vjshadow Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Ημουν σε ενα φιλο μου και εγινε το εξης: Βαζει μια ταινια που ηταν στο δισκο να την δουμε και το Power την εδειχνε με εντονο φωτισμο, σαν ξεθωριασμενη. Ενεργοποιησα την επιταχυνση υλικου και εστρωσε. Μετα πατησαμε το στοπ και την ξαναξεκινησαμε και παλι τα ιδια! Αν καναμε δεξι και configuration/video τοτε ξαναεστρωνε. Βαλαμε μια ταινια απο το δισκακι και κανενα προβλημα. Μολις την γραψαμε στο δισκο με το Dvd decrypter παλι τα ιδια. Το ιδιο προβλημα εμφανιζεται και στις ταινιες divx μονο που εκει δεν μπορει να διορθωθει το προβλημα. Ξαναβαλαμε Power dvd, decrypter, divx, αλλαξαμε αντιϊκο (απο Nod - Kaspersky και δεν βρηκε τπτ) αλλα το αποτελεσμα ηταν ιδιο. Εχει μηπως κανενας καμμια καλη ιδεα για το τι μπορει να συμβαινει και πως να διορθωθει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billpeppas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Μήπως από DivX Codec έχεις βάλει την Pro έκδοση [ που κουβαλάει ολίγα Spyware ] [ τα οποία αν αφαιρέσεις δυσλειτουργεί ] ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 "παιξε" με τα settings του divx decoder. πχ. overlay κτλ. αρχικα απενεργοποιησετα ολα και δες αν παιζει καλα. αρχισε μετα να ενεργοποιεις ενα ενα και δες ποιος συνδυασμος κανει. το ειχα παθει και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 gia dokimase na apenergopoiiseis tis epiloges film effect, support generic mpeg-4 kai double buffering... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
boygasss Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 RE FILE NA SOU KANW MIA EROTISI? TO KSEREIS OTI ME TON XRONO POU KSODEPSES NA MPEIS INTERNET KAI NA MAS GRAPSEIS TO PROBLEM SOU,THA EIXES KANEI TOSI ORA ENA POLI OREO FORMAT,NA ANANEONES TO PC SOU KAI NA LINOTAN KAI TO PROBLIMA?GIATI KOLATE OLOI STO FORMAT KAI ROTATE APO DO KAI APO KEI NA BREITE LISI?ENA FORMAT EINAI DIADIKASIA 1 ORAS MEXRI NA PERASEIS KAI POWER DVD KAI OTI ALLO THES,TELIKA O MONOS POU KANW FORMAT ME TO PARAMIKRO,DILADI KATHE 1-2 BDOMADES EIMAI EGW? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vjshadow Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Αγαπητε boygass το pc δεν ειναι δικο μου για να κανω φορματ. Αλλα και δικο μου να ηταν το τελευταιο που θα εκανα θα ηταν αυτο που κανεις. Θελω μιση μερα περιπου για να περασω το προγραμματα που εχω. Θα ημουν τουλαχιστον τρελλος αν εκανα για ψιλου πηδημα φορματ... Και μην γραφεις κεφαλαια.... θα μας κουφανεις.... Φιλικα... Θα δοκιμασω παιδια οτι μου ειπατε. Εχει τον divx pro 5.2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iagouaros Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 TELIKA O MONOS POU KANW FORMAT ME TO PARAMIKRO,DILADI KATHE 1-2 BDOMADES EIMAI EGW? mallon nai boygasss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mike8 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 file boygasss kaneis tpt allo sto pc sou ektos apo format?? 1 wra einai i diadikasia tou format?DEN EXEIS TPT FORTWMENO STO PC SOU? dld i lysi pou protineis se kathe prob einai format??? ELEOS.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Godfath3r Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Ωραία η λύση του boygasss...Πώς και δεν μας πέρασε απο το μυαλό??? ... Ωπ!!!Crashare o ie...FORMAT GRHGORA!!!!! (sorry ρε φίλε boygasss αλλά λίγο τραβηγμένες οι μέθοδοί σου...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hugelacky Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Ti lete re paidia? Giati oxi? Kalo akougetai...ena formataki ka8e 1-2 bdomades kai meta gia na ksanaperasw ola ta progs pou eixa,8elw kana-2 meres kai mpolikes p@n@gies ! boygasss, prepei na to "frontizeis" poly to pc sou gia na kaneis format toso syxna...kai na sou aresei kai apo panw.... ti na pw... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.