tsotrilos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Καλημερα... εχω ενα προβλημα με το pc και θα ηθελα την βοηθεια σας. προσπαθψ να εγκαταστησω εναν εκτυπωτη(lexmark z600) και μου παρουσιαζει προβλημα στο οτι δεν ειναι διοαθεσιμος ο διακομιστης RPC. Πηγα στο συστημα και ειδα οτι εχει προβλημα στο plug and play extention των bios. ξερετε μηπως τι προβλημα μπορει να εχω ή καποια πιθανη λυση?
billpeppas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Έλα man. Πήγαινε στο Start->Run->services.msc Βρες το Remote Procedure Call [ RPC ] , και κάνε το Start [ το επιλέγεις , και έπειτα από την toolbar πάνω πάνω πατάς το Start [ με το Play Icon ] Επίσης δες [ στο ίδιο παράθυρο ] και το Plug & Play. Να είναι started. [ τώρα αν δείς το RPC σου κλειστώ , σημαίνει πως δεν έχεις βάλει τα patch για Blaster , Sasser , ή το απενεργοποίησες εσύ ]
derevos Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2005 Εβγαλε και εμενα το ιδιο προβλημα στον lexmark μου! Με την διαφορα οτι το RPC απο το services δεν μπορει να γινει start (προφανως γιατι ειναι ηδη). Τα στοιχεια που μου δινει ειναι: Κατασταση: εκκινηση Τυπος εκκινησης: αυτοματη Συνδεση ως: υπηρεσια δικτυου Καμια λυση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.