stathi02 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 paidia thelo na valo dsl spiti alla kato apo tis eksis parametrous!Exo spiti analogiko kentro.To kalo einai oti oi grammes tou ote erxontai dipla sto kentro.Loipon prepei na xoriso ti voice apo ti data(psiloksero pos) I voice tha paei sto kentro kai meta einai ta diskola.an valo to modem dipla sto kentro to kako einai oti o ipologistis vriskete sta 10m.(ginete?mallon oxi etsi?).@2ri lisi einai na travikso apo to xorisma kalodio mexri to pc kai na valo to modem ekei.exete kamia lisi na proteinete?tha me endiefere para poli asirmati lisi an ginete.Thanks!
ZauZ Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 file moy An o ypologistis sou apexei 10 metra apo to modem , den exeis kanena provlima. To DSL modem , sindeete me to PC sou me kalodeio diktiou UTP. Theoritika ayto to kalodeio einai apotelesmatiko se apostasis mexri 100-150 (max) metra se idanikes sinthikes. Ta 10 metra poy anafereis , einai poli mikro mikos gia tetio kalodeio. Sto spiti moy , exo 3 pc sindedemena me kalodia (12m , 25m , 30m) kai me kanena den exo provlima stis taxitites. Kali lish einai kai to WIFI (to asirmato). To kalitero poy exeis na kaneis einai na pareis apo tina arxei ena DSL modem , poy na exei pano tou wireless. Sti sinexeia agorazeis mia PCI karta gia to PC sou , kai katharises !!!
stathi02 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 megale eisai kai o protos me esoses.Diladi an ta leo kala.To modem sindeete me ti grammi kai apo kei me UTP.Ara mproro na exo se allo domatio to modem kai se allo to pc(wireless fisika) An ta leo kala apantise se parakalo!
stathi02 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 megale eisai kai o protos me esoses.Diladi an ta leo kala.To modem sindeete me ti grammi kai apo kei me UTP.Ara mproro na exo se allo domatio to modem kai se allo to pc(wireless fisika) An ta leo kala apantise se parakalo!
deathlok Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2004 aplos otan tha pareis modem na elenkseis na sindeete me ethernet(utp).sxedon ola etsi einai alla leo ego tora .....(min breis kana apotiximeno modemaki)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.