infini Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Ψάχνω ορισμένες ελληνικές cult ταινίες της δεκαετίας '80 όπως το "φυλακές ανηλίκων" και το "χούλιγκανς", αλλά σε όσα video clubs έχω ρωτήσει ακόμα και σε αυτά στο κέντρο, δεν υπάρχει τίποτα. Ξέρει κάποιος που θα μπορούσα να ψάξω; Ευχαριστώ
tempo Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 πω πω φίλε μου τι μου θύμισες τώρα - Μιχαλόπουλος, Γαρδέλης κλπ. Αρκετοί απο εμάς ήταν τότε παιδιά και οι ταινίες αυτές μας είχαν σημαδέψει!!! Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω όμως στην ερώτησή σου
ViPeRMaN Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 kali fasi na vriskame aytes tis tainies opos k to "ta katharmata" alla pou tetoia tixi
Cristina Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Για όσους είναι από Θεσσαλονίκη, ας ρίξουν μια ματιά στο Vrochidis Video Club. Παλιότερα που έψαχνα, είχα βρει μερικά εκεί.
qwerty57 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 re paidia egw psaxnw thn mousikh apo autes tis tainies. pou htan ola ta lefta. Exw brei poly liga pragmata mexri twra exei kaneis tipota?? Eidika apo filakes anhlikwn. exw na kanw kai mia protash. na idrusoume fun club "Stamatis Gardelhs" an den yparxei.
SupaCoopa Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Κατα την ταπεινη μου αποψη μια απο τις πιο cult ελληνικες ταινιες ειναι τα Τσακαλια με ολη την παλιοπαρεα (Γαρδελης, Μιχαλοπουλος, Ευαγγελοπουλος κλπ) να μπλεκει σε καυγαδες, ψιλοοργια, ληστειες, ντρόγκες, μηχανακια κλπ. Εχω να το δω παρα πολλα χρονια αλλα θυμαμαι οτι ειχα ψοφησει στο γελιο, ολοι οι φοβοι της τοτε ελληνικης κοινωνιας, που ενιωθε απειλη μονο τους "αλητάμπουρες" με το απιστευτο μαλλι, περναγαν μεσα σε μιαμιση ωρα απο μπροστα σου. Γιατι δεν βρισκεται μια εταιρια να βγαλει αυτα τα διαμαντια σε DVD? Τοσες λαμακιες βγαινουν καθε μηνα...
sotris99 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Γιατι δεν βρισκεται μια εταιρια να βγαλει αυτα τα διαμαντια σε DVD? Τοσες λαμακιες βγαινουν καθε μηνα... Ναι ρε μαμώτο!!!
as223 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2004 Να σας προτεινω και το "Σπιρτοκουτο" του Οικονομιδη... Πολυ παρανοϊκη ταινια
infini Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 To videorama στην Κυψέλη Αγίας Ζώνης 38 έχει το "φυλακές ανηλίκων 1 και 2", "σατανάδες στα σχολεία", "ο δρακουλίνος" με τον τσάκωνα. Κια για να σας προϊδεάσω κάπως για το "φυλακές ανηλίκων", ο Αρτέμης Μάτσας είναι ο διευθυντής των φυλακών και ο Νίκος Τσαχιρίδης ο Θεός. Μόνο το χούλιγκανς δεν έχω βρει ακόμα. Όσο για το Σπιρτόκουτο ότι και να πω είναι λίγο ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΕ DIVX!!!
mindtrapper Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Osoi einai giannena i KOPI kanei syxna proboles apo cult tainies (kai ellhnikes). Exoun deixei katharmata, drakoula exarxeion etc... Poly gelio!
crAss Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2004 ena filaraki mou exei kanei videothiki me tetoies tainies...merikes exoun metaferthei kai se psifiaki morfi gia backup...AN ta zitousate me sosto tropo sto sosto meros isos kati na ginotan crAss
SKOKMAN Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2004 an psaxneis sta megala kai gnosta video club den tha breis tipota.an psaksis sta sinikiaka palia video club tha ta breis sxedon ola.ksero ena sigekrimeno stin kipseli pou ta exei ola.
infini Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2004 Αφού το ξέρεις τι σε εμποδίζει να το γράψεις;
Physics_Rulez Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2004 Ton kseroume ton kopi Oso gia to spirtokouto... Kathesai ston kanape eksofrenika iremos kai periergos kai sikwnesai olo nevra (pou sou metaferthikan apo tin tainia) kai aporia. Episis ta aftia sou ponane.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 5 Μαΐου 2006 Παρακαλώ όχι μηνύματα "από πού θα κατεβάσω...".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.