Προς το περιεχόμενο

humax 5400z multivision1-7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

tipota den egine telika

enw ta alla anoigoun kanonika ta multivision oxi

ta klidia ta katevazw apo to satkeys dokimasa kai to Keys.bin.zip pou exei sthn kathgoria humax kai to Fun6in1mach1 5.11.2004

alla tipota

to polsatsports sas anoigei ?

an exei kapoios alla keys an mporei as ta steilei sto [email protected]

edit:

mallon kapoia vlakeia ekana me to PMCtable pou fortosa kai twra poy dokimasa ena allo mou anoigei mono ta polsat

pws mporw na vrw to swsto PMCtable?

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

an endiaferete kanis gia to xumax 5400 oxi to z na mou pi . i diafora tou sketou 5400 me to 5400z ine oti to 5400 ine spazmeno apo tin mitriki tou kai oti to logizmikotou vazoun sto 5400z kai ginete spazmeno .

Δημοσ.

dokimase na peraseis ta klidia otan eisai sto polsat opws eipe o filos parapanw

ekana tosa polla pou oute kserw pws eftiakse :D :D

prin perasw to toh perasa ena allo PMCtable kai mou anoige mono to polsat kai kanena allo !

Δημοσ.

mporei kapoios re paidia na grapsei periliptika ta vimata pou xreazontai kai ta programmata gia to perasma key.bin.

(prin ena mina evlepa kai taquilla me key.bin alla apo tote pou ekana allagi sto key.bin den katafera na ta epanafero.)

Δημοσ.

mporei kapoios re paidia na grapsei periliptika ta vimata pou xreazontai kai ta programmata gia to perasma key.bin.

(prin ena mina evlepa kai taquilla me key.bin alla apo tote pou ekana allagi sto key.bin den katafera na ta epanafero.)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...