aGka8l Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 dld me 59+59=118e to dimino exume 180 lepta xrono omilias k 24/7 internet?kai ayto olo?tpt parapano ston logariasmo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
las_kar_is Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Δεν είμαι σίγουρος αλλά η HOL τον τελευταίο καιρό έχει κάνει πολύ καλές κινήσεις ώστε να κερδίσει πελάτες και καλό όνομα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Πρέπει να υπολογίσεις και το πάγιο της γραμμής του ΟΤΕ. Δε νομίζω ότι είναι κάτι το ιδιαίτερο, εκτός αν μιλάς πολλές ώρες το μήνα. Με το ίδιο ποσό μπορείς να έχεις πρόσβαση από ΟΤΕ, internet από Forthnet και να κάνεις κάθε μήνα υπεραστικές κλήσεις διαρκείας 300 λεπτών (ή αστικές 600 λεπτών). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papapas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Ρε παιδιά έχω μια σύνδεση ADSL 384 στο σπίτι και σύντομα σκέφτομαι να την μεγάλωση σε 512! Υπάρχει κάποιο πακέτο που να δίνει και χρόνο ομιλίας δωρεάν! Βλέπω εδώ πως αρκετοί προτίνετε την forthnet kai HOl! Δώστε και ένα link... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skevo_kos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2004 Ta 59e poy les nomizw pws einai xwris fpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.