίες). Το θέμα ειναι : Αν θές το domain για προσωπική χρήση, χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν, πέφτει και μιση ώρα την ημέρα. Τα mails δεν χάνονται, ουτε και χάνεις πελάτες απο την σελίδα που λές το αγαπημένο σου φαγητό. Ειδικά δε, αν πρέπει να πληρώσεις αρκετά euro παραπάνω για να τα έχεις αυτά. Απο την άλλη , αν εισαι σοβαρή εταιρία, θα αγοράσεις server με 500 mb χώρο, χωρίς ssh, χωρίς postgres, χωρίς, χωρίς, χωρίς? Για τις μικρές εταιρίες παροχής hosting, το καταλαβαίνω. Το bandwidth στην Ελλάδα ειναι ακριβό. Αλλά εγώ απο την αρχή μιλούσα για τις μεγάλες εταιρίες που εξακολουθώ να λέω οτι ειναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.