Cue Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Παιδιά μάλλον πως μου ήρθε το adsl modem σπίτι σήμερα (μόλις γυρίσω από τη δουλειά θα το δω) από Vivodi (2 μήνες! :twisted: ). Επειδή είμαι σίγουρος ότι κάπου θα μπλέξω, μήπως μπορεί κάποιος να μου πει τα settings του modem για το δύκτιο της Vivodi? (φαντάζομαι ότι θα είναι σε κανά manual, αλλά φύλαγε τα ρούχα σου να χεις τα μισά...και επειδή μεσολαβεί weekend να μην μείνω ξεκρέμαστος) Επίσης, να κατεβάσω τπτ latest drivers για το modem? Το Alcatel Speedtouch 530 δε δίνουνε? Eυχαριστώ και ελπίζω να σας δω οnline σύντομα με ADSL!
RaNd Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Τα παντα ειναι ετοιμα! απλα βαλε IP 10.0.0.x και εισαι ετοιμος. Αν χρειαστει απο το Web στο 10.0.0.138 , sto easy Setup ακολουθησε το wizard kai φορτωσε το profil vivodi DHCP NATP απο το CD που θα σου δωσουν,οχι του Speedtouch. To speedtouch ειναι DSL router me Firewall kai εδω θα βρεις οτι θες για το firewall ...
DarkOrion Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Το Alcatel Speedtouch 530 δε δίνουνε? Den kserw poio dinoune. Egw eixa agorasei to sagem fast 800 an sou exoun dwsei to sagem fast 800, apla stous drivers egkatastasis vale vcmux 8/35 kai katharises. Ola ginontai automata, kaneis epanekkinisi kai meta mpaineis online.
RaNd Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Μεχρι τελος του μηνα δινουν το Speedtouch 530, για Full LLU τουλαχιστον...
DarkOrion Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2004 ok, tote allazei to thema. To speedtouch einai modem i router???
Cue Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2004 Επανήλθα. Ντάξει έκανα τις συνδέσεις (modem,ata), οι ρυθμίσεις ήταν loaded στον Router αλλά @@. Πέρνω τηλ Vivodi (Σάββατο) στα κεντρικά μου λένε δεν είναι ενεργοποιημένη η γραμμή, Δευτέρα. Πέρνω τον τεχνικό εδώ στο Ηράκλειο που είχα μιλήσει και μου είχε πει πως την έχει ενεργοποιήσει και μόλις μπω θα παίξει και μου λέει κοιτάω εδώ όλα καλά, από τον ΟΤΕ μάλλον δεν έχουν κάνει καλά την σύνδεση (full llu), από Δευτέρα. Άρχισαν τα όργαναααααααααααααααααααα. Χαχα. Ήθελα να 'ξερα, μεταξύ τους συνενοούντε? Άντε να δούμε τι θα γίνει σήμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.