Xorxhs! Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Χρησιμοποιω το Azureus με συνδεση otenet 384/128 με ενα alcatel speedtouch 530 modem.Γενικά εχω πολυ μικρες αποδοσεις(max 16kb/s download) Θα ηθελα να μου πειτε τα νουμερα που πρεπει να βαλω στο Azureus στα παρακάτω Transfer 1) kb/s global max upload speed 2) kb/s global max download speed 3) Default max uploads slots per torrent 4) maximum number of connctions per torrent 5) maximum number of connctions globally Queue 1) max simultaneous downloads 2) max active torrents 3) seeding/first priority a share ratio under Τελος με το netlimiter ποσο να περιορισω το upload? Eυχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OVERLORD Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 εχω το ιδιο ρουτερ και συνδεση με εσενα. κατεβαζω μεχρι και 37kb. ασε τα ολα στο δεφαθλτ. μην περιοριζεις το upload γιατι σου (μπιιιιιπ!!!!!!) το download. το up το εχω 15, down 0(unlimited), apost ana τορρεντ 3, και ολα τα αλλα 0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xorxhs! Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 ολα τα αλλα 0??Μπορεις να γινεις λιγο πιο συγκεκριμενος? 1)? 2)? .......... Βαλε αν μπορεις τις τιμες που εχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 to 0 =unlimited min kobeis upload giati exeis xamilo download den thelei rythmiseis.exo to idio modem,ase to default kai ta exoume xanapei,paizoun rolo seeders-leechers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morpheous Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 re paidia...egw to setara to azureus paw na katevasw apo to ****** alla tpt...den katevazei katholoy.... boreite na me vohthisete? prepei na kanw kapoia rithmish sto modem?? exw to alcatel speedtouch 510 torrent link deleted Τα torrent links θεωρούνται warez και ως τέτοια δεν επιτρέπονται από τους Όρους Χρήσης του forum. http://www.insomnia.gr/phpBB2/rules.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentor Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Όλα στις default ρυθμίσεις (αυτές που προτείνει το azureus) τα έχω και με δεδομένο ότι υποστηρίζει και UPnp ανοίγει και τις πόρτες του μόντεμ από μόνο του χωρίς να χρειάζεται να κάνεις εσύ τίποτα απολύτως εκτός από το να εγκαταστήσεις τη Java (Sun) -απαραίτητη προϋπόθεση να δουλέψει το azureus-. Έτσι κατεβάζω με ταχύτητες ανάλογες των seed και peers. Όσο περισσότεροι υπάρχουν τόσο καλύτερη ταχύτητα έχεις. Υπάρχουν αρχεία που τα κατεβάζω με το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της σύνδεσής μου (30+). Υπάρχουν κι αρχεία που τα κατεβάζω με το στανιό λόγω λίγων χρηστών. Προσωπικά δεν πείραξα τίποτα από ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 oso perissoteroi seeders toso kalytera...apo suprnova tha exeis liga problimatakia...para polloi leechers.leechers einai aytoi pou pernoun alla den dinoun. prosoxi loipon.den yparxei statherotita sto downloading ton torrent files. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morpheous Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2004 poioa alla sites me toso poly hliko yparxoun tote? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rufianos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Δεν πρεπει να μπαινει οριο στο upload (1/4 της ταχυτητας download)? Το συγκεκριμενο προγραμμα μου κατεβαζε χαλια οσο τα ειχα ολα ελευθερα-default. Στην τελευταια εκδοση του βεβαια περασα τις ρυθμισεις που ειχα και στην προηγουμενη και ολα ειναι μια χαρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morpheous Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 poies einai aftes an epitrepete? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rufianos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Share Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2004 Μεταφορα: 8 0 4 100 1000 Εχεις ανοιχτο το port που ζηταει το Azureus? Τι χρωμα εχεις στο health των torrent σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.