Προς το περιεχόμενο

Αγορα domain τυπου .gr μονο για email

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορω να αγορασω ενα ονομα με καταληξη .gr χωρις να εχω σκοπο να ανεβασω σελιδα για να εχω μονο σταθερο email ??? Αν ναι ποσα email μπορω να εχω και θα μπορω να τα παιρνω απο το outlook express ????Βαρεθηκα να ειμαι ερμαιο καθε freemail κλπ...Ευχαριστω. :D :D :D

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αναλογα το πακετο hosting και δεν ειναι απαραιτητο να σηκωσεις σελιδα. Πχ εγω μπορω να σου πω πακετο φιλοξενιας που προσφερω (συνεργαζομαι με αμερικανικη back-bone hosting εταιρια) ... μπορεις να εχεις απο 20 ευρω το μηνα... 75 διαφορετικα account του τυπου [email protected] (μεσα απο Outlook και WebMail) και επιπλεον 250 MB Disk Space, 5,000 MB Bandwidth, 5 FTP Accounts κλπ. Φυσικα ξεχνας καθε τυπου freemail και λοιπες σαχλαμαρες και εισαι και σιγουρος για security, privacy κλπ.

Δημοσ.
Μπορω να αγορασω ενα ονομα με καταληξη .gr χωρις να εχω σκοπο να ανεβασω σελιδα για να εχω μονο σταθερο email [/b']??? Αν ναι ποσα email μπορω να εχω και θα μπορω να τα παιρνω απο το outlook express ????Βαρεθηκα να ειμαι ερμαιο καθε freemail κλπ...Ευχαριστω. :D :D :D

Η εταιρία που συνεργάζομαι δίνει domain hosting με 150? (+φπα) το χρόνο με σελίδα και 5 λογαρισμούς e-mail. (στην ποσότητα είναι ελαστικοί αν θέλεις παραπάνω).

Τώρα αν δεν σηκώσεις σελίδα, δεν ξέρω αν θα σου κάνουν κάτι καλύτερο.

Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω στοιχεία να επικοινωνήσεις μαζί τους..

Δημοσ.

Λοιπόν, άλλο η αγορά domain και άλλο το mail hosting ή το web hosting.

Το πρώτο είναι πλεόν μόνο μέσω των καταχωρητών και δεν ξεπερνά τα 50? τα 2 χρόνια.

Το δεύτερο είναι αυτό που ανέφερα πιό πάνω...

Δημοσ.
Λοιπόν' date=' άλλο η αγορά domain και άλλο το mail hosting ή το web hosting.

Το πρώτο είναι πλεόν μόνο μέσω των καταχωρητών και δεν ξεπερνά τα 50? τα 2 χρόνια.

Το δεύτερο είναι αυτό που ανέφερα πιό πάνω...[/quote']

Στο πρωτο δινεται η δυνατοτητα για 5-6 διαφορετικα email ???? :?: :?:

Δημοσ.

Γιάννη, χωρίς να συνεργάζομαι με καμιά εταιρεία, αυτό που ζητάς μπορείς να το κάνεις μόνος σου με περίπου 6-7 ευρώ το μήνα, αφού φυσικά αγοράσεις και το όνομα με περίπου 20 ευρώ για 2 χρόνια.

Τα υπόλοιπα ποσά που διαβάζω είναι εξωφρενικά. Καλό είναι βοηθάμε κάποιον που ψάχνεται, όχι να του πουλάμε υπηρεσίες τρίτων με καπέλο 300%.

Δημοσ.
Γιάννη' date=' χωρίς να συνεργάζομαι με καμιά εταιρεία, αυτό που ζητάς μπορείς να το κάνεις μόνος σου με περίπου 6-7 ευρώ το μήνα, αφού φυσικά αγοράσεις και το όνομα με περίπου 20 ευρώ για 2 χρόνια.

Τα υπόλοιπα ποσά που διαβάζω είναι εξωφρενικά. Καλό είναι βοηθάμε κάποιον που ψάχνεται, όχι να του πουλάμε υπηρεσίες τρίτων με καπέλο 300%.[/quote']

Τα 20 ευρω τα καταλαβαινω...Τα 6-7 το μηνα γιατι ???? Ευχαριστω. :D :D

Δημοσ.

Όταν θέλεις να έχεις ένα mail έτσι όπως το θες, θα πρέπει να πληρώσεις για 2 υπηρεσίες που θα σου παρέχουν αυτήν την δυνατότητα.

1. domain

2. server

Υποθέτω πως τα 6-7€/μήνα είναι για τον server και τα 20€/διετία είναι για τον domain.

Ρίξε μια ματιά στην CretaForce.

Πιστεύω πως είναι από τις πιο οικονομικές λύσεις γι αυτό που θες μιας και το πιο φθηνό πακέτο της κοστίζει μόλις 4€.

Επιπλέον θα έχεις και 15 e-mail λογαριασμούς και 50 mb αποθηκευτικό χώρο αποκλειστικά δικό σου.

Δημοσ.

Γιάννη, με κάλυψε η Χριστίνα. Η αγοραία αξία αυτού που ζητάς κυμαίνεται στα επίπεδα που σου είπα. Αν το ψάξεις και προς Αμερική θα είναι ακόμη φτηνότερα. Ίσως και καλύτερα από μία άποψη. Μην κάνεις το λάθος να δώσεις παραπάνω. Δε θα σου πω εταιρεία, αλλά αν ψάξεις στο http://www.hostsearch.com θα βρεις κάτι καλό.

Και για να καταλάβεις ότι αυτό που ζητάς δεν κοστίζει φράγκο παραπάνω, να σου πω ότι ο αριθμός των email accounts που θα έχεις είναι μια καθαρά αστεία έννοια γι' αυτούς που την πουλάνε. Το ίδιο στοιχίζει σε αυτούς αν εσύ έχεις, 0, 1 ή 1000000001 accounts. Αυτό που πληρώνεται είναι ο αποθηκευτικός χώρος και το traffic που θα δημιουργήσεις (κυρίως αυτό). Άρα δε θα ζητάς 5 ή 10 αλλά άπειρα accounts. Στην Αμερική όλοι έτσι δίνουν πια.

Στην Ελλάδα έχουμε γεμίσει αεριτζήδες και μπακάληδες. Οπότε ίσως χρεώνουν κι αυτό το πράγμα.

Δημοσ.

http://www.jaguarpc.com/index.php?loc=hosting

Ίσως αυτά που προσφέρει να είναι υπερβολικά γιά τις απαιτήσεις σου, αλλά είναι μιά ενδιαφέρουσα πρόταση αφού με 8? το μήνα (ή λιγότερα από 5? αν προπληρώσεις 2 χρόνια) δίνει 1GB αποθηκευτικό χώρο, 45GB μηνιαίο traffic και απεριόριστα emails.

Υπάρχει επίσης και αυτό που δίνει δωρεάν 100ΜΒ χώρο και 3 email, αλλά στο λίγο διάστημα που το χρησιμοποιώ έχω διαπιστώσει κάποια προβλήματα.

Δημοσ.

kalhspera,

mporo na sou doso ego ena e-mail, 1 omos, @adjusting.gr

stile mou ena mail sto [email protected] me to username kai to password pou thes na exeis, episis pes mou kai poso xoro xriazete,.

P.s den dino dwrean e-mails genikos ala gia ton filo gianni tha doso ena logo to oti eimaste pola xronia sigkantiki gia ayto to forum, (xoris vevea na milame)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...