Narayan Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 ABIT Launches the NF8ABIT Engineering comes to the nForce3 platform October 20, 2004 ABIT took the overclocking world by storm with the release of the legendary NF7 motherboard. With breakneck performance and BulletProof stability, the NF7 represented the yardstick by which all nForce 2 based motherboards were judged. Today, ABIT launches the follow up to the nForce juggernaut - the NF8 motherboard. Combining the best of ABIT and nForce technologies, the legend of ABIT nForce motherboards continues with the NF8. Powered by the NVIDIA nForce 3 250Gb chipset for support for the latest AMD Athlon 64 and Sempron CPUs, the NF8 combines the power of nForce3 with ABIT Engineering for unparalleled overclocking performance. http://www.abit-usa.com/news/2004/20041020.php Λέτε να είναι τόσο καλό όσο ο προκάτοχός του; Ξαφνικά το DFI LanParty UT nForce3 250Gb δεν φαίνεται τόσο ελκυστικό... :roll:
javanidhs Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Αν κρινω απο τον προκατοχο που χρησιμοποιω (NF7) τοτε μαλλον ναι...αν και η ιστορια με τα revision σε καθε νεο Motherboard πρεπει να προσεχτει..o ΝF7 εδειξε πραγματικα τα δοντια του μετα το revision 2.0
yiannakas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 ποτέ ξανά abit, δύο φορές άλλαξα την nforce 2 abit μου, χωρίς overclocking, από πολλούς διάβασα ότι έχει πέσει η ποιότητά τους. Τώρα είμαι με nforce3 MSI, που το πρώτο bios ήταν τόσο buggy που ήθελε να κάνεις μαγικά για να σου λειτουργεί ο υπολογιστής.......
billpeppas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 yiannakas , 2 φορές άλλαξες λες την Abit σου. Για τα προβλήματα ποιός ευθυνότανε ? [ γιατί κάτι μου λέει πως εσύ ]
KWSN_Men Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 billpeppas, Μην είσαι και τόσο σίγουρος. Τα RMA's της έχουν ανέβει πάρα πολύ, ειδικά σε Ρ4 πλατφόρμες...
Gl0bAlZer0 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Εγω πάλι κλασσικα EPOX 8RDA+.... Έχω epox από τον πρώτο athlon..900ΜΗΖ. Αbit έχει ο συγκάτοικος για Ρ4 και είναι πολί ευχριστημένος απλά έχει κάτι ανεμηστηράκια μικρά και κάνουν εκνευριστικο θόρυβο στην αρχή. Ποιότητα κατασκευής πολύ καλή. Στα ξένα forum συνεχίζουν να προτείνουν abit....
KWSN_Men Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2004 I'm talking about NF7-S rev 2 Αμ τόκιν εμπάουτ δε σέιμ θινγκ. Ρώτα και τον LL όταν έρθει από άδεια που τα έβλεπε για κάποιο καιρό συνέχεια...
georgeadams Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 I'm talking about NF7-S rev 2 Εντ γουι γουντ μπι ομπλαιτζντ ιφ γιου τοκντ γκρικ ιν δε φιουτουρ (γκρικλισ ορ νοτ)... :roll:
yiannakas Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 yiannakas ' date=' 2 φορές άλλαξες λες την Abit σου.Για τα προβλήματα ποιός ευθυνότανε ? [ γιατί κάτι μου λέει πως εσύ '] πρώτη φορά ήταν καμμένη μόλις μπήκε στο ρεύμα, την δεύτερη δεν μπορούσαν να μου την στήσουν ούτε στο μαγαζί, η τρίτη όλο προβλήματα, σου λεέι κάτι?
Highlander Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Εγώ πάλι που είμαι μανιακός με τις Abit δεν μου έχει τύχει ούτε μία μέχρι τώρα. (Ευτυχώς) Τις δουλεύω 2 χρόνια και βάλε...
EPa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Συγνώμη παιδιά, μια διόρθωση.. Εντ γουι γουντ μπι ομπλαιτζντ ιφ γιου τοκντ γκρικ ιν δε φιουτουρ (γκρικλισ ορ νοτ)... Το σωστό είναι: Εντ γουι γουντ μπι ομπλαιτζντ ιφ γιου τοκτ γκρικ ιν δε φιουτσερ (ή ακόμη καλύτερα φιουτσα) (γκρικλισ ορ νοτ)...
BillBear Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2004 Μηπως όσοι έχετε μια Abit προβληματικη την εχετε αγοράσει απο την Cosmodata...!!! Αλλιως δεν εξηγήται Abit χρησιμοποιώ μια ζωή... Με μια μικρή παρένθεση με MSI ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.