Προς το περιεχόμενο

Ποιο Antivirus χρησιμοποιούν όσοι έχετε laptop ACER ?

chvet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θέλω να κάνω την εξής ερώτηση. Όσοι έχουν laptop της ACER, να μου πουν τι antivirus χρησιμοποιούν. Γιατί εγώ όταν το αγόρασα μου είχαν το Norton 2004 και επειδή το άλλαξα και έβαλα Kaspersky το οποίο είναι κατά πολύ ανώτερο, αλλά διαπίστωσα πως μου έκανε κολλήματα αρκετά μέχρι και crash το laptop με αποτέλεσμα να το βγάλω και να γυρίσω στο αρχικό Norton 2004. Αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος εάν αυτά τα κολλήματα που είχαν οφειλόταν στο antivirus ή σε κάποιο άλλο πρόγραμμα, γι' αυτό θέλω όσοι έχουν Laptop Acer να μου πουν τι antivirus χρησιμοποιούν να πάρω ιδέες, μιας και δεν θέλω να αφήσω το norton για πολύ καιρό, επειδή ξέρω ότι δεν είναι καθόλου καλό.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
Παιδιά θέλω να κάνω την εξής ερώτηση. Όσοι έχουν laptop της ACER' date=' να μου πουν τι antivirus χρησιμοποιούν. Γιατί εγώ όταν το αγόρασα μου είχαν το Norton 2004 και επειδή το άλλαξα και έβαλα Kaspersky το οποίο είναι κατά πολύ ανώτερο, αλλά διαπίστωσα πως μου έκανε κολλήματα αρκετά μέχρι και crash το laptop με αποτέλεσμα να το βγάλω και να γυρίσω στο αρχικό Norton 2004. Αλλά επειδή δεν είμαι σίγουρος εάν αυτά τα κολλήματα που είχαν οφειλόταν στο antivirus ή σε κάποιο άλλο πρόγραμμα, γι' αυτό θέλω όσοι έχουν Laptop Acer να μου πουν τι antivirus χρησιμοποιούν να πάρω ιδέες, μιας και δεν θέλω να αφήσω το norton για πολύ καιρό, επειδή ξέρω ότι δεν είναι καθόλου καλό.

Ευχαριστώ.[/quote']

den exei sxesi an to laptop einai acer i einai desktop pc i otidipote allo.apla etixe na min katsei sosta to antivirus kata pasa pithanotita.ego auto pou ixa kai ixa meinei ikanopoiimenos itan to norton corporate edition to opoio einai gia servers.bebea edo tha akouseis na lene alloi f-secure,panda,karpesky,o kathenas leei oti thelei.pantos den pezei rolo pou ine laptop oute rolo oti einai acer.apla kati san asimbatotita mporei na etixe i na itan palia ekdosi.

Δημοσ.

Μάλλον το ποιο πιθανόν να είναι αυτός που λες, δηλαδή ότι κάτι δεν κάθισαι καλά με την εγκατάσταση του Kaspersky ή τέλος πάντων ότι και να ήταν δημιουργούσε πρόβλημα στο laptop. Π.χ. το ίδιο antivirus έχω σε σταθερό pc και εκεί δεν μου κάνει κανένα πρόβλημα. Άρα το laptop δεν το "σηκώνει" το Kaspersky. Από χτες βράδυ που έβαλα πάλι το Norton βρήκα πάλι την υγειά μου και δεν έχω καθόλου μα καθόλου κολλήματα, ούτε ένα. Άρα αυτό ήταν το πρόβλημα απ' ότι φαίνεται. Τώρα ότι είναι πολύ ανώτερο το kaspersky για να μην πω η κορυφή, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είχα πάει σε έναν φίλο μου και έβαλα το norton να ψάξει για ιους στον υπολογιστή του και μου είπε πως είναι καθαρός. Μετά το βγάζω και βάζω το Kaspersky και εάν θυμάμαι καλά του βρήκε 10 ιους σε 2000 διαφορετικά αρχεία. Είπατε τίποτα; Το θέμα είναι όμως πως στο καλό να λειτουργήσω το Kaspersky έστω και το F-secure που για μένα αυτά τα 2 είναι τα καλύτερα, στο laptop μου χωρίς να μου δημιουργούν προβλήματα λειτουργίας;

Δημοσ.

Άκυρο όλα. Τελικά ούτε το antivirus ήταν το πρόβλημα για τα κολλήματα. Πριν λίγο και με το Νόρτονα και μου έκανε πάλι κολλήματα και μάλιστα πριν από 5 λεπτά κρασάρισε κανονικότατα, κόλλησε όλο το laptop και έπρεπε να του βγάλω την μπαταρία για να κάνει reboot.

Άρα κάτι άλλο τρέχει, εάν μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια ιδέα ή εάν έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με κολλήματα στο laptop του, ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Άκυρο όλα. Τελικά ούτε το antivirus ήταν το πρόβλημα για τα κολλήματα. Πριν λίγο και με το Νόρτονα και μου έκανε πάλι κολλήματα και μάλιστα πριν από 5 λεπτά κρασάρισε κανονικότατα' date=' κόλλησε όλο το laptop και έπρεπε να του βγάλω την μπαταρία για να κάνει reboot.

Άρα κάτι άλλο τρέχει, εάν μπορεί κάποιος να μου δώσει κάποια ιδέα ή εάν έχει αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα με κολλήματα στο laptop του, ας βοηθήσει.

Ευχαριστώ[/quote']

kapoia stigmi pc ine tha kolisei.tipota den einai teleio.apla min bgazeis tin mpataria kai to dialiseis alla apla patas to diakopti tou power gia 4-5 depterolepta sinexeia mesa kai sinithos klinei.ama sou kanei pola kolimata tote kati fteei.os gnosto ta windows den einai kai ooti kalitero.

Δημοσ.

episis to laptop sou prepei na to sikonei mia xara kai to f-secure kai to karpesky.den zitane treles apaitiseis.apla bres kamia kainouria ekdosi gia na ise sigouros oti tha pexei xoris problima.

Δημοσ.

Οκ αυτό το κόλπο να κρατάω 4-5 δευτερόλεπτα το power δεν το ήξερα. Ευχαριστώ. Θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο. Υπάρχει περίπτωση αφού λογικό ούτε το antivirus έχει πρόβλημα, να φταίει ίσως η RAM του. Δηλαδή να είναι η RAΜ προβληματική; Δεν υπάρχει κάποιο tool που να κάνει έλεγχο για προβλήματα σε hardware των υπολογιστών; Να το τρέξω μπας και μου βρει που υπάρχει το πρόβλημα. Ίσως να είναι και η RAM προβληματική, τι άλλο να πω.

Δημοσ.
Οκ αυτό το κόλπο να κρατάω 4-5 δευτερόλεπτα το power δεν το ήξερα. Ευχαριστώ. Θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο. Υπάρχει περίπτωση αφού λογικό ούτε το antivirus έχει πρόβλημα, να φταίει ίσως η RAM του. Δηλαδή να είναι η RAΜ προβληματική; Δεν υπάρχει κάποιο tool που να κάνει έλεγχο για προβλήματα σε hardware των υπολογιστών; Να το τρέξω μπας και μου βρει που υπάρχει το πρόβλημα. Ίσως να είναι και η RAM προβληματική, τι άλλο να πω.

auto me ta 4-5 depterolepta den einai kolpo.apla ola ta pc pou exoun atx motherboard kai trofodotiko ama den klinoun me to kalo patas to koumpi gia 4-5 depterolepta mesa kai klinei.poles fores an tha klinei me 4-5 seconds i an tha klinei me ena aplo patima to rithmizeis apo to bios.

gia na testareis tin ram pou ligo diskolo na exei problima se laptop.gia na testareis tin mnimi http://www.memtest86.com .sou ftiaxnei mia disketa.tora den xero an exeis disketa sto laptop.gia na testareis olo to laptop iparxei to burn in test pou tsekarei ola ta perifereiaka sxedon kai poles fores kapoia laptop exoun kapoia dika tous diagnostic.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

file mou ekane kai emena kollimata to laptop tis acer otan fwrtosa to openoffice.molis to evgala kai evala microsoft office ola kala..mallon kapoia lamogia me ti microsoft paizei

Δημοσ.
file mou ekane kai emena kollimata to laptop tis acer otan fwrtosa to openoffice.molis to evgala kai evala microsoft office ola kala..mallon kapoia lamogia me ti microsoft paizei

Κάνε format, πέρνα λειτουργικό και όποια "λαμογιά" υπάρχει, θα του περάσει. Αλλιώς βάλε linux και δεν θα έχεις ιστορίες με MS κλπ....

(Τα παραλέμε όμως... Μην βλέπουμε παντού φαντάσματα...)

Δημοσ.

σαν antivirus πάντως θα σου πρότεινα το NOD32 που είναι πολύ ελαφρύ και συνδυάζει antivirus-antitrojan με καθημερινό update μέσω internet...

Δημοσ.

Loipon magkes, vare8ika na upostirizo to ka8e axristo Anti-Virus

pou uparxei, mono kai mono epeidi einai tis modas kai epeidi to xrisimopoioun oloi kai

xeronte...!!!

I lusi einai mia, kai to kalutero Anti-Virus einai 1

Ase pou den xriazetai kai Cracks kai mlkies...

An 8elete na to pistepsete exei kalos, an oxi XESTIKA!!!

Sas to parousiazo loipon!!!

antivirus9tk.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...