Προς το περιεχόμενο

PROVLHMATA-HELP!

raiden23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

hi.το pc μου εχει παρουσιασει καποια προβληματα και ζηταω την βοηθεια σας,κατ'αρχην το pc μου ειναι P4 2,8(PRESCOT)-M/B ASUS P4S800D-512MB(400MHZ)-ALBATRON GFORCE FX5700 KAI 80GB WD.Tο 1 προβλημα ειναι στην καρτα γραφικων.επαιζα το doom3 και σε μια φαση ακουγεται ενα "μπιπ"απο την καρτα λες και εκανε επανεκινηση και 2 προβλημα εκανα ενα τεστ με το sandra και μου εβγαλε τα εξης μυνηματα- Memory hole may not be required. check BOIS settings. για το Μ/Β και Processor 1 : Vcore higher than rated maximum. Check Vcore setting! για το cpu.δεν εχο πειραξει το ΒΙΟS.επισης αφου εχω κανει καποιες μετρησεις τα windows δεν βλεπουν το dvd-rom και το dvd-rw και επισης αυτο ASUSTeK Computer Inc SiS5513 EIDE Controller (A,B step) : PCI latency too high. Device could hog the bus for too long.τι να κανω?!?!

Δημοσ.

Jesus!

Σημεία στίξης!!!

1) PCI Latency:

Πήγαινε στο BIOS , και λογικά στο Advanced Features Setup θα έχει ρυθμιστή για το PCI Latency. Βάλε το στο 32. Αν μπείς στα Windows και όλα είναι ok , άστο εκεί.

Αν σου κάνει skips ο ήχος , βάλε το στο 64.

"Tο 1 προβλημα ειναι στην καρτα γραφικων.επαιζα το doom3 και σε μια φαση ακουγεται ενα "μπιπ"απο την καρτα λες και εκανε επανεκινηση"

Άκουσες μπίμ από την κάρτα γραφικών???

Πάρα πολύ δύσκολο.

[ δεν έχει μεγάφωνο ;-o ]

Μήπως πάταγες πολλά πλήκτρα , και έκανε το μεγάφωνο του Case προειδοποιητικό beep?

Έγινε τίποτα , ή κανονικά συνέχισε να παίζει το Doom ???

3) "Memory hole may not be required"

Μπές στο BIOS , και πάλι στο Advanced Features Setup [ πιθανότατα ] θα βρείς την ρύθμιση Memory Hole at xx.

Βάλε το στο Off. [ disabled ]

4) "Check Vcore setting!"

Πήγαινε πάλι στο BIOS , πήγαινε στο CPU Setup , και πες μας τι τάση λέει στο VCore [ CPU Voltage ]

5) ".επισης αφου εχω κανει καποιες μετρησεις τα windows δεν βλεπουν το dvd-rom και το dvd-rw και επισης αυτο ASUSTeK Computer Inc SiS5513 EIDE Controller (A,B step)"

Αυτό διατύπωσέ το καλύτερα γιατί δεν έβγαλα άκρη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...