WaVe Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2004 Graftes edw na doume k emeis vre anthrope mu
sarisn Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2004 Πσιλομούφα το έργο. Το πρώτο μου άρεσε πολύ περισσότερο, αυτό δεν έχει σχεδόν καθόλου δράση. Περιμένετε να βγει σε dvd να το δείτε. Πεταμένα λεφτά πιστεύω 7.5 ευρώ στο σινεμά (ναι το πήγαν 7.5 οι αλήτες... έλεος πια... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ).
hurin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Ούτε για dvd . Ξόδεψαν τόσα λεφτά για να μαζέψουν τόσους πρωτοκλασάτους ηθοποιούς , και δεν φρόντισαν να βρουν έναν καλό σεναριογράφο . Ξεχάστε το Oceans Eleven , μιλάμε για μια βαρετή , άνευρη , κατακρεουργημμένη ταινία . Χωρίς ατάκες , χωρίς ερμηνείες , χωρίς νόημα . Μην την δείτε σε σινεμά . Είναι κρίμα να δώσετε λεφτά . Άθλια ταινία .
epote Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 hurin, tha diafoniso, ego thn vrika ekseretikh, goustara trela pou evlepa 4-5 apo ta megalitera onomata na xavalediazoun metaksi tous. to senario htan prosxima outos h allos, emena mou arese, if not san tainia toulaxiston san ntokimanter;)
hurin Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2004 Αυτό ήταν που με χάλασε . Δεν πήγα στο σινεμά να δω την Τζούλια Ρόμπερτς να κάνει χαβαλέ με τον Μπρους Γουίλις , λές και ήταν κάποιο κοσμικό πάρτι . Δεν είδα κάποια έξυπνη σε σύλληψη ληστεία και η αλήθεια είναι ότι δεν είχαν νόημα όσα διαδραματιζόντουσαν . =======SPOILER ALERT====================== Τελικά μου άφησε απορίες πολλές . - Πώς μπορούσε τόσο εύκολα ο Μπράντ να βρίσκει ΛεΜάρκ και Τουλούρ ? - Γιατί οργάνωσαν την ληστεία , αφού το αυγό το είχαν ήδη κλέψει ? - Γιατί αφού συνελλήφθησαν οι περισσότεροι , οι εναπομείναντες έψαχναν απεγνωσμένα τρόπο να κάνουν την ληστεία ? - Η μητέρα του Ντέιμον τι ρόλο παίζει ? - Πώς βρήκαν το πλαστογραφημένο 1077 που έστειλε η Ζέτα ? - Αφού οι ανιχνευτές κίνησης αυτοσχεδίαζαν , που ήξερε ο Τουλούρ πώς να κάνει τα χορευτηκά του ? - Γιατί με το ζόρι να μπούνε όλοι φυλακή ? Όπως φαίνεται , δεν έχω καταλάβει τίποτα ! :oops:
Godfath3r Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Oι απόψεις δηλαδή διύστανται?Μου φαίνεται πως θα την δώ στο cinema...
dim_b Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Μόλις γύρισα από το Village. Παρ'όλο που σαν ταινία το Ocean's 12 είναι μετριότατο, είναι σκέτη απόλαυση να βλέπεις όλους αυτούς τους stars μαζεμένους να κάνουν την πλάκα τους. Ο Clooney και ο Pitt είναι ένα από τα πιό cool κινηματογραφικά δίδυμα. Σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα να το είχα δει στην τηλεόραση γιά πρώτη φορά.
sash Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2004 το είδα σε screener. μούφα το εργάκι. καμία σχέση με το 11
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2005 Pisteuw oti to adikeite katafora kai pigate na me parete sto laimo sas.Ta mona 2 kommatia pou ysterei einai oti einai pio psilo-xalaro to senario kai to main concept kai oti den einai toso diaskedastiko oso to prwto oswn afora tous dialogous kai to interaction twn xaraktirwn pernontas tous xaraktires sto perithorio pros xarin mias dedalwdous ypothesis. However, ama to deis etsi kai to prwto den eixe kana trelo senario etsi?Heist movie itan kai malista o David Mammet xerw gw exei grapsei kalyteres kai pio alithofaneis.Ase pou sto prwto mporw na sou pw kapou psiloxestika gia to eidyllio Roberts-Clooney,min sou pw protimw tin sketi drasi(oxi kai den eixe drasi,diladi to prwto POU eixe drasi?) to OT.{btw Clooney-Roberts mou kanoun trela mazi,antitheta Jones-Pitt KATHOLOU} Paratirise kaneis oti KAI sto OT opws sto OE o Brad Pitt monimws trwei kati? =======SPOILER ALERT====================== - Πώς μπορούσε τόσο εύκολα ο Μπράντ να βρίσκει ΛεΜάρκ και Τουλούρ ? Exw tin ypopsia pws o LeMarc tous vrike thelontas na vrei tin kori tou i isws itan mathitis tou i isws den xreiastei na mathoume pote - Γιατί οργάνωσαν την ληστεία ' date=' αφού το αυγό το είχαν ήδη κλέψει ? Gia na faei to dolwma o Toulour[/color'] - Γιατί αφού συνελλήφθησαν οι περισσότεροι , οι εναπομείναντες έψαχναν απεγνωσμένα τρόπο να κάνουν την ληστεία ? O Toulour tous parakolouthouse,eprepe na faei to dolwma kai na valoun tous allous sto kolpo xwris na to parei prefa - Η μητέρα του Ντέιμον τι ρόλο παίζει ? Kolpatzou san ton gio tis,what's the problem? - Πώς βρήκαν το πλαστογραφημένο 1077 που έστειλε η Ζέτα ? Den xerw alla isws eixan inside info.Episis eidan ton exoplismo kai ypethesan ti egine.Akoma mporei na erixan adeia kai napiasan gemata:H mana tou Damon den leei gia "plastografia",leei apla oti ypirxe thema me ta xartia.Den eixe kati na pei,apla tha apasxolouse tin Cathrin gia ligi wra - Αφού οι ανιχνευτές κίνησης αυτοσχεδίαζαν , που ήξερε ο Τουλούρ πώς να κάνει τα χορευτηκά του ? Den ixere,autosxediaze kai autos stin poreia.Giauto ekane toso Capoueira - Γιατί με το ζόρι να μπούνε όλοι φυλακή ? Gia nanai sigouros o Toulour oti oloi einai mesa Kai twra auto pou den katalaba egw Pws ypotithete oti eixere ton kwdiko tis thyridas o Toulour?Ypirxe kapoio megalytero kolpo apo pisw,apla me ena mini kolpaki anef simasias to vrike i den tha mathoume pote?
The Crow Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Ένα φιλάρακι μου που την είδε μου είπε ότι είναι πολύ καλή!!Μάλλον και εγώ στο σινεμά θα τη δω!!
Cue Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2005 Την είδα και εγώ... Προσωπικά δε με "γέμισε" σαν ταινία. Δε ξέρω. Πολύ φασαρία και από εδώ και από εκεί και τελικά το twist δε με κάλυψε. Έφυγα από το σινεμά και δεν ένοιωθα ικανοποίηση. That's all! Ίσως να είχα και higher expectations λόγω OE. :/
Isis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2005 εχω πολλες αποριες.. Ο Τουλουρ τελικα εκλεψε το αντιγραφο αυγο, ή ολα αυτα που ειπε ηταν φανταστικα? ( μηπως οταν τον εδειχνε που εκανε γυμναστικη, σκεφτηκε να πει αυτο το πραγμα? ) γιατι ειχε πει οτι τελειωσαν οι ιστοριες για σημερα.. και αν οντως εκλεψε το αυγο, μετα πως υπηρχε και αλλο? ( και ακομα ενα που εκλεψαν οι 12 στην αρχη ) Γιατι η βαση τους ηταν υπογεια και ειχε και θαλασσα μεσα? Ηταν σχεδιασμενο να πανε φυλακη? Χαρη στνη μητερα του Ντειμον βγηκαν απο την φυλακη? αν οχι, γιατι βγηκαν απο την φυλακη? Η υπαστυνομος γιατι τους πηγε φυλακη ( ηταν στημμενο? ) και στο τελος γιατι πηγε μαζι τους και διασκεδαζε παιζοντας χαρτια? Οταν εδιναν την επιταγη σε εκεινον που χρωστουσαν, η επιταγη ηταν αληθινη? και ο Τουλουρ τι γυρευε εκει ως κηπουρος? η υπαστυνομος ειχε πλαστογραφημενο 1077? γιατι ηταν εναντια στους 12? μολις εμαθε οτι πατερας της ζει, πηγε με το μερος τους? HELP MEEEEE!!!!!!!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.